- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfcwolf
tag
Ahoy!
Föltettem a 2.3-at. Smart flash-el. Most százalékos akksi kijelzőt kéne látnom???
-
Rotate
veterán
válasz
Martynis #13295 üzenetére
Wifi File Explorer nevű app kell neked
a PRO verzió alapvetően fizetős, de ha ügyesen keresel, és jó barátod a google, akkor nem biztos, hogy fizetned kell a fizetősért
a PRO-ban egyébként több a funkció
-
Martynis
tag
Helo!
Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy Wifin keresztül tudjak adatot rárakni, nézni a telefonon? Vagy esetleg ez a SmartShare beállításai is jók lennének. ROM: MIUI 2.3.4
Köszönöm, üdv!
-
derrik
őstag
a 3 betűs navihoz tudna nekem valaki privátban linket küldeni ?????
-
peter_27
aktív tag
Most nem tudom megnézni/tesztelni, mert jelenleg topogigit használok, de a miui azért is nagyon jó mert szinte minden cserélhető benne. Rengeteg skint lehet letölteni hozzá és a skinek között is lehet cserélgetni a dolgokat. Ebből ez tetszi a másikból az, csak össze kell válogatni a dolgokat. Biztos találsz olyan skint is amiben csíkok jelzik a homescreen oldalakat. Ott van a "Thame manager" az ikonok között.
-
wpatrik14
csendes tag
Hi! Sikerült megoldanom azt a problémát, hogy nem működött megfelelően a PowerAmp zenelejátszó a gyári 2.3.4 -es verzióval.
Megoldás: settings/audio engine/advanced tweaks/direct volume control legyen kikapcsolva!
Nálam akkor jelentkezett probléma, amikor headsettel hallgattam zenét és kikapcsolt a képernyő: a hangerő gombok szarul, vagy egyáltalán nem is reagáltak. -
peter_27
aktív tag
Találta xda-n egy topikot
ahol elmagyarázzák mi is a kapcsolat a( (Android=ROM)( RIL)) Baseband között.Remélem ebből már érthető miért is fontos, hogy egyezzenek a dolgok.
-
syl5
őstag
válasz
peter_27 #13282 üzenetére
Á, köszi!
Mondjuk túl sok újat nem mutatott, de amit igen az király (lenne). Nálam a zseblámpa csak pár másodpercig világít, ha a home-on hagyom az ujjam.Meg úgy alapból elég bugos a program, nálam csak akkor működik mindig jól, ha status bar-ról kapcsolgatom.
Ami igencsak tetszett az a multitouch a home screen-en (Hold finger on app and swipe left or right with another finger).Továbbá fel is vetődött bennem pár kérdés így a video után.
-Hogyan lehet megoldani, hogy a search gombra ne a miui-s kereső ugorjon fel, hanem a google search? (természetesen google search telepítve)
-Továbbá azt hogy éppen melyik home-on vagyok most az alsó állandó ikonok felett most pöttyök jelzik. Nekem viszont jobban tetszene a csík, mint a video-ban. Erre megoldás? Vagy ezt cserélték a miuisok, és már ilyen?
-Továbbá nála van a beállításokban a Personal, System és Programs fül mellett egy Common is. Nálam nincs. Ez is változás, összevonták, vagy? -
peter_27
aktív tag
-
-SamS-
tag
gyorkérdés ha a bb-t meg ril-t nem cseréltem gb updatekor (cwm-es telepítés) akkor ha feltenném a miui-t lenne front cam video hívás ? (ami nem fejjel lefelé van)
-
lbalog01
tag
Az onscreen-phone nekem nem megy amióta GB van a telón, mind1 h. stock V20l vagy a Topogigi, mindig kéri a kódot, majd: nem sikerült a kapcsolódás felirat jön elő
A kód a gyári 0000, de megváltoztatva is próbáltam mind1, sem wifi sem usb-n nem kapcsolódik. Másnál van ilyen gond? -
-SamS-
tag
most kipróbáltam a gps-t suliban...kaptam egy olyat h hálózat nem elérhető.
a miui-t nagyon szerettem, nagyon jól megvan csinálva, csak annyi a baja hogy nagyon felerősíti a háttér zajokat, és szinte lehetetlenné teszi a telefonálást. Legalábbis az összes ismerősöm akivel telefonáltam panaszkodott a hangminőségre.
Szerintem ez a GB kegyetlen szar aksi időben...másfél órája vettem le a töltőről és most 84%on áll. Volt kb egy 20p wifi meg 30-40p zene max fényerőn. plusz nem is jelez csomó mindent az akkumulátor használata alatt.
ettől függetlenül szeretem a telót és rohadt jól működik, leszámítva hogy naponta kell tölteni, ha nagyon nyúzom akkor van hogy kétszer is felkell tenni.
-
syl5
őstag
válasz
cjvt3o #13280 üzenetére
Nincs ilyen beállítás sajnos az appban az a gond. Igazán elférne benne, hogy lehessen útvonalat választani!
Tulajdonképpen az app jó, mert ő ugye alapból az sd kártyára teszi, csak itt ugye az van, hogy a belső sd-t veszi alapértelmezett sd kártyának az android, így a camera app is oda pakol. Nem tudom minek kellett leválasztani a internál résztől, mert így az android furán kezeli a valódi külső sd-t, és csak gondok vannak belőle...nem véletlenül nem lehet a nexus modellekbe sem külső sd kártyát tenni. Mondjuk azt sem tudom, hogy ezt is miért nem lehet normálisan megoldani az andorid-ban.
Mindenesetre valami olyan megoldás lenne erre a dologra, hogy a külső sd-t állítani be alapértelmezett memóriakártyaként, a belsőt meg egy internalsd könytvárba mountolni. Szerintem ha megoldható, akkor biztos van erre megoldás, ha lesz időm utána is nézek majd. Addig nem marad az, hogy időnként fájlkezelőbe átmozgatom a képeket a külsőre. -
cjvt3o
aktív tag
Viszont, én is keresek egy MIUI-s trükköt:
Hogyan lehet megmondani a Camera app-nak, hogy hova készítse/mentse a felvételeket?
Nekem jelenleg (default) az /mnt/sdcard-ba mountolt belső SD-re rakja (DCIM könyvtárba), de szívesebben tolnám ki a külső SD-re (a többi kép közé). -
cjvt3o
aktív tag
Oh, a trükk.
Ezt ki se próbáltam, mivel a hangerő gomb hatására előtűnő panelből arra következtettem, hogy itt meg a setup panel fog előjönni (az meg többet takar, mint a hangerő).
Erre mégse.
Jó pap is holtig tanul.Amúgy van egy ilyen (ha valaki talál benne újdonságot): http://maketecheasier.com/17-hidden-tips-and-tricks-for-miui/2011/05/15/
-
cjvt3o
aktív tag
válasz
peter_27 #13263 üzenetére
A widget-et köszi, majd kipróbálom (bár ránézésre ez ugyanaz a Froyo-s, ami nekem is meg van, és amivel két problémám volt: reboot-nál elszállt, törölni kellett a képernyőről, majd újra kirakni, akkor megint működött reboot-ig, másrészt nem találta meg, hogy hol vagyok - a telenor HU-nál/lg HU-nál(?) ugyanis belepiszkáltak az adatbázisba, és felvettek egy rakás kistelepülést egy kapcsolótáblába -, noha az LG és FR froyo-kkal ez ment, a topogigi GB-ben viszont más a widget neve és mérete is).
A GPS viszont hálistennek nálam jól megy, gyors is, igaz, keveset használom.
Az akkuidővel kapcsolatban a MIUI nálam ugyanazt hozza mint a topogigi 1.7, aminek az akksi idejével elégedett voltam. Ugyanakkor én nem nagyon használok háttérszolgáltatásokat (nincsenek app assistant programok, mindenféle cpu, memória, stb. mérő widgetek, vagy ilyesmik), a gps és a wifi csak akkor van bekapcsolva, ha konkrétan kell vmiért, a data kommunikáció sosem (mobil informatikai téren rendkívül elhanyagolt térségben tartózkodok, 3G egyáltalán nincs, nem is hiszem, hogy lesz valaha is).
Konkrétan mondjuk az este 11-től reggel 7-ig terjedő periódusban (lock-olt állapot, wifi, gps, data lekapcsolva, ébresztés beállítva) nagyjából 0-1 % akkumulátor egység fogy el, amiből következően csak telefonként használva kb. 2 napig menne üzembiztosan a készülék 1 feltöltéssel. (Az más kérdés, hogy a permanens netezés, valamint a gyerekek "apa, játszhatok a telefonoddal?" fordulatai drasztikusan csökkentik az üzemidőt, de a piaci értékesítésben lévő akkumulátor technika ennél többet nem tesz lehetővé, vö. notebook, tablet, stb. Az is igaz, hogy csak telefonként használva - mondjuk másra nem is lehet - a 6-7 éves V3-as Motorolám, 710 mAh-s akksival 5-6 napig bírja egy feltöltéssel, de az teljesen más eszköz.
)
-
Feci40
tag
Sziasztok!
Smartflash verzió
Nekem ezzel sikerült felrakni V10D Win7 64bit alatt.
NEU és a EUR között van külömbség mert most nekem BIN_LGP990AT-00-V10d-NEU-XXX-JUL-25-2011+0 ez van felrakva
EURO OPEN
BIN_LGP990AT-00-V20l-EUR-XX-OCT-20-2011+0
és most ezt próbálom leszedni, remélem most sikerül mert jó a sebesség. -
derrik
őstag
GPS ügyben nem történt valami előre lépés vagy csak az enyém nem jó! Csak villog és villog. Egy progival nézem lát holdat csak nem csatlakozik rájuk. Ami érdekes, hogy mikor nyers a rendszer akkor sec perc alatt megy minden!
-
ktem
csendes tag
Jó! Sikerült...
Az Apx es usb drivert nem tudtam normálisan telepíteni, ez volt a gond!
Végre megvan, nem adtam fel. Hát nem sokat aludtam az éjjel.
Miért kellett ezt a root-olást így túlkomplikálni...???... -
syl5
őstag
Na leteszteltem már pontosan az akksi használatom és csináltam is pár képernyőfotót (a minőségért sorry, egyszerűen sehogy se működik MIUI-n a képernyőmentés még adb-vel sem, ezért kénytelen voltam a jól bevált fényképezőgépet elővenni
).
Pontosan két egész nap, két éjszaka bő (!) normál használat mellett még mindig 14 %-os az akksi!
Látható, hogy olyan 6 órát bekapcsolva volt a wifi. Ebből a 6 órából kb 4 óra volt az, amikor a képernyő is be volt kapcsolva, tehát netezés opera-val, market-ezés, appok frissítése, gmail, maps, stb.
Látható az is, hogy volt egy több, mint másfél órás időtartam, amikor nem talált hálózatot, tehát ekkor nem aludt, folyamatosan darálta magát és az akksit kikapcsolt képernyő mellett (Kb 8 % mínusz volt az akksiból).
Volt a 2 nap alatt normál mennyiségű telefonálás, hívtak engem én is indítottam hívást (Kb 10 perc volt a bejövő és a kimenő összesen). Volt a kamera is használva többször is, 10 kép készült. GPS-t is próbálgattam ez idő alatt.
A telefon 2G hálózat mellett, automatikus fényerő mellett, mobil adatkapcsolat nélkül produkálta ezt az eredményt.És persze ott van még benne az -8 %, ami hálózatkereséssel ment el, és mialatt szórakoztam a képernyőmentéssel azalatt is lement kb 4 %. Tehát ha ezek nem lettek volna, még mindig 26 % lenne az akksiból.
-
Rotate
veterán
jó reggelt
@CM_arcee: FM Radio will be enabled on the #O2X (p990) starting with the next batch of #CyanogenMod nightlies
-
KonzolKartel
őstag
megnyugodtam.valtottam 4s-re, es ugyan ugy 50% meritettem rajta 2ora 15perc alatt. vegig netradio, kis jatek, es kb. 30p bongeszes.
-
Feci40
tag
válasz
jooker82 #13226 üzenetére
Uramatyáááám
ilyen nincs...mit szivtam én eddig a fél év alatt...
én végig azt hittem,h a függönylehúzónál a jobb oldali ikon......................
Mi ebből a tanulság az hogy ha veszel valamit előbb átböngészed a kezelési utasítást ami letölthető PDF formában az LG honlapjáról, én mindig azzal kezdem főleg mikor típust váltok értem ezt Nokiá-ról LG-re stb .
Mai világban sokan elfelejtik ezt a lépést megtenni, mert vagy CD adják oda vagy honlapon található, ma már nagyon kevés készül úgy hogy könyv formában mint 90 években. -
peter_27
aktív tag
válasz
cjvt3o #13248 üzenetére
Én is használtam Miui-t, nekem is nagyon bejövős, bár nekem a gps nem ment elsőre, mert a miui-ban 218-as RIL van. Ez nem passzolt az általam használt BB-hez, de miután Getril-el lecseréltem a Ril-t megfelelőre már ment a gps is (10mp-alatt volt pozíció mobilnettel) Én az akku idejével nem voltam kibékülve mert nálam jobban merült mint bármi mással, ezért feltettem az egyel régebbi magyar miui-t (1.10.14) ez már jobb volt akku téren, csak közben megérkezett a gyári GB, és elkezdtem azzal szórakozni. Várom az új verzió magyarítását és utána megint kipróbálom majd. Az LG widgetek közül nekem a calendar és a clockweather nagyon tetszik, és addig kutattam a neten míg sikerült működő verziókat találnom. LG widget tessék, hátha neked is működik.
-
-SamS-
tag
na akkor egy kis okosításra lenne szükségem
ha a gps-t bekapcsolom és a mapson helyzetmeghatározást kérek, akkor elméletileg meg kellene hogy találjon, úgy hogy ha :
1. wifi kivan kapcsolva
2. mobil adatkapcsolat kivan kapcsolva
3. csak GSM módba van a telefon ?csak mert ha ezek közül vmi "korlátozza" a gps hatékonyságát akkor megpróbálom aktiválni és megnézni úgy. wifi-t meg mobil adatkapcsolatot nem szeretnék különösebben buherálni mert wifi nem mindenhol van, mobilnet meg pénz...sajnos
-
balazs8907
tag
válasz
lbalog01 #13253 üzenetére
A tegra 2 gpu-ra gondoltam. Azért írtam hogy nem ideillő, mert most mindenki a 2.3 szoftverrel van elfogalva. Pedig én is segítség nélkül oldottam meg a frissítést. A "google search" nekem is a barátom!
más: kijött egy új rom amely a hivatalos 2.3-ra épül.Thanatos2x 4.0 . Érdemes kipróbálni...nekem eddig gond nélkül műxik!!
-
Ronan968
tag
2.3 gyári alatt a fénykép és a videofelvétel minősége is jobb!!!(ez most teszteltem)
-
Tutu7030
veterán
Nem írtad, hogy milyen rendszered van. Ha xp, akkor ezt keresd meg
o2x_nvflash_recovery_v5_b76c7.rar (google kidobja majd az xda-s linket, ott lesz a leírás is)
Én a root-o2x-su-2.3.6.3.zip-et másoltam az sd-re, nem az itt említett su303(vagy mi a neve).
nv flash rar kicsomagol, telóból akksi ki, volume gombokat nyomva tartod, usb-re rádugod,ha a külső sd-re tetted a su zipet, akkor az external xp-s flashre katt duplán, ha a belsö sd-re, akkor az internal xp-re. Ha kész,akkor vársz cirka 10 másodpercet, majd leveheted az usb-ről a telt. Akksi be, Hang le és bekapcs gomb nyomva tart. Ha bejött a cwm, megkeresed a su zipet az sd-n, és telepíted. Utána restart, marketből busybox installer telepít, futtat, ajánlott busybox telepít. Kb ennyi. Fejből nyomtam, ha valami nem jó, javítsatok. -
lbalog01
tag
válasz
balazs8907 #13247 üzenetére
A tegra 2-ben lévő gpu-ra gondolsz? Csak mert az simán ideillő kérdés lenne, bár a válasz szvsz NEM. Ha nem ideillőként, a pc gpujára gondolsz, azt simán, akár a cpanelból is.
-
ktem
csendes tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget.
Smartflasshel feltettem az új rendszert, de nem tudom Root olni.
Visszaolvastam, de nem látom sehol sem a megoldást.
Leírnátok kérlek a menetét, hogy más is meg tudja csinálni.
Köszönöm! -
Tutu7030
veterán
válasz
Rotate #13246 üzenetére
Köszi!
Akit esetleg érdekel a "kiherélt"(videó felvétel indítási és leállítási hangoktól mentes) Camera.apk, az innen letöltheti.
A Camera.zip-et át kell nevezni Camrea.apk-ra. Természetesen mindenki csináljon előtte mentés a saját Camera.apk fájlról.
És természetesen mindenki csak saját szakállára garázdálkodjon a systemben, mert felelősséget nem vállalok érte!ui.: Az apk-t nem telepíteni, hanem pl root explorerrel bemásolni a /system/app mappába.
-
lbalog01
tag
válasz
cjvt3o #13248 üzenetére
Én eddig elégedett vagyok a Topgigi 2 sp3-al. Minden megy és 24h alatt semmi fagyás vagy akadás. Így oc-vel pedig valóban hasít mint a gép! Nálam megy az LG 3d weather, szóval nem GB gond.
Más: Sokan sírnak itt az akuidő miatt. Szerintem ha egy laptoptól/tablettől 4-5h már jó eredmény akkor miért várunk közel 10x ennyit ettől a kütyütől? Ugyan azt tudja! Most is ezen írok. Hosszú akuidő kell? Vegyél tégla nokiát 128x128as kijelzővel.
-
cjvt3o
aktív tag
válasz
lbalog01 #13097 üzenetére
Nálam MIUI 1.10.21 van fenn (by drpele miui.hu) kb 1 hete.
Egyelőre rendkívül elégedett vagyok vele (jobbnak tartom, mint az 1.7-es topogigi-t), de persze a MIUI egy külön világ.
Nem mondom, hogy nem indult újra, nem fagyott le, de ezt részben magamnak köszönhetem (mindenféle biztonsági app-ok kipróbálgatásával értem el pl. rekurzív reboot-ot, amit csak adb shellből tudtam feloldani), illetve a gyerekeknek (ők azért nem gyengén pusztítják játékkal az egyszeri eszközöket).
(Egyedül az LG Weather - Clock Widget hiányzik, amit a gyári Froyoból kibányásztam, az kifagy itt, hogy a GB vagy a MIUI nem bírja, azt nem tudom.)
-
balazs8907
tag
lenne egy nem ide illő kérdésem, de számomra fontos.
A GPU-t lehet valamilyen módon overclock-onli?? -
Tutu7030
veterán
Milyen módszerrel lehet úgy módosítani az apk fájlt, hogy az jó is legyen, ne zárja be magát indítás után? (Camera.apk-t piszkálnám)
-
-
Tutu7030
veterán
válasz
Balázs1986 #13218 üzenetére
Na, volt egy kis szívás a rootolással.
XP alatt ezzel kell csinálni(külön xp-s .bat fájl van benne).
o2x_nvflash_recovery_v5_b76c7.rar -
syl5
őstag
válasz
Ronan968 #13095 üzenetére
Akkor ott valami gond van. Nem biztos, hogy a rommal, lehet csak valami olyan app-ot tettél fel, ami folyamatosan pörög a háttérben. Első körben ezt kellene kinyomoznod, nem e szívja le valamelyik app az akksidat!
(#13056) Land
Használj MIUI-t, ha maximálisan gördülékeny animációkat akarsz!(#13065) Land
Pure Grid Calendar a ludas! -
suppe
tag
őőő... azt többen is írták, hogy 2.3 alatt az APN on off widget nem működik. De én nem is találom marketban már azt a verziót amit eddig használtam. Valaki erről valamit?
-
jooker82
nagyúr
válasz
Balázs1986 #13225 üzenetére
Okés kösz.....ha magamhoz tértem,lehet megcsinálom....
Rotate
em értetted???
-
jooker82
nagyúr
válasz
user1.0 #13224 üzenetére
Uramatyáááám
ilyen nincs...mit szivtam én eddig a fél év alatt...
én végig azt hittem,h a függönylehúzónál a jobb oldali ikon vmi adatkapcsolatot jelent a számitógéppel...mert olyan monitor alakja van...és mindig kikapcsoltam és a beállitásoknál az auto elforditás meg mindig aktivként akartam,h működjön.... És nem birtam elképzelni,h mért tünik el mindig a pipa...
már szervizbe is akartam adni...hát hülyének néztek volna és most jöttem rá ,h mik is azok.....pedig mindennap eljátszottam...
Ide is beirtam,v 2x,de senki nem adott rá választ.... -
Balázs1986
őstag
válasz
jooker82 #13219 üzenetére
Magának a battery mod-nak nem kell a root, csak a cwm, azaz a ClockWorkMod Recovery.
Ez az a cucc, amivel .zip-ből tudsz telepíteni (pl. az fr17-et is ezzel telepítetted anno).
A ClockWorkMod felrakásának 2.3 alatt az a menete, amit a root-olásos hozzászólásomban írtam kicsit fentebb...mivel root-oláshoz is kell a cwm. Így azt a leírást használhatod
Annyi a különbség, hogy a végén a root joghoz az ott írt su303.zip-et kell telepíteni, battery mod-hoz pedig azt a .zip-et amit az előző hozzászólásban linkeltem -
jooker82
nagyúr
válasz
Marteen4 #13222 üzenetére
És biztos,h magyar gyári LG garanciát adnak 82-ért?? ott annyi...amúgy valóban az is megbizható...mivel pl a mobilarenának is gyakran szállitanak telefont...
Én a partnerotól valóban szürke importost vettem...de minden kafa rajta...User1.0:tehát felhivod az xxl gsm-et és megkérded,h a magyar garanciás mennyibe kerül...Ha valóban 82,akk azt nyugodtan veheted,de,ha egy szürke importos kerül 82-be,akk a Partnero...
-
suppe
tag
Gyári GB fent, eddig okés a cucc. GPS is rendben. V10d-hez képest gyorsabb, Marketben nem lassul be letöltés/telepítés közben (még a régi Markettel), szinkronban töltötte/telepítette vissza az app-okat, nem kellett várnom, hogy végezzen egy feladattal, mint régen. A képernyőzár feloldás, a lapozás is sokkal jobb lett.
Happy van!
-
jooker82
nagyúr
válasz
user1.0 #13216 üzenetére
A 2.3-al nincs semmi baja az égvilágon... Ha most veszed még biztosan 2.2-est kapsz,de smartflashel tudol rátenni 2.3-at....a partnerot ajánlom,ott 80.... mondjuk ott bolti garit kapsz.... pesten laksz??
Balázs: Ezt akkor most rootolnom kellene?? mi is az a cwm?? régebben lehet csináltam,de az az fr17-nél volt és már nem ugrik be...
-
Balázs1986
őstag
válasz
lortnok #13211 üzenetére
Amikor írtad, hogy usb-re dugás után egyből írja a s/w update-et, gondoltam, hogy lehet ilyen gond is, ezért írtam nagybetűvel, hogy "mindkét"
Rotate: Tényleg elmúlt...érdekes jelenség
jooker82: Annyiban biztosan más, hogy teljesen lepucol mindent, ami bezavarhat
Ez az a battery mod, cwm-ből telepíthető.
Itt a topic-ja, benne printscreen-nel -
user1.0
csendes tag
Ha valaki teszteli huzamosabb időn keresztül a telcsit az új szoftverrel, írja le plíz a tapasztalatokat, mert kíváncsi vagyok rá, mert itt [link] nagyon szarják a telcsit igaz abban még a 2.2-van.
Még nem tudtam eldönteni mit vegyek, de befürödni meg nem szeretnék vele (nagyon) keret meg erre van.
Ha valaki esetleg tud megbízható boltot azi is érdekelne mert FÜGGETLENT szeretnék venni, és nem szeretnék akárhonnan behozott mókolt telcsit.
Thenki.
-
derrik
őstag
Gyári GB root, Hogyan ???? A Touch Key Light helyett tud valaki valamit ajánlani ?????
-
jooker82
nagyúr
válasz
Balázs1986 #13206 üzenetére
tehát akkor ez mégiscsak más lenne,mint a kdz-s....
Azt a százalékos aksijelzőt hol keressem.?? -
dinike911
csendes tag
Tuninghoz elég ha rootolva van a teló vagy kell még más is hozzá ?
-
lortnok
csendes tag
müködik köszi, az volt a baj, hogy nem olvastam el figyelmesen azt a rész amikor leírja hogy mindkét hangerő szabályozó gombot kell lenyomni -_-"
Köszi a segítséget!!! -
Rotate
veterán
válasz
Balázs1986 #13205 üzenetére
nyugi az a bevillogás pár restart után eltűnik
-
lortnok
csendes tag
válasz
köszi szépen, most töltöm le a smartflash verziót, mert az a legtisztább
Remélem mükszik majd
-
Balázs1986
őstag
válasz
Jeeeee, a smartflash-es rom-mal már megy a minden más dolgot gyárin hagyó százalékos akksi kijelzés mod is
-
Balázs1986
őstag
válasz
lortnok #13193 üzenetére
Másodjára is újratettem a gyári rom-ot, és most nekem is "usb device not found"-ot nyomott az nvflash.
Az volt a baj, hogy a smartflash bezárása után még ott volt az adb a windows folyamatok között. Ezt ki kell lőni, úgy rádugni a telefont a gépre, és elindítani az nvflash-tjooker82: Igen, nekem is akkor villogott, amikor már be volt kapcsolva a telefon, és rendesen futott a rendszer. Már majdnem megijedtem, hogy beleégett a kijelzőbe
Bár nem tft, nem illene
Na nekem is elmúlt talán -
jooker82
nagyúr
válasz
Balázs1986 #13202 üzenetére
Mármint közvetlen a frissités után villogott neked?? mert nekem csak akkor volt... utána 1x se... tehát a frissités után elvileg villogni kell a logónak... de ha lehúztam az usb-ről.akkor el kell tünnie.. ahogy az aksit visszaraktam, bekapcs,na ekkor még ott villogott,vagy 5 percig...
Megijedtem én is... -
jooker82
nagyúr
válasz
Balázs1986 #13199 üzenetére
Nemnem,az megszűnik magától...nekem is volt 1x h v 5 percig még ott pislákolt,de utána eltünt...
De nekem most pl mégcsak az LG logót se lehetett látni,csak lehúztam és újraindit....
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Linux kezdőknek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Politika
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest