-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
gubolaa #64390 üzenetére
Alapból én nem hagyom wifin még itthon sem, mert az a tapasztalatom, hogy többet eszik az aksiból,mint a 2g. Szóval teszteld így. Nekem nem lett rosszabb az akkuidőm loli alatt(54h 4-5 óra kijelzővel),pedig 3mail,3gmail,időkép,időjárás szinkron fut. Youtube-ba be vagy jelentkezve? Ha igen lépj ki teszt képpen. Neken éjszaka 2%-ot merül.
Den Hadnagy
Ugyi! Akkor nem vagyok egyedül...
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- IPhone 8 64GB gyári független nagyon szép állapotú
- Szép Apple iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium !! 3 Hó Jótállás
- Apple iPhone 12/12 mini/12 Pro/12 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest