Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
OgKush
senior tag
válasz
pusihusi #42998 üzenetére
Szia!
08.17.-én adtak ki, hát jó, szép, gyors, testre szabható.
Sajnos akku időről nem tudok nyilatkozni, 1 napja sincs még meg a telefon, +egész nap nyomkodtam, nem töltöttem reggel óta sokat, kb 1órát összesen, ( többszöri nekifutással) és most vagyok 40%-on. Az L7-hez képest bitang jó az akku idő -
rayoliviero
veterán
válasz
pusihusi #40674 üzenetére
Szia!
Mivel már eltávolítottam őket, nem tudom újból összeírni, csak ha újból feleteéíteném a ROM-ot, azt most inkább kihagyom.
Itt van két lista, ezekből egyiket sem küldöm rá egy az egyben, mert letöröl olyat is, amit nem kellene. Plusz én még szoktam olyat is, ami nincs benne ezekben, de tudom, hogy az eltávolítása nem okoz gondot a rendszer működsésében. De ehhez látnom kell egy friss telepítés után.
schferenc77: Mindegy melyik TWRP-ből teszed fel, működni fog.
david_97: Tessék. Az Optimus.rar-ból másold ki a 4 farab zip fájlt és azokat telepítsd TWRP-ben egyenként, egymás után közvetlenül mehet.
-
sitotomi
tag
-
Zoja™
őstag
-
twon
tag
válasz
pusihusi #39656 üzenetére
Most néztem hogy a program (TV GO) csak rootolatlan telefonnal megy! Az enyém nem rootolt, de megnéztem download módban és ott azt írja hogy rootolt! Vagyis én nem rootoltam de mégis az lett a 20D felrakása után pedig a telefonhoz nem férek hozzá csak úgy mint átlag felhasználó!
Hogyan kell eltüntetni a rootolást? -
Mankó
veterán
válasz
pusihusi #39716 üzenetére
En most valtottam vissza nehany het art hasznalat utan dalvikra. Nagyon sok kulonbseg nincs a ket hasznalat kozott, tala majd az L-nel jobban ki jon a kulonbseg. Amit eszrevettem, h az exponalas gyorsabb volt fenykepezesnel az artnal, viszont ott neha a fenykep visszanezes naggon belassult a galleriabol. Szinte fagyas szintre, tobbszor azt is hittem befagyott a telo.
Aksinal mintha, erzesre jobb lett volna az art, de minimalis lehet a kulonbseg. -
Rickenstein
senior tag
válasz
pusihusi #39338 üzenetére
Talán itt a mobilarénán?
-
Corgan82
aktív tag
válasz
pusihusi #39306 üzenetére
Jah értem most már, tehát te összevonod a G3-ban lévő hármast a verziószámmal és úgy írod. Ok.
A fórumán lévő telepítési leírásban clean flash/full wipe-t írnak, tehát elvileg wipe system, data, dalvik cache, cache kell. Tehát internal storage-n kívül mindent.
Arról nem találtam információt, hogyha már fent van egy korábbi verzió akkor is clean install kell-e, de az én véleményem az, hogy szerintem clean flash/full wipe-t csinálj és úgy rakd fel, mivel sok mindent javítottak benne, ne kockáztass. -
Corgan82
aktív tag
válasz
pusihusi #39302 üzenetére
Igen, arról.
Más:
Lam Hoang G3 1.4 -
válasz
pusihusi #39005 üzenetére
Köszi a vissza jelzést!
És hogy 16.Romból az enyém lett a befutó!
Art igen van és beis kapcsolható de nem fog működni mert újraindítás után ugyan nehezen elindul de nem nagyon fogsz tudni semmit kezdeni a telóval! mert vagy nem reagáll semmire vagy lassan vagy kifagy!
csak egy Restart segít, ha menűből nem éred el nyomd ~10.sec ig a power gombot, amíg el nem kezd vissza számolni 5.től ha 0.ra ér újraindul a teló és elengedheted a power gombot!
ezután nálam magától vissza váltott Dalvik ra! Szóval ahogy írtam a Rom leírásában ART NEM működik! a Dodex -végett!
-
Zoja™
őstag
válasz
pusihusi #38949 üzenetére
Itt találod meg, de kb 2 hete már meg van...
-
winhelper
tag
válasz
pusihusi #38711 üzenetére
Öreg motoros vagyok már a kapkodáshoz.
Cyanogen Mod után most az Optimus 3G 1.1-et használom, megjegyzem teljes megelégedéssel.
De anno a Note - on is az MIUI romot szerettem a legjobban, ezért örülnék, ha egy normális verzió lenne végre a G2-re is.P@lee: miért nincs a T-Mobile-os G2-n készülék biztosítás? A leghasznosabb szolgáltatása a T-Mobile-nak.
-
válasz
pusihusi #38463 üzenetére
Többször volt már említve ez a sideload-os dolog itt topikon belül, elég csak visszakeresni. Csak az a baj hirtelen nem találok én sem épkézláb leírást (Összefoglalóba is beleférhetne egy leírás), korábbi hozzászólásokat kellene puzzleként összerakosgatni.
De TWRP-ben van útmutató angolul.Egy ideje amúgy már megy a privátoskodás köztünk.
-
válasz
pusihusi #38461 üzenetére
Végső esetben adb sideload-dal feltölti akkor a teló tárhelyére a zip-et és onnan akkor már internal-t kivéve mindent kipipálva wipe-nál, mehet rá utána a Rom.
Itt meg többen is úgy szoktunk Rom-ot telepíteni, hogy mindent wipe-olunk a lehetőségeknél, szóval ugyanúgy ugrik az addigi Rom és úgy települ az új.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Iphone 13 Pro 128gb
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- Független Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB eladó!
- iPhone 15 Pro 128GB, Apple Watch S 7 Midnight Alu 45MM, MacBook Pro 13-inch, 2017, 2 mag i5, 8/128GB
- Samsung Galaxy S25 512GB Navy Blue - SES.HU vásárlás
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest