Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
válasz
firemanus82 #20597 üzenetére
Azért ezt nem mondanám.
Ami a KKból nincs benne, az csak annyi, ami az AOSP felületéhez kapcsolódik, minden más igen. Az ART az egyetlen kivétel, de az amúgy se kotelező, és nem mindenkinek jó. -
firemanus82
senior tag
Hmmm... kitkat light? Bravo LG, ezt vártam 👿
-
Valaki1234
tag
Sziasztok!
Tudom hogy már agyonrágott téma a hátlap recsegés, de mégis lenne 1 kérdésem... Nekem a hátlap sehol se recseg a gombok körül se. Viszont a gombok igen. Ez természetes, mindenkinél így van?
-
toto0569
addikt
Na...Én is felraktam a 32GB-os vodát a telómra,(független,Tés kártya).Nem telepített GPS-t,és nincs is kapcsoló...Másnak van?
-
gusthy
veterán
válasz
pestibenji #20591 üzenetére
Teljesen jó, kb mint a stocknak.
-
gusthy
veterán
válasz
INFINITYzz #20588 üzenetére
a carbon-rom.com-on nem lehet?
-
gusthy
veterán
válasz
INFINITYzz #20586 üzenetére
nyeh.
Lehet, hogy be kéne jelenteni náluk. -
gusthy
veterán
válasz
INFINITYzz #20584 üzenetére
Ez a stock kitkat, vagy a Carbon?
-
P3Dr0
senior tag
Nexus 5-ön nekem volt KitKat (ugy vettem) de sajnos ott is rossz volt a hangja a video felvetelnek. Ki kellene tudni kapcsolni az aktiv zajszurest mert az nagyon rossz mind a Nexuson mind a G2-n.
Talan a G2-n picit jobb de nem jo. -
gusthy
veterán
válasz
vadászcsiga #20581 üzenetére
Hátööööö
Már nem -
laca.1
aktív tag
nem nem kitkat rol 10e van jelenleg,de meglepodtem most mi ez a krix krax.
-
gusthy
veterán
válasz
INFINITYzz #20578 üzenetére
Jé.
Vajon ezt a mienk tudja?
[link] -
gusthy
veterán
válasz
laca.1 #20572 üzenetére
Összességében szerintem jobb lett, de ez rettentő szubjektív.
-------------------------------------
Megy vissza a Carbon, de nem is azért, mert pár kitkat dolog ebből hiányzik, azok csak azért hiányoznak, mert ez nem AOSP. Hanem azért, mert annak a kamerája körökkel jobb képet csinál. -
laca.1
aktív tag
no akkor a lényeg a lényeg,ha jön a frissÃtés (4.4) aki jót akar az inkább mellÅ�zze? 90%-panasz,,,10%-jó ez í ½í¸�
-
noxon
őstag
Nah! Működik az immersive mod, egy ezt támogató programnál már legalábbis, persze ez nagyon kevés... ( Hexage játéknál pl már ilyen )
Az app fejlesztőknek kéne úgy meg csinálniuk, hogy támogassa...gusthy az Asphalt ugye meg nem működik stock romon
-
gusthy
veterán
válasz
pestibenji #20564 üzenetére
Az jó lesz nagyon.
Carbonban lehet ki s be kapcsolni egyben. Megy is vissza.
-
premete
veterán
válasz
Damage401 #20560 üzenetére
Vagy mindketten rosszul látjátok, attól, hogy milyen sim van a telefonban, ugyanolyan jól kellene működnie.
Ilyen a Kitkat, éljetek együtt vele, majd megszokjátok ti is, ahogy aNexus 5-ösök, hogy a bluetooth állandóan megy, akku rövidebb ideig bírja, rendszer lassúbb, antutu 6000 ponttal kevesebb, stb.
Majd lehet várni az android 5-öt, mint zsidók a Messiást.
Egyébként a német vodafonosoknak ugyanezek a problémái a Kitkattal, ott pedig nem lehet arra fogni, hogy más szolgáltató. -
gusthy
veterán
válasz
pestibenji #20549 üzenetére
Igen, ez történik.
A Hangoutsnak csak akkor kell tudnia, ha képet nézel benne, amúgy nem.
Alapvetően az immersive mode a canvashoz kötődik, tehát kétlem, hogy olyan appok, amik form-szerű valamiket használnak, azok nem fognak ilyet csinálni. Plusz, az adott appnak támogatnia is kell, a dolog nem automatikus. -
Tybike81
őstag
Valami jó videó felvevő appot tudtok. A gyárival elég rossz a hangminőség. Másnak is ilyen fos?
-
noxon
őstag
Játékok alatt is ugyanúgy ott a randa navbar
csalódás eddig az egész, felesleges volt feltenni
Új doldog az LG KK-ban:
- Átlátszó statusbar fehér ikonokkal és átlátszó navbar
- A szoftver verziónál 4.2.2 helyett 4.4.2 ( átírtak egy számot)
- őőő... semmi más -
jooker82
nagyúr
válasz
Azharel #20548 üzenetére
Akkor bemásolom,amit toto kollégának irtam püben..
pont ezt akartam közölni,hogy a független verziót fel lehet tenni szolgáltatósra,de forditva variálni vele nem igazán jó.A vodás a függetlenre szerintem nem a legmegfelelőbb. Működni működhet,de nem hibamentesen.
Szerintem várjatok a megfelelő független romra.,vagy az aktuális magyar szolgáltatósra.A függetlenek között is lehet variálni,hogy pl a német romot teszed a svájci régiósra,de a szolgáltatósokat nem érdemes cserélgetni,én is próbáltam anno L7-en,nem volt megfelelő a működés.
amúgy fentebb benéztem,még csak szolgáltatós van,de szerintem 1-2 nap és lesz független is.
-
noxon
őstag
Aki jó angolos ezt megfejthetné, van video is róla. Ott egy app lista miknek kéne mennie igy. Szerintem ez egy lebutított KK.... se immerse se art...
-
szala86
aktív tag
válasz
Nekem akkor sem működik. Sehogy sem tudom teljes képernyőre bírni. Tényleg összekevertem először, de most már tisztában vagyok az immersive móddal. De megmondom őszintén, még nem tudtam egy programot sem teljes képernyőre bírni.
Mellesleg pedig rendesen is beszélhetnél az emberekkel. Nem kell mindenkit egyből lehordani és hülyének nézni.
-
noxon
őstag
válasz
És, hogyan aktiválo ezt a full screen módot?
Nekem eddig semmi baj ezzel a kitkattel, kívéve, hogy a skype nem akar kijelentkezni belőle, az bugos nálam
meg pl fut ilyen vodafone update amit nem lehet letiltani. De amint lesz root akkor már minden oké lesz, ki lehet szedni a sok szemetet
-
RomiJosy
aktív tag
válasz
vadászcsiga #20523 üzenetére
Ugyan ez volt a nexus7 nél annó..
Végre itt a 4.4 feltesz,levesz stb.. kb 1 hónap múlva már a 4.4.2 volt.. ota jött a frissítés,elfogadtam és ment szépen hiba nélkül,. A kulcsszó a türelem.. jó lesz ez csak kivárni nehéz.. -
Damage401
senior tag
Számomra érthetetlen, hogy telekomos telefonra. Vodafonos szoftver rakni. Várjunk vele. Mert most jönnek az negatív élmények a hirtelen jött Kitkatről. Az összkép a telefonról aki majd venne, az fog lejönni, hogy egy KAKA. Mert nem lesz hajlandó elolvasni, hogy vannak itt páran akik nem OTAn frissítették hanem másik régiós Romot tettek fel.
premete.: Várd ki a végét szerintem.
-
pestibenji
senior tag
válasz
szala86 #20538 üzenetére
Te meg mi a fészkes fenéről beszélsz? Ne keverjük már a G2 Xposed Bleed Immersive-ét az Immersive móddal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gusthy
Tehát ha full screenen használsz alkalmazást eltűnik a navbar és az értesítési sáv is, ugye? És úgy jön elő, hogy alulról vagy felülről húzol egyet? Mert akkor igen benne van az Immersive mód. -
Azharel
aktív tag
válasz
jooker82 #20541 üzenetére
6D2/VODAFONE_16G(GERMANY) ezt tettem fel, és telekom függő a tefonom. Mondjuk eddig csak a német 4.4-nél panaszkodtak a bluetooth miatt. 6SF/SFR_16G(FRANCE) ezt meg nem volt kedvem már feltenni, mert megláttam download módba hogy rooted fogad, miközben a telom soha nem volt rootolva. Inkább vissza raktam a v10f-et.
-
gusthy
veterán
válasz
szala86 #20538 üzenetére
De annak nem is kellene átváltania. Miért menne füle screen módban?
Tegyél fel egy olyan appot, ami használja, van ezer játék pl, és akkor látod, hogy megy.
(ha a play áruházban beirod, hogy immersive mode, akkor kapsz egy csomó ilyet)Az Offroad Kings - sel próbáltam például.
-
gusthy
veterán
válasz
vadászcsiga #20526 üzenetére
Még mindig nem értem, hogy ezt honnan veszitek????
Egy csomó programmal kipróbáltam, tökéletesen működik az immersive mode.
Meg ez a Bluetooth dolog is.
Nekem 7 órája megy, ebből kettőt volt bekapcsolva a BT, annyit is mutat. -
tibee77
őstag
válasz
apaszka #20506 üzenetére
De ha most keszitek mentest a rendszerröl akkor ha visszaällitom nem ugyanugy a dorimanx kernel lesz?Nekem itt most az a lenyeg, hogy bärmikor vissza tudjak ällni a gyäri ällapotokra ha mondjuk szervizelni kene a telefont.A hard reset nem pont erre jo?Az nem pakolnä vissza az eredeti kernelt?
-
Azharel
aktív tag
válasz
ez az lg féle kitkat ilyen nesze semmi fogd meg jól. minden esetre nem tudom felfogni hogy adják ki előbb a szolgáltatók mint hogy az international kikerülne
ja és mivel már volt pár lg telefonom, borítékolom hogy ez volt az első fő rendszer frissítés és egyben az utolsó is
-
premete
veterán
válasz
Nem kicsit estek pofára, akik hetek óta sírtak a KitKatért, remegő térdekkel.
-
Azharel
aktív tag
válasz
Damage401 #20522 üzenetére
Fehér lett az lg-nél is.
vadászcsiga
Videot nem néztem, mert elment az életkedvem is a kamerától mikor megláttam hogy ugyan olyan fos mint eddig.
A rendszer érezhetően gyorsabb volt, és nem voltak micro laggok.szala86
az akku használatnál látszik ahogy megy a bluetooth és tekeri a cpu-t -
szala86
aktív tag
És azt honnan lehet észrevenni, hogy a bluetooth nem kapcsolt ki???
-
vadászcsiga
félisten
Akkor összefoglalva. Ez az új kitkat nem hozott semmi újdonságot, ellenben a bt kikapcsolhatatlan?
Videófelvétel lélegzése?
-
Damage401
senior tag
Sziasztok,
Akik módoltak, hogy feltegyék a Kittikattot. Hozzájuk lenne egy kérdésem. Itt Jelly Bean alatt kék volt az értesítési sávban a kijelzések (óra,aksi,térerő). Kitkatban fehér lett? Mert ezt is hozta magával. Csak hogy az LG alkalmazkodott e?
-
Emmeg mi....[link]
-
Azharel
aktív tag
A német vodafone kitkat-el biztosan baj van, mert állandóan megy a bluetooth hiába van kikapcsolva, és eszi az akkut. Szóval én is inkább várok valami más verzióra.
-
szala86
aktív tag
Ez szerintetek??
-
snorbi82
senior tag
En ugy dontottem, higy meg varok a frissitesel! Majd ha lesz 20b vagy c vagy nem tudom mi! De egy EU openre tuti!
-
noxon
őstag
Elég csalódást keltő amúgy az LG KITKAT-je... legalábbis kinézetben. A samsung minden fő verzió váltáskor újabb jobb launchert, kinézetet csinált. Ez a KITKAT meg semmiben sem másabb külsőleg
-
Bilux
veterán
Köszi srácok
-
tibee77
őstag
Valaki tudna nekem linkelni egy oldalt ahonnan le tudom tölteni a telefonom gyäri kernelet?Dorimanx felrakäsa elött marhära nem neztem meg hogy melyik van nekem.Csak arra az esetre kene, ha vissza szeretnem ällitani a gyäri ällapotokat.
-
Azharel
aktív tag
szóval azért eszi a kitkat az akkut, mert a blutetooth megy ha kell hanem. hiába kapcsolom ki vagy be, mindig aktív. deepsleep-ben nem megy. xda-n is beszámoltak már páran erről. Külön érdekesség, hogy simán vissza tudtam menni v10f-re(bootloop hardreset), de a majom azt írta hogy rooted, mikor a közelébe se volt a root.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest