- Projektor topic
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
válasz
premete #8703 üzenetére
Semmivel nem lettel rokonszenvesebb az utobbi postoddal, es nem igazan erdekel a velemenyed rolam
En kifizettem sok penzt erre a telora es nem vagyok megbaratkozva a kovetkezokkel:
- hatlap recsegese
- kamera problemai (a jobb kamera miatt vettem a n5 helyett)
- fisfos gyari UI
- kezreallosag, fogasUgyanakkor imadom:
- az akksijat
- a kijelzojet
- a jo fenyviszonyoknal keszult 60fps fullhd videokat, amiket csinalAz hogy megemlitettem a billt, leginkabb segitseg akart lenni a tobbieknek (nyilvan minden mas tapasztalat is segithet masoknak, ha ilyen telon gondolkoznak.. De ez neked magas lehet), nem tudom mi a problemad vele, nem kerte senki h rakd fel a google billt az LG helyett
Szerintem nyugodtan kereshetsz magadnak mas elfoglaltsagod, mint masok velemenyenek a kritizalasa, a ket szar telefon peldajat nem ertem, altalaban jo telefonokat hasznalok (bar te ezt valoszinuleg szinten "jobban tudod").
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged