-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolto
őstag
válasz
gubolaa #64399 üzenetére
Nekem nincs, szabadon jönnek-mennek az adatok egész nap. Wifi bekapcsolva, 4G-n van, BT is bekapcsolva (ha nem használom, 0%-ot szív). Így nap végére 30% körül járok (reggel héttől éjjel egyig). Éjjel tölt és kezdi újra. Viszont nekem is van olyan napom, amikor óránként 6%-ot is merül csak attól, hogy itt van az asztalomon, máskor meg 1-2% körül van az órántkénti merülés. Nem tudom, mitől.
Azt tudom, hogy pl. a HERE nevű navigáció hajlamos futva felejteni magát, hiába lépek ki, és az bizony szívja az akkut rendesen. Egy másik telefonomon (Idol 2s) a Current Widget nevű app szívott óránként 4-5%-ot az akkuból, pedig ez a G2-n is fenn van, és azon semmi bajt nem okoz. Szóval figyelni kell. Én a Gsam Battery Monitort nézegetem, hogy mi rendetlenkedik, de sokat nem izgatom magam ezen, ha merül, csinálok egy memóriatisztítást és rárakom a töltőre.
-
gubolaa
tag
válasz
Quqesz #64394 üzenetére
Na felraktam ezt a javítást ami kijött, frissítettem mindent az áruházból, kijelentkeztem a youtube-ból, viszont sajnos nem tudom este tesztelni mert azóta már 20 százalékon vagyok(még 20 százalék este 19.30 óta és csak most nyomkodtam amíg ezt megcsináltam)
Zsolto
Sajnos van néhány alkalmazás amire szükségem van, de egyébként én sem azt preferálom.... Viszont én firefoxot használok és most az is nagyon szív....
Viszont plusz kérdés. Nektek vannak háttéradatok korlátozva, letiltva fölös sza...ok, vagy valami más csinálva? Alkalmazások automatikus bezárása vagy valamin más?
-
Den Hadnagy
senior tag
@64396
Az észrevehetetlen javulásról annyit, hogy én elég kekec vagyok smoothság szempontból, de pl. a barátnőm S6 edge-ét nem látom olyan nagyon gyorsabbnak, mint amit a 260ezres ára indokolna... Tekintve, hogy 60ért fullos G2-t kapni. -
Den Hadnagy
senior tag
Nekem Lollival éjszaka max 3 százalékot merül. Repülőgép móban 1-2-t. Ott valami nagy gebasz van.
-
goblin1983
tag
válasz
Quqesz #64389 üzenetére
Nincs reális áron alternatíva ami tényleges előre lépést jelentene. 150-200 ezret kiadni azért, hogy eggyel újabb chipek legyenek benne gyakorlatilag észrevehetetlen javulás miatt, esetleg 2 helyett 3 GB RAM nem éri meg sehol. Aki meg szeret sokat bukni pár hónap alatt, az vegyen.
Más. Ma sikerült nekem is negatív üzemidő csúcsot produkálni. Reggel 6 után mentem haza melóból, 100%-on volt az akksi. Mobilnet ment, fél 9-kor kemény 54%-ot mutatott nyomkodás nélkül. Nézem mi történhetett, Google szolgáltatás 45%, média 36%. A többi szokásos apróság elhanyagolható.
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
gubolaa #64390 üzenetére
Alapból én nem hagyom wifin még itthon sem, mert az a tapasztalatom, hogy többet eszik az aksiból,mint a 2g. Szóval teszteld így. Nekem nem lett rosszabb az akkuidőm loli alatt(54h 4-5 óra kijelzővel),pedig 3mail,3gmail,időkép,időjárás szinkron fut. Youtube-ba be vagy jelentkezve? Ha igen lépj ki teszt képpen. Neken éjszaka 2%-ot merül.
Den Hadnagy
Ugyi! Akkor nem vagyok egyedül... -
-
gubolaa
tag
válasz
Quqesz #64389 üzenetére
Sajnos nincs bekapcsolva egyik sem amit írtál, max este a wifi az otthoni hálózathoz. De amikor este lerakom akkor az itthoni wifin van és úgy még annyi kraft sem kellene neki elvileg. Este mégis merül. Az meg hogy egy óra fórum olvasás 30-35 százalék.... nem értem. Mondjuk a semmire történő leszívás sem kevésbé idegesít. A gyári aksi figyelőt tudom nézni mert nem vagyok rootolva, de abban ami fura az max a youtube.... Arra azt írja hogy használ kraftot és leállíthatom, pedig nem is szoktam használni. Viszont ha leállítom sem érdekli. Egy óra múlva az akkumlátor használatnál megint az van hogy Leállít, szóval merít. Viszont a futó alkalmazások között nincs ott.
---Most annyit vettem észre, hogy (persze a youtubot nem használtam) az akksi résznél futott ezért megnéztem az alkalmazások között és és azt mutatta, hogy 10 perce fut a youtube.... viszont ezzel egy időben eltűnt....
ja és ekkor már az aksinál sem mutatta.... (viszont 3%ot jelez youtube használatnak ha ez számít)
-
Quqesz
nagyúr
válasz
gubolaa #64388 üzenetére
De sok. Nincsen bekapcsolva pl wifi,gps,bt? Ha nem kell kapcsold ki,ezek is fogyasztanak az állandó keresés miatt. Nézd meg nem-e akatd be vmelyik app....én pl 2g-n hagyom he nem netezek,azzal is kevesebbet eszik. Nekem ennél jobb az akkuidőm...
Más
Hát srácok ma bent voltam az mm-ben és több mint egy órát nyomkodtam mindent ami volt(huawei mate7,lenovo vibe z2pro,s6,s6 edge,huawei p8,szifon6/6+,g4,stb...) és hát motíváció a cserére nulla lett bennem. Amikor a voda845-öt lecseréltem nexus s-re,majd lg 4x-re,majd g2-re volt vátozás/fejlődés. De most a g2 betette a kaput! Nem érzem azt,hogy ha ezt v azt megvenném az hú de mekkora előrelépés lenne és a g2 meg mennyire gyenge mellette. Ez van..... -
gubolaa
tag
Sziasztok. A lolli üzemidővel kapcsolatban lenne kérdésem. Kb egy hónapja használom lollin és a korábbi hozzászólásoknak megfelelően az üzemidő gyengébb de nem tudom hogy ez normális e. Reggel 4kor teló mínusz töltő irány munka iskola. Egész nap max egy óra használat se auto szinkron se semmi más max egy kis net és fb itt már 70 százalék és úgy hogy kikapcsolt képernyőnél is merült. Aztán hazafelé fórum olvasás firefox és merült egy óra alatt 30 százalékot. Szóval most vagyok 40 százalékon. Se játék se egész napos messenger parti se semmi. Automata fényerő. Nem sok ez? Kitkat en ha lerakta este nem merült 2 százalékot. Most ez is inkább 5-10.
-
pcnet
addikt
válasz
fery02 #64384 üzenetére
Működik az USB HUB-os megoldás. Egeret, billentyűzetet és pendriveot csatlakoztattam egyszerre. Még Nexus 4-hez vettem Y OTG kábelt, amin táp bemenet is van, de az nem működik. Nem tölti a telefont.
szabyka95: Ilyen tokom van, valóban vékony, nem vastagítja a telefont. Engem a SIM tálcánál a kivágás zavar, felesleges szerintem, ha néha napján cserélek SIMet, nem tart semeddig levenni a tokot. Csak por jut be ott is. Ha száraz a kezed, elég csúszos a tok, valamint az alsó fele elég éles. Ujjamal alul megtámasztom a telefont, 5 perc böngészés után elég zavaró. Én nem ajánlanám ezt a tokot. De ízlések és pofonok.
-
szabyka95
őstag
válasz
LilProphet90 #64381 üzenetére
akkor passzolom..
ilyen? -
válasz
bigdee888 #64365 üzenetére
Root-ot is tudsz intézni, stumproot (ha jól tudom) pl letölthető apk formában telefonnal is és gyakorlatilag vezetéknélkil tudsz root-olni. Korábban már volt róla szó, szerintem linkeket is találni.
Egyébként lehet lemaradtam valamiről, de mihez szeretnél root-olni? Csak mert alkalmazás adatok mentéséhez nem szükséges root (legalábbi az én, fentebb írt Total Commander-es megoldásommal)
Sajnos nem vagyok Székesfehérvár környéki.--------------------------------------------
@goblin1983: Legalábbis én úgy tudom, hogy OTG-n egyszerre csak egy eszköz lehet aktív.
Olyankor nem tudom mi van amúgy, ha rádugsz egy USB elosztót és azt teledugod különféle eszközökkel.--------------------------------------------
@akooos: Ha félsz az okosórák akksija végett, akkor esetleg ajánlom a Pebble szériát, azokat elég csak hetente tölteni, szóval azokat nem kell félteni akksi romlás terén.
Nem mellesleg piszok jó órák, szívesen várunk a topikjában. -
Quqesz
nagyúr
válasz
_greg_ #64369 üzenetére
Szia
A független v30a,voda v30d/f tartalmazza ezt a bugot,a független/tcom v30b nem. Én azt vettem észre,hogy ha előjön,akkor pár napig szivat aztán elmúlik,nem kell ezért újra indítgatni a telót. Ha újraindul a telő pár napig jó,aztán kb 5 napig hol jó hol nem,aztán utána egyszer csak abbahagyja és nem csinálja míg újra nem indítod. Én is 700 óra után indítottam újra a telót,már el is felejtettem ezt a hibát,oszt meglepődtem... -
LilProphet90
senior tag
válasz
szabyka95 #64375 üzenetére
Van, világoskékben. Nagyon tetszett, megrendeltem, felraktam, azóta porosodik... nem annyira jött be élőben. Nem javaslom, de ha nagyon tetszik próbáld ki, esetleg jelképes összegért odaadom az enyém. Vastagít is, nem is illeszkedik jól (mintha mindig lecsúszna valamelyik pontja a telóról), nem az én világom.
-
pcnet
addikt
válasz
Den Hadnagy #64376 üzenetére
Én is szerencsés vagyok!
-
szabyka95
őstag
-
laci1892
őstag
Bár nem ide tartozó kérdés talán de hátha tudtok segíteni előre is köszönöm a választ esetleg a tippeket mindenkinek.
Szóval helyzet az hogy gondolkozok g2 mellé egy LG R watchban. Az a típusú ember vagyoj viszont aki kétszer megfontolja a vásárlás szándékát ( xd )
S bármilyen hasznos ( nekem ) az óra még is van amitől félek kicsit. Mi van akkor ha az aksi be krepál. Ezeket vajon lehet cserélni? -
_greg_
csendes tag
Sziasztok, tapasztalatok már olyat hogy a képernyő elforgatás funkció nem működik? Újraindításra megjavul aztán 1-2 nap és újra hibás.
-
mateus
senior tag
A gyári kamera appban videózásnál mikor az audio zoom funkcióra megyek, kiírja, hogy tegyek csippentő mozdulatot. Ez mit jelentene?
Mert a zoomolás az megy, ha húzogatom a kijelzőn az ujjam, mást nem veszek észre. -
goblin1983
tag
válasz
fery02 #64362 üzenetére
Ez tényleg így van? Egyszerre csak egy aktív cucc? Akkor az, hogy dugnak rá egyszerre egeret, billentyűzetet, HDD-t, esetleg gamepadot plusz töltést az kacsa? Vagy működik, csak G2-n nem?
Pont most akarok rendelni otg kábelt amiről tudok tölteni és legalább egy USB van még rajta. -
válasz
bigdee888 #64361 üzenetére
Ilyenkor lenne nagyon jó, ha microUSB-n egyszerre kettő mindent is lehetne aktívan csatlakoztatni.
Például most nagyon jól jönne neked egy Slimport kábel, amivel a telefon képét tudnád kiküldeni valami megjelenítőre HDMI-n keresztül, közben meg a telefont adatkábellel PC-re kötve asztali Total Commander ADB plug-in segítségével alkalmazás adatot tudnál backup-olni.
Esetleg olyan lehetőséget látok minderre, hogy a képet vezetéknélkül küldöd valami Miracast technológiával egy azt támogató megjelenítőre és akkor úgy ugye szabadon lehet csatlakoztatni közben PC-re.
Mondjuk ha a kijelződ érintést sem érzékel, akkor kéne még egy egér csatlakoztatása is OTG kábellel, szóval úgy már elég neccesnek bizonyul az egész helyzet.
Viszont kijelzőcseréhez nem kell formázni a telefont, szóval az adatok meg tudnának maradni, ha valóban csak a kijelző sérült leginkább.
-
bigdee888
tag
válasz
Den Hadnagy #64360 üzenetére
Idokozben lecsokkent egyre a visszaalitando programok listaja: Fuel Log a szoban forgo app. Nincs benn e felho mentes, nem kulso fajlokbol dolgozik (mukodo kepernyovel ki lehetne menteni az adatokat).
Sajnos root-olva sincs a telefon.
-
bigdee888
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni:
Elázott a G2-esem, bele lett ejtve egy "kevés" vízbe. Szétszedtem egyből, rizsbe tettem, de a képernyője teljesen meghalt.
Hogyan tudnám lementeni az adatokat, app-okat róla úgy, hogy utána vissza tudjam állítani egy G4-esre? Leginkább két app-ról lenne szó, az adataikkal együtt.
Maga a telefon működik, mert már rákötöttem a gépre, és sikerült is leszedni róla a fényképeimet és a fájlokat, amikre szükségem lenne, de az alkalmazásokkal bajban vagyok. (Sőt, PC Suit-tal készítettem backup-ot a két alkalmazásról, de a G4-esre nem lehet visszaállítani...)
Előre is köszönöm az ötleteket.Üdv!
-
ßrainiac
addikt
lol
Nekem azert csuszik, mert zsiros lesz a kezemtol. A kezem meg a zsiroskenyertol
-
hislah
aktív tag
Srácok. Megjött az Imak tokom. Egy kicsit jobb a fogása, mint a Nilkiné, de nekem ez is csúszós... A sima hátlapja jobb fogást biztosít, vagy esetleg az S line szilikon tok.
-
válasz
ironbed #64337 üzenetére
Szívesen!
Az a CM recovery akkor kell inkább csak, ha kevesebb kínnal szeretnéd a jövőben frissítgetni a CM ROM-odat.
De simán meg lehet lenni nélküle, TWRP alól is lehet frissítgetni majd ugyanúgy, de akkor a Gapps-ot is újra kell majd mindig telepíteni.
Szóval végülis mégsem annyira kínlódós úgy sem.----------------------------------------------
@Brainiac: Én inkább úgy gondolnám, hogy akiknek nem működik megfelelően a gyári Lolli, ők a szerencsétlenek (persze nem a szó durva értelmében értve).
Azért LG csak nem hagyna annyiban egy olyan ROM-ot, ami legtöbbeknél sokkal gyatrább, mint a korábbi KK alapúak. -
-
válasz
Vegyedvigyed #64344 üzenetére
Szia!
CM12.1-et nagyon dicsérik mostanában. Egyedül annyi baj van vele, hogy az LG és az arra alapuló ROM-okhoz képest gagyibb képeket tud lőni csak a kamera (bár elvileg folyamatban van az LG kamera portolása oda is).
-
Vegyedvigyed
csendes tag
Sziasztok!
Valami jó stabil rom amire érkeznek frissítések de nem dobál el térerőt, műholdat. De gyors és jó az akkumlátoridő is ? Most alap 5.0.2 maradjak ?
Köszi előre is!
Üdv! -
extasymajom
aktív tag
-
-
Zsolto
őstag
-
gmatyi88
tag
Sziasztok. Azt vettem észre ,hogy kicsit fátyolosak a képek a telón. A lencse enyhén zsebkarcos. Mennyiért cserélik a lencsét kb?? Köszi
-
Zoja™
őstag
Én raktam be OFF-ba, nyugi srácok
-
válasz
fery02 #64331 üzenetére
Nem ugyanaz a kettő. Ősszehasonlítva őket eltérőek. Nemcsak egy, hanem sok régióra kirakták újra a 30b -t, ezt jelölték is kis new jellel. Akkoriban én is kérdeztem tőletek, és csak 1 tipp érkezett, miszerint valami nagy android sebezhetőség kijavításáról jelent meg egy cikk akkoriban...
-
válasz
Naigen #64330 üzenetére
Üdv!
Elvileg nincs eltérés, a firmware oldalon szeretnek ugyanolyan firmware-t valamiért több névvel kiadni.
Érdemes esetleg összehasonlítani a méretüket, ha bitre megegyeznek, akkor ugyanaz a kettő.KitKat firmware-k óta elég csak a verziószámot nézni (jelen esetben ugye v30b) és persze azt, hogy a telefon típusához (pl d802) passzoljon a kinézett ROM és mehet is fel.
-
Naigen
aktív tag
Üdv urak, az alábbi firmeknél van vmi lényegi eltérés, esetleg vki próbálta?
200 NEU/EUROPE OPEN V30b
201 NEU/EUROPE OPEN V30b -
Zsolto
őstag
válasz
Den Hadnagy #64321 üzenetére
Offban volt, és ezúton megkövetlek, Hadnagy úr!
Én bohócot reggeliztem, te pedig, úgy látom, vackort
Még egyszer elnézést, ígérem, többet nem fordul elő (ma már) -
-
Cry0
őstag
Sziasztok lassan búcsúzom a csoportól azaz ezt ma már meg is teszem holnap adom fel postán mindenkinek köszönöm a sok segítséget nagyon hálás vagyok értük
Én szerintem egy nagyon jó csoport tagja voltam és remélem ez így is marad
Még sok élményt a telefonhoz és még több frissítéseket -
oba
addikt
kedves ez a CM12.1 updater... a beépített frissítővel letöltöttem az aktuális nightly -t, majd rányomtam hogy telepítés... újra is indult, twrp -be magától belépett, telepítette az update -t, majd megint újraindult és elindult a frissített CM... csak hát a gapps fczett állandóan és használhatatlan lett a telefon... szerencsére még megvolt rajta a gapps zip, twrpben flasheltem és most rendben van... csak ha valaki később így jár akkor elég a gappsot újra flashelni nem kell az egész cm -et (picit azért megijedtem)
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
Zsolto #64311 üzenetére
Szép dolog ez a humorizálás/trollkodás, de legutóbb is baromi fárasztó volt hozzászólások sokaságán át olvasni a fórumtársak ripacskodását, légyszi ne terheljetek egy hatvanegynéhányezres topikot ezzel, csak azért, mert épp bohócot reggeliztetek.
Legalább lenne offban...
Nagyon köszönöm.
DH -
Tüske0614
aktív tag
válasz
extasymajom #64317 üzenetére
12.1 re rárakhatom ?
-
Tüske0614
aktív tag
Sziasztok kérdezni szeretném, hogy van értelme visszamenni cm 12.1 nightlyról 12 stabilra ? Hivások közben újraindulgat a telefon .
-
-
Zsolto
őstag
Uraim, a készülék alján van két hangszórórács, de csak az egyikből jön a hang. Ez normális? A másik, hogy valami jó tokot tudtok ajánlani?
-
-
Zoja™
őstag
darthdenes: Nagyon necces csak digitizert cserélni, csak kijelzővel együtt érdemes.
-
gabesz839
senior tag
Üdvözlet. Volt egy olyan hír hogy a g 2 is megkapja az5.1.1 - t van erről valami konkrétum hogy kB mikor. Köszi
-
darthdenes
tag
Üdv.
Most ejtettem pofára a telót. A felső 20% pókhálósodott be. Kijelző érzékel. Csak üveget cserélni, lehet rajta? Kb milyen árban van? -
Quqesz
nagyúr
Ha rányom a wifi névre és a menüben lesz egy "hálózat elfelejtése", arra nyomjon rá. A dobálás sztem már inkább a router gondja lesz. Mikor lett újraindítva a router? Másik wifi hálózaton is ledoválha? A másik,hogy alvó állapotban ne kapcsolódjon le a hálózatról be van állítva(beáll/wifi/speciális/tartsa a wifit bekapcsolva alvó módban/itt állítsd be értelem szerűen a mindig.Nekem amúgy 7-8 dolog lóg a wifin és nem dobál le semmit.
-
5-htp
tag
Sziasztok. A feleségemnek G2 -es telefonja van. Eddig hibátlanul ment(már 18hónapja). Az a probléma,hogy az itthoni saját wifi kapcsolatot eldobálja. Két smart tv van itthon.Az nem lehet,hogy az kavar be neki? Van egy csomó wifi hálózat a telefonban elmentve amit nem tud törölni. Ezeket ,hogy kell törölni?
-
Laca0
addikt
válasz
reap3r #64295 üzenetére
Nekem kb 3 hete cserélték a kijelzőt és nem csíkos.
Más:
Én is szeretném a lollit, de kicsit gyanús, hogy szoftver probléma minden hibajelenségem.
Mert ugyebár ha egy reset megoldja a hálózati problémát, szerintem egyértelmű...
Márpedig minden esetben megoldotta, tehát azt a fóliát szerintem feleslegesen cserélték ki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- S21(128/8) dobozával tokkal
- 1,5 hónapos Honor 200, 12/512gb, Fekete, közel 2 év garanciával, eladó!
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest