-
PROHARDVER!
LG G PAD 8.3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a meleg hogy a bill beallitasban van egy ilyen hogy utvonalbevitel. Tuti ez kell az legyen elolvasva a leirasat. De hiaba van kikapcsolva megis alahuzva ir.
A masik meg hogy kromot hasznalok azzal meg az a gondom hogy pl meg van nyitva 3 ablak nyitok egy ujjat akkor az uj lapot rateszi a meglevore ez is eleg idegesito. Mar egy ideje nem hasznaltam a tabletet inkabb notival netezek de msot elovettem es nagy oromomre lattam jott ra frissites is 4.4.2 de ez igy 2 hiba ami eleg idegesito. Bar ez lehet inkabb az lg meg a krom sara...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre megint van LG táblagép a piacon. És ez főleg azért jó hír, mert egy kifejezetten korrekt, mégsem túlárazott masinát tett le a koreai gyártó. Így kell visszatérni.
- VoLTE/VoWiFi
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Megújult a PROHARDVER!
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest