- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
defy456
aktív tag
Újraraktam a bb-t, de még mindig nincs térerő.
Ez már több mint aggasztó! -
defy456
aktív tag
Visszavonom
felraktam azt az sp2-őt és azóta megint nincs... repcsi, újraindítás megvolt. Tanácstalan nlettem...
Ha manuálisan választanék hálozatot azt írja, hogy hiba a hálózatkeresés közben.
De mostmár kiírja az alapverziót -
-
defy456
aktív tag
Viszont nincs vele térerőm!
Ez az a verzió amihez smartflashel kell feltenni a bb-t?
Mert abban viszont kéne egy kis segítség, hogy honnan tudok smartflasht letölteni a bb-t xdan még megtalálom . És melyik bb kell hozzá? -
-
deminos
aktív tag
válasz
defy456 #34282 üzenetére
Ahova raktad most (e meghajtó) a fájlokat, ott a fájlkezelő ablakában a címsorba belekattintasz és kimásolod az elérési útvonalat. Ezt a parancssorba a "cd " (szóköz kell) után bemásolod az egérrel jobb klikk és beillesztés (a ctrl+V nem működik itt ugye), majd Enter gomb. Ezek után már abba a mappába kell lenned a cmd-be, ahol az nvflash van.
Remélem érthetően írtam le. -
rmagyar
tag
válasz
defy456 #34280 üzenetére
Ez jónak tünik. Proóbáld meg úgy, hogy nyitsz egy Command Prompt-ot (cmd és Run As Administrator), majd oda navigálsz ahova kicsomagoltad a ROM-ot (pl.: cd C:\Users\username\Downloads\ROM) és onnan indítod el a bat file-t. Win7-nél nem szokott gondot okozni, de próbáld meg olyan helyre tenni, ahol nincs space a könyvtár nevében. Például: C:\Users\username\Downloads\P990 ROM helyett C:\Users\username\Downloads\P990_ROM.
-
defy456
aktív tag
Próbáltam átdugni másik usb-be de ugyan ez.
És ilyenkor mi a teendő? -
deminos
aktív tag
válasz
andriska0725 #34255 üzenetére
Hátsó USB-re kötöd a telódat vagy esetleg előre (már ha van)? Mert az előlapi USB-vel nem nagyon szeret menni az nvflash.
Esetleg lehet, hogy az USB kábeled van egy kicsit megtörve és install közben elmozdul. Próbáld fixen tartani.
Több ötletem nekem nincsen. -
SamS20
senior tag
Device = LGP990, Version: V30A_00
KDZ = http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata...00/V30A_00.kdz
File Date = 2012-11-29 08:43:46.0úgy látszik lassan révbe ér a telefon ICS-e is
-
ben800
aktív tag
válasz
Balázs1986 #34267 üzenetére
Köszöntem
Így már kicsit jobb 170 mb rammal -
Rájmó
tag
Üdv!
Jelenleg CM10 van a telómon, de szeretném lecserélni v28g-re, olvastam, hogy nagyon jó, stabil stb, és ami a legjobb, hogy működik a telefonálás, ami CM10-nél nem
A kérésem az lenne, hogy valaki leírná a pontos menetét, lépésről-lépésre, hogy hogyan kell felrakni? Nézegettem videókat, de nem akarom elcseszni, meg a cm-et egyszerűbb volt feltenni
Ez alapján próbáltam: link de már az elején megbukott a dolog, hiába nyomtal a fel-le hangerő gombot nem jelent meg semmiféle új apx eszköz. Szóval nem boldogultam
Előre is köszi a helpet -
Balázs1986
őstag
válasz
ben800 #34266 üzenetére
De minek, ha nem érzed szükségét? Nem ééértelek
De ha ennyire kell:
Beállítások / Fejlesztés.
Freki: Processzor (a maxon csak lefelé tudsz változtatni, húzni nem lehet...a minimumon viszont tudsz fentebb venni)
ZRam és társai: Memória
Bele van ebbe integrálva minden, csak keresni kell
(Továbbra is azt mondom, szerintem felesleges bántani)
-
ben800
aktív tag
válasz
Balázs1986 #34264 üzenetére
Hát a guesteoc hidd el jól megdobta a teló hasznlhatóságát gb alatt,jb alatt nincs sok tapasztalatom még,csak ma este kaptam meg a telót.Voltage mod kellene nekem +zram ennyi
-
defy456
aktív tag
Feleségem defyére is feltettema cm 10-et de már vagy 1 hónapja, és az övén is előjött hívás közbeni hangprobléma...
Lehet, hogy az összes cm 10-el baj van nem csak a miénkel? -
ben800
aktív tag
Helló mindenkinek ismét
vettem megint egy optimus 2x-et az ics örömére
Szóval egy gyors kérdés.
Felraktam egy cm10-et mind szép és jó gyors meg stb.
Viszont én nekem régen 250 körűl volt a szabad ramom és nem 100 körül a gueste oc-nak köszönhetően.
Kérdésm10 alá van-e valami hasonló progi vagy kernel mint a gueste oc??
Vagy esetleg másik rom ??
Lényeg:Zram +ram hack használata+voltage mod se lenne rossz ha már megszoktam régen
A segítségeket előre is köszi
Uióliát+tokot occóba valaki nem árul teljesen véletlenül ?
-
Köszi mindenkinek,kifújtam és ok
-
babhun
aktív tag
válasz
Pistiboy88 #34259 üzenetére
Hát a fogpiszkáló az lehet nem tenne jót, én inkább sűrített levegős spray-t javaslok! Már bocsi OPIIPO!
-
Hali!
Megjelent egy fejhallgató ikon, a telefon átkapcsolt fejhallgató üzemmódba, semmit nem hallok telefonálás közben. Újraindítás sem használ. Soha nem volt még a 2X-hjez fejhallgató kapcsolva, amióta megvettem
Valakinek esetleg ötlete?Köszi!
-
andriska0725
tag
helló. van egy kis gondom, az új TG-s v28g-t szeretném feltenni, de az nvflash egy idő tán azt írja ki, hogy megszakadt a kapcsolat, pedig elkezdi. a driverek fent vannak. valakinek valami ötlete??
-
engine88
aktív tag
Nekem épp ez van fent: LGP990_ICS_v28G_Stock_Root_initd_4CWM-NewBL_NoFullwipe
CWM-ből raktam fel. Van ennél jobb, újabb, stabilabb? -
mr.szabados
tag
Ezt a v28g romot honnan lehet leszedni cwm-es telepítéshez?
-
_seth_
veterán
válasz
buktagt540 #34250 üzenetére
Te miket állítottál a 28g-n, hogy gyorsabb legyen? Én a 2d gyorsítást és a max 4 háttérfolyamatot beállítottam. Ezeken kívül kell mást is?
V28G-vel a hang érdekes, nem tökéletes mert, van amikor nem hallanak de többnyire működik.
-
Tutu7030
veterán
válasz
buktagt540 #34243 üzenetére
Remélem, mert nem akartam lecserélni a cm10-et erre a v28-ra. Jó lett volna, ha legalább ezt a hívás problémát megoldották volna.
-
ßrainiac
addikt
válasz
medvetalp78 #34245 üzenetére
LG-éknek biztosan! Kerdezz ra naluk esetleg.
-
gyu456
tag
AnTuTu 1.3 GHz procival 8066 mért elsőnek
Azért ez nem rossz eredmény.
-
medvetalp78
tag
Sziasztok kérdésem az lenne van már hivatalos ics ??
-
ntomka
nagyúr
-
Kisssx
csendes tag
válasz
Levi941127 #34218 üzenetére
Ahogy dongasre kolaga leirta én ezt:[link] TG P990 ICS 28G -t raktam fel.Este írok még véleményt a mai napról.
-
gyu456
tag
Ha már fent a 28g 2. generáció, akkor csak elég fel raknom TG ICS28G SERVICE PACK 2-t CWM-ből? Így már tudom is húzni a procit?
-
dongasre
tag
válasz
banderasz77 #34229 üzenetére
itt egy leírás
a "bat" fájl itt más néven van azzal ne foglalkozz
-
dongasre
tag
azért néha lassú az alkalmazás ki/be lépkedés...de ellehet viselni, hátha lesz jobb is
én bizakodó vagyok
-
tsoft
csendes tag
válasz
Miamiquake #34224 üzenetére
MicroSD: max 4GB, MicroSDHC 4GB és felett. Szerintem legalább Class 6, de inkább Class 10-es kártyát vegyél, ott már nem lehet sebesség gond sem. Ha van idôd várni, akkor nézz körbe az eBay-en pl., elég jó árakat szoktam találni és eddig mindig minden megjött hibátlanul.
-
Miamiquake
aktív tag
Milyen kártyát érdemes a vasba venni és hol?
Micro SD és Micro SDHC között van különbség? -
SamS20
senior tag
válasz
buktagt540 #34222 üzenetére
Én Stefan 28g 2nd gent használok service pack 2vel.antutu 8090 pont
-
gabe96
aktív tag
válasz
dudicukrasz #34220 üzenetére
nem kötekedés céljából, csak azt szeretném kérdezni, hogy az az 5%, aki "kihasználja" az okostelefont, az mit csinál neten, játékon, híváson(esetleg kamerázáson, filmnézésen) kívül?
-
dudicukrasz
tag
válasz
Ferenczi Áko #34050 üzenetére
Meg akarsz téríteni?Vagy ennyire lapos mindkét "tábor" oldala hogy ezen vitázzunk?
Ez szar? Az jó?
Oprendszerhez csinálnak telefont?Akkor az a legjobb?Akkor miért i-phone miért nem telefon a neve?
Az emberek 95%-a ugyanarra használja a telefonját/net,game,call/
Aki igazán kihasznál egy okostelót az 5%!
Te melyik táborba tartozol hogy idejársz trollkodni?
Nekem 2x-em van és szeretem.
Neked jobb telefonod van az enyémnél,akkor miért ereszkedsz le ide? -
dongasre
tag
válasz
Levi941127 #34218 üzenetére
[link]
szerintem ezt rakta fel + még a service pack-ot mellé....
én is ezt raktam fel 1 órájaeddig tökéletes!!!
-
Kisssx
csendes tag
-
Zuzimo
csendes tag
Sziasztok!
A TopoGigi v28G romot próbálta már valaki?
-
RohamDroid
aktív tag
aha az jo mert x8on is azt használtam. De akkor ha azzal rakom fel akkor se kell formázni az akksit ?
-
válasz
RohamDroid #34211 üzenetére
cwm-el tettem fel a v28g-t, kb. 4perc boottal
-
atti1848
senior tag
válasz
RohamDroid #34211 üzenetére
Én legutóbb úgy csináltam,hogy feltettem egy 0824-es GB BB-t amivel tökéletesen működött nekem a hang.
Szerintem nem muszáj V28-s BB-t raknod, de azért ajánlott,mert lehet neked jó lenne, nekem nem volt jó.
Asszem azért kell először egy BB, mert az NvFlash-s verzió nem rak fel magának, de ez nem biztos. Ha csinálod az sem nehéz, ha még nem csináltál ilyet az első oldalon minden le van írva.Ha kell komolyabb segítség akkor keress Privátban, mert már másnak is segítettem ebben és esetleg elküldöm azt neked.
Az aksival nekem nem kellett xarakodnom.
-
RohamDroid
aktív tag
válasz
atti1848 #34208 üzenetére
Köszi de a hozzászólásban azok a lépések tehát kell mind a 2 lépés a v28g bb és a másik is ? egymás után ?
vagy csak az nvflash-el a második variáció amit említett a kolléga?Akksit itt is kell majd állítgatni mint SE-nál friss romozásnál ? szal szükséges a 100-as akksi ?
Bocsi hogy sok a kérdés de eddig csak sonykkal foglalkoztam.
-
atti1848
senior tag
válasz
OPiiPO #34205 üzenetére
Ez az APEX launcher alapból benne van a V28G-ben vagy csak a root uninstaller látja?Mert akkor én is törölném.
RohamDroid: Linket nem tudok,mert ahonnan én töltöttem azt már lekapták. Az aksi gyenge nyomkodással elmegy 2 napot is, de zene hallgatás, kicsi Wifi, stb. 1 nap sima.Legalább is nekem.Másnak nem tudom hogy produkál.
-
atti1848
senior tag
válasz
RohamDroid #34201 üzenetére
Sokan panaszkodnak a V28-sokra, de nekem V28G van fent, de eddig tökéletesen működik.A fejlesztő opciónál beállítasz egy-két dolgot és minden tuti. Jobb mint a CM10 Nightly-k, mert azokban egy idő után nincs hang telefonálás közben, ebben pedig tökéletes. van ez a TG-s ROM, azt még várom,hogy mások biztosra írják,hogy működőképes.
Nekem is volt GB, de azért nekem ez jobban bejön.
-
engine88
aktív tag
válasz
Rickenstein #34175 üzenetére
Smartflashel raktam fel v28g-t. Miért?
-
RohamDroid
aktív tag
Sziasztok!
Tulajdonosa lettem egy bontatlan fóliás ( sztem mázlista vagyok) Optimus 2X-nek. A kijelző valami varázslatos.
A gyorsasággal viszont ahoz képest hogy 2 magos nem vagyok megelégedve. Gondolom a 2.3 nem támogatja rendesen a 2 magot vagy nem tudom.Akksi nálam többet bír mint általában a fórumozóknál.
Egy kérdés vadi új a telefon, mit tegyek rá custom fw-t vagy várjam meg a sima ICS-t ?
Mert sok minden fagy és akadozik rajta állandó jelleggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest