- Milyen egeret válasszak?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dussy
őstag
Sziasztok!
Pár napja frissítettem Lollipopra - minden gond nélkül fut azóta is.
Hogy jobb vagy nem? A KitKat talán egy fokkal jobb volt. De lehet csak a megszokás miatt.Van pár észrevétel, ami hiányzik a régi rendszerből. Az első, hogy bejövő/kimenő híváskor Loli alatt csak egy kis körben látszik a hívókép. Ezt vissza tudom állítani valahogy? A KitKat alatt a szabad felületet teljesen kitöltötte...
Eddig is a gyári billentyű/szótár kombót használtam, tök jól működött, szerettem. Egyik kedvenc funkcióm a felajánlott szavak "feldobása" volt, ami 3-4 is kifért egy adott szóból. Ezen kivűl mikor kiválasztottam egyet a felajánlottak közül a felső sor átváltott a "karakterekké" ( , . ! ? - " ...stb). Nos, az első működik, de nem úgy, a másodikat pedig nem tudom előcsalni.
A Crome alatt több ablakot is tudtam futtatni 1 'ablakban', most viszont mindig újat nyit... Ezt nem értem.Köszönöm a tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- EAFC 25
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged