-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Azharel #37674 üzenetére
Fura egy helyzet ez most akkor. Eddig nem úgy volt, hogy a kdz-s telepítgetés legális?
Most akkor úgy tűnik az ebből eredő hibák garancia megvonással járnak?icecave (#37691):
Azért ha már biztonsági javítás is került az új firmware-be, annyira nem nevezném jelentéktelennek és ha PC Suit felkínálná nekem gyári Rom-on én frissítenék.Athaualpa (#37712):
Amíg csak egy embernél jelentkezett ez a probléma, szerintem még nem mondhatjuk biztosan.
Ha hallunk a közel jövőben más áldozatról is, akkor már kezdhetünk komolyabban gyanakodni a 20F-re.mouzrr (#37763):
Ha nem tapasztalsz anomáliákat, akkor hagyd most már úgy, de a frissítés előtti és utáni Hard Reset továbbra is ajánlott, a minél tisztább rendszer érdekében!b.daniel (#37762):
Általános használatra alkalmas és ajánlott MIUI Rom-ra ha jól emlékszem eddig még nem volt példa a topik történetében, de ennek ellenére persze kipróbálhatott, amit fentebb linkeltek neked.
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPHONE 12 64GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- iPHONE 14 256GB MIDNIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest