-
PROHARDVER!
LG G PAD 8.3
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fornettisuti #3096 üzenetére
Akkor meg végképp nem értem, ez mitől van
-
válasz
Pepeninho #3088 üzenetére
De azt is ki lehet kapcsolni, nem ? Nálam nem volt, ilyen gond...
(#3089) pusszycat: Nah ja! Ezért is nem értettem, de közbe feltünt valami. Mint írtam meguntam a cécót és feltettem a swiftkey-t , ami teljesen jól müxik is, viszont a jelenség nem tűnt el, ugyanis tegnap a gmail alól, akartam mailt küldeni és ott továbbra csinálja az aláhúzást, de akkro ez meg valami google f@szság, csak azt tudnám hol a picsáb@ lehet ezt kikapcsolni... :/
-
Az a meleg hogy a bill beallitasban van egy ilyen hogy utvonalbevitel. Tuti ez kell az legyen elolvasva a leirasat. De hiaba van kikapcsolva megis alahuzva ir.
A masik meg hogy kromot hasznalok azzal meg az a gondom hogy pl meg van nyitva 3 ablak nyitok egy ujjat akkor az uj lapot rateszi a meglevore ez is eleg idegesito. Mar egy ideje nem hasznaltam a tabletet inkabb notival netezek de msot elovettem es nagy oromomre lattam jott ra frissites is 4.4.2 de ez igy 2 hiba ami eleg idegesito. Bar ez lehet inkabb az lg meg a krom sara...
-
Hat igen. En meg nagyban keresem es pont most akartam irni hogy ez a menu hol van mert baromira nem talalom
5letem sincs mit lehetne tenni de ez igy baromi idegesito. Az lg bill beallitasaiban vegig neztem mar mindent es nem jutottam elorebb. Gondolom itt kene lennie a megoldasnak
-
Hi.
Van egy kis gondom. Hol tudom kiloni a billen hogy ne alahuzva irja a betuket? A bill -en a fogaskereket elinditva semmi olyan beallitas nincs beallitva ami miatt igy kene irnia a karaktereket:/ vagy mashol kene keresnem ezen beallitast ? -
válasz
Carambola #595 üzenetére
Huhhh ez tök jó , hogy ide beraktad! Amúgy számomra kissé rejtély, hogy főleg a nexus 7 , de a sony meg ipad mini 2 is, miért került elé.
nexus 7 az hardevrileg totálisan gyengébb, plusz kisebb is.
sonyt , azt pontosan nem tudom most hirtelen, milyen grafikus magot tartalmaz, de szerintem cpu-ból gyengébb van benne és gyanítom a grafikus teljesítményben is gyengébb. kijelzője mondjuk az nagyobb az tény, ez miatt én is szemeztem vele, de végül maradtam LG-nél
. nem beszélve arról , hogy bitang drága a sony!
iPad mini 2 mondjuk az más tészta az végülis elképzelhető, hogy jobb nála , bár azzal számomra nehéz összehasonlítani, mert teljesen más rendszer , más hardver igénnyel, max a kijelző méretével, anyagminőséggel, meg akku idővel tudom elképzelni az összehasonlítást....
az ár érték arányba meg szerintem a sonyt meg ipad minit is veri.
-
Voltam bent pólus MM-be, persze 1 db Lg sem volt nekik, mindet elvitték. Kérdeztem a srácot, hogy , mikor kapnak új szállítmányt, azt mondta , annyit látott ma , hogy kemény 4 db van berendelés alatt. LOL
Ennek örömére bementem edigibe és vettem ott még 1 feketét, de jóval húzosabb áron :/ nah mindegy , ez van.
b4zsi: Nincs már , ilyen akciójuk, nem tudta megmondani a későbbiekben lesz-e még...
-
Elhiszem neked. Az IOS 7 még elég friss dolog, nyilván ezeket javítani fogják és nem lesznek állandó problémák... Bár gondolom azért csak lehet valami böngészőt használni az Air-en is, amivel lehet szörfözni
(#551) aramis00 : Igen meg van mindegyiknek az előnye , hátránya ,de úgy gondolom ettől függetlenül használható rendszerek, persze vannak nüasznyi dolgok, egyik-másik oldalon, amik megtudják könnyíteni vagy keseríteni az ember életét.
Érdekes ,akkor ezt jól benéztem, amiket én láttam azok a minik 7.9 meg 8,.. méretűek voltak
-
Jó döntés!!
Egy nehéz nap után meg nincs is jobb, mint egy kis kingdom rush frontierst nyomni a tableten
PRÓBÁLD KI!! Persze csak , ha kedveled a tower rushos gamekat.
(#548) lmisi : Ez számomra nem probléma, régen, mikor volt I5-öm, akkor is a safarit használtam az egy teljesen jó böngésző és krómból is átlehet tök simán exportálni a bookmarkot. Nincs ezzel gond, meg , ha volt is valami , ilyesmi tavasszal azt már lehet rég updatélték.
-
válasz
aramis00 #545 üzenetére
Nem konkrétan neked szólt a mondókám
Kár , hogy iPad mini , nincs 10"-ba
, mármint van csak nem mini a neve és nem, olyan áron van
. Amúgy engem még az mozgat az iPad mellett, hogy IOS alatt, ha megveszek egy appot az nagy valószínűséggel nincs tele reklámmal főleg, ha fizetősről beszélünk. Droidon, azért ez nem mindig van így sajnos...
(#544) lmisi: "Ja az Ipad air sem habos torta, szintén böngésző problémás, hála alma policinak csak a szafaládémotort lehet használni."
Szafaládémotor alatt , mit értesz, hogy csak safari böngészővel müxik vagy, mi
?
-
Igen bármilyen használt műszaki cikket, de nekem azt mondta a srác, hogy akár egy elemet is le lehet adni, bár az nem értem, mitől műszaki cikk, de mindegy
Simán vedd meg az LG! Nagyon jó kis cucc, igaz én sokat nem tudom használni, mert csajom állandóan használja
Úgy-hogy lehet kell még1et vennem, bár azt már feketébe venném és simán jó kis cucc ez! Egyébként én még az iPad Air-en gondolkozom, mert az már 10" és az is nagyon jó kis cucc. Mondjuk tudni vélik hárdverileg erősebb az LG, viszont az IOS jobb optimalizációjának hála semmivel sem lassabb egy 2 magos ipad, mint egy 4 magos android tablet, sőőőőttt.... Viszont árban dupla annyi, mint az LG :/, még vergődök, melyik legyen
(#537) Jannn: Igen az az adata valóban jó kis cucc
-
Pólusban lévő MM-ben vettem. Nagyon segítőkészek voltak, mondta a srác vegyek egy egeret 999 ft , majd menjek vele a vevő szolgálathoz és mondjam csere akcióba hoztam. Ezt így végig csapattam, kaptam egy papírt, amivel vissza mentem és egyből megkaptam a 9k kedvezményt...(persze a 999 ft os egeret azt ott kellett hagynom, de így is jó vétel volt)
-
válasz
Real Ghoost #499 üzenetére
Az a biztos , ha bemész és megnézel egy 10"-est meg az LG-t. De szerintem kompaktabb az lg mérete és bőven elég mindenhez, a hardveres adottságairól meg ne is beszéljünk... Nem véletlenül kapott AJÁNLOTT plecsnit itt a PH-ás tesztbe is.
Jannn: Elkezdtem nézni , keresni ezt a sárgás sávot fehér háttérnél , én semmi problémát nem látok rajta. A melegedése is teljesen elviselhető, mondjuk eddig szinte csak kingdom rush frontiersel játszottam rajta, nem tudom , az mennyire fekteti meg a gépet
U.i: Én is a médiába vettem és fehérbe
-
válasz
mike1334 #483 üzenetére
Én mikor megvettem egy 10' sony xperia pad-el hasonlítottam össze, ott voltak egymás mellett kitéve a médiába. Sokáig vaciláltam , hogy , melyiket vegyem, igaz a sony 125 k volt, ezt meg 76 k-ért megvettem végül és tökéletesen megfelel a kijelző mérete, igaz én nem nézek filmeket, csak gamezgatunk rajta...
-
Ma vettem egy, ilyen kütyüt, nagyon tetszik , nagyon gyors és jól használható.
Ja és, ami tetszik még benne , bár ez tök alap elvárás, hogy huzamosabb gamezás alatt sem melegszik egyáltalán.
A mediaba vettem van most nagyon cool akciójuk 9 000 ft-al olcsóbban el lehet hozni, ha egy használt bármilyen kütyüt lead az ember(vevő szolgálatnál lehet intézni), ha valakit érdekelne.Teljesen korrekt a teszt és az AJÁNLOTT plecsnit is csak igazolni tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre megint van LG táblagép a piacon. És ez főleg azért jó hír, mert egy kifejezetten korrekt, mégsem túlárazott masinát tett le a koreai gyártó. Így kell visszatérni.
- BMW topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vírusirtó topic
- Hobby rádiós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest