- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- UHD filmek lejátszása
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsoft
csendes tag
válasz
F.B.I. #43685 üzenetére
Minden igaz, amit az előttem szólók írtak, de... Ha az Avatar rom egy olyan verzióját próbálod feltenni, ami oldbl-es, az nem fog sikerülni a Django féle rom után, mivel az newbl-es. Ezért kell adott esetben bl-t váltani. A legújabb Avatar pedig oldbl-es, ha jól tudom, kivéve ha valaki már konvertálta newbl-re.
-
tsoft
csendes tag
XDA-ról letölthető a CM10.2. A kamera is működik...
-
tsoft
csendes tag
A CM 7.2 valamint a CM 10.1 nightly-k a Cyanogenmodtól Gingerbread bootloaderesek, Szemben a gyári ICS-sel, ami értelemszerűen ICS bootloaderes. Amennyiben CM 10.1-et akarsz feltenni, AIO Toolkittel vissza kell álnod GB partíciókiosztásra és bootloaderre, vagy ha visszaolvasol egy kicsit, akkor Th3Ac3 linkelt egy ICS bootloaderes Cm 10.1-et. Értelemszerűen CM 7.2 esetén is vissza kell álnod GB-re. Egyéb esetben keress egy ICS bootloaderes ROMot.
-
tsoft
csendes tag
válasz
abcdefgh10 #39294 üzenetére
A CM 10.1 nightly nem GB partícíókiosztáson van véletlenül? Szerintem igen, akkor viszont AIO-val vissza kell tenni azt a kiosztást előszőr, majd cwm telepítés, utána mehet a rom.
-
tsoft
csendes tag
válasz
Rickenstein #36832 üzenetére
Én az összes fellelhető lehetőséget kipróbáltam, de nem sikerült. KDZ-t telepítettem a telefonra. CWM rákerült az első próbálkozásnál valahogy, de ha belépek a recoverybe, akkor hibát ír ki. Supersu zipet feltelepíti, de semmi. AIO szintén hibával elszáll...
-
tsoft
csendes tag
Hmmm... Most frissítettem V20Q-ról V30A-ra kdz-vel. Minden programom és SMS-em megmaradt. Eddig tetszik
-
tsoft
csendes tag
válasz
Miamiquake #34224 üzenetére
MicroSD: max 4GB, MicroSDHC 4GB és felett. Szerintem legalább Class 6, de inkább Class 10-es kártyát vegyél, ott már nem lehet sebesség gond sem. Ha van idôd várni, akkor nézz körbe az eBay-en pl., elég jó árakat szoktam találni és eddig mindig minden megjött hibátlanul.
-
tsoft
csendes tag
buktagt540: Igen jól hangzik. De én még biztos várok, amíg többen is visszajeleznek, hogy minden ok.
snipr: Elvileg csak a saját szerverét szüntette meg a rajta lévő tartalmakkal együtt, de a tükrökkel nem törődik a levele alapján, onnan egyszer majd úgy is törlődnek...
Szerk.: elírás javítása
-
tsoft
csendes tag
válasz
cjvt3o #33991 üzenetére
Pontosan ez volt a gond. Sajnálom, mert szépen haladtak a dolgok a leakekkel.
Mellékesen jegyzem meg az elégedetlenkedőknek, hogy számomra fontos, hogy tudjak telefonálni, ezért inkább csak olvasok és várok egy stabil verzióra, ha arra nincs lehetőségem, hogy például logcat file-okkal segítsem a fejlesztést.
-
tsoft
csendes tag
válasz
banuszzs79 #33977 üzenetére
Nem dobták ki, elege lett a b...ogatásból. Úgy gondolta, hogy ha valamit ingyen, szívességből csinál, akkor ne szabjanak neki feltételeket a forrás dokumentációjával kapcsolatban. Szerintem van benne igazság...
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest