Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
Kicsit hatásvadász cím:
""LG A2: leteszteltük a legolcsóbb idei LG OLED tévét""
Ez biztos nem a legolcsóbb darab a plettából... -
sakal83
addikt
válasz
Nyersszotyi #39 üzenetére
Sok OLED fikázást láttam mar OLED hir alatt szimpla irigy/megkeseredett stb embertől, de a te hszed üde és egyedi színfolt e szürke és unalmas világban. Meg soha senki nem irta hogy az OLED helyett inkább kepcsoves TVt használ
az univerzális távirányító megjegyzés pedig valami brutális sztori a Magic Remote helyett.
Kapsz egy képzeletbeli 5*ot
Ui. : Be is égett a kepernyő?
-
Chaser
legenda
válasz
#76500480 #42 üzenetére
azon én is pislogtam mit akar a szerző a forgathatós panellel, van még olyan egyáltalán?
monitoroknál van persze, de azok egy picikét kisebbek : )
a 48c11-emet sem lehetett forgatni, és az "csak" 48", nem 65, és eleve c széria ami jobbtobias88888
ez nyitó és hivatalos ár, csak egy adat
ennyiért nyilván semmi létjogosultsága, amíg a régebbi és jobb modelleket jóval olcsóbban lehet kapni -
Nekem is C1 van, egy PiHole segítségével megszabadítottam a végtelen reklámtól és más szarságtól, mert a képe szép, a tévé meg nehéz és nem volt kedvem visszavinni a boltba.
Amúgy a menüje egy kalap szar, konkrétan 80%-ban direkt és indirekt reklámokat nyomat, kikapcsolhatatlanul. Ha előre tudom, hogy ennyire ilyen, akkor viszont inkább más készüléket veszek eleve. -
GreatL
őstag
válasz
tobias88888 #43 üzenetére
C1 is lement rendesen... én még drágán vettem.
-
tobias88888
őstag
"A termék 890 000 forintba kerül, ami a jelenlegi körülmények között nem számít sajnos túlzónak. Nagyon elszaladtak az árak a televíziós szegmensben is, így egy 2022-es, 65 hüvelykes OLED modellért ez az összeg jelenleg teljesen reálisnak tűnik." - Ezt nem is értem. Tudásra a tv bőven elmarad egy 65OLED806-tól vagy egy LG OLED65C12LA-től (120hz-es jobb panel, több fényerő, stb), igaz 2021esek. A valós ára októberre úgy is lemegy 500 ezer alá, akkor lesz reális.
-
törölt tag
60Hz
Az, hogy forgatható egy tv szerintem már felejtős kategória. Kapott egy normális formát, vékony kávát
Sajnos a lényegi dolgokon is spóroltak, 600e bevezető ár talán reálisnak nevezhető. Olyan érzésem van, hogy az LGnek jobban megéri a panelek értékesítése, saját tv gyártásnál meg legyen magas protfitrata max nem veszik.
-
GreatL
őstag
Appok... nem tudom. én nem találtam semmi jót, minden ilyen hülye fizetős TV-stream-app. Nincsenek játékok, Chrome, semmi. Szerintem is szar a C1 menüje, funkciói.
-
kola.11
tag
válasz
Nyersszotyi #39 üzenetére
+1
Nálam is a C1 ment vissza, Philips 55OLED806 lett belőle. Nem bántam.meg (minden hangkodek benne van pl., még a DTS is). -
Nyersszotyi
tag
Egyetértek, 3 hónapja vettem egy LG-t de nagyon megbántam. Egyedül a képe 10 a funkciói 0-1.
Ez a tv kompletten úgy hulladék ahogy van. Mindjárt úgy indult, hogy az első nap mehettem venni hozzá egy univerzális távirányítót amiről nem hiányoznak az alap funkció gombok.
Egyedül az vígasztal, hogy filmnézés közben, ha éppen olyan kedve van és nem dobálja el a dekódert akkor szép a képe. Nem ismerem a többi márkát, nem akarok véleményt mondani, hogy hol helyezkedik el, de van egy sejtésem. Az meg gondolom mindent elmond, hogy vissza kellett hozni a szobába a Philips képcsövest. -
Kansas
addikt
-
NemMo
őstag
900 ezer forint a belépő szintű tv? Azt a mindenit!
-
Chaser
legenda
válasz
Arminocska #32 üzenetére
ez beugró széria és nyitóár
aki 65-ös oledet akar venni talál jobbat és olcsóbban, náluk is
a 4k@30-at és 60-at biztos tudja, más kérdés vrr nélkül nem épp gamer barát ez a tv - és jelenlegi árán semmi értelme, itthon biztos - -
L3zl13
nagyúr
válasz
Arminocska #32 üzenetére
Troll on: Emékeim szerint HDMI 2.0 szabvány már nincs, csak HDMI 2.1, ami vagy tartalmaz bizonyos feature-öket, vagy nem. Szóval belefért a 900k-ba az HDMI 2 .1!
-
válasz
Arminocska #32 üzenetére
2.0-án tudtommal megy a 4K@60Hz.
-
Arminocska
csendes tag
Kedves LG! Rongyos 900ezer Ft-ba nem fért volna bele egy nyomorult Hdmi 2.1??? Értem én, hogy fix 60 Hz, meg nem Gamer tv kategória. Vagy én vagyok eltévedve és ehhez a panelhez felesleges lenne? Most már millió fölött lesznek azok a tévék amin majd játszani is lehet (4K 30 Fps-el...)???
-
rainman72
nagyúr
BF-ra valszeg esni fog az A2-B2 ára,a C2 nem vszinű hogy ugyanakkora mértékben.
Tavaly a B1 novemberben akcióban volt 460e környékén,azota se,most lett még 500e.
Szóval türelem,a 65A1 is volt tavasszal napi akcióban 354e is. -
JoeYi
őstag
ha megnézitek a https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/lg/oled65a13la-p653796459/ árgrafikonját, akkor látszik, hogy tavaly az is 800K-n kezdett, most meg 460K MM-ben.
-
Cassi
őstag
Nyugi, minden évben magasról indulnak az új OLED tévék. A C2 hamarabb megjelent, és aránylag sokat esett már.
A QD-OLED-es 65-ös Sony most 1,6 millió HUF, na az tényleg drága
-
Parancsolj, tapasztalatok. Idézem:
"Philips (TP Vision + Szerviz Kft) az OLED TV szervizeléséhez másképp áll hozzá (mint az LCD-hez), mert prémium terméknek számít. Nagyon is korrekt (már-már LG szintű) szolgáltatást nyújtanak. Pl. egyik kollégám által nehezményezett (és a frissítések során nem javított) szoftverhiba miatt csereutalványt kapott.
Annyi, hogy nekik is ki kell várni a 30 napot."#26 Balika911
Valóban, inkább ez lehet az ok.
OLED65B1 - 500k HUF
OLED65C1 - 530k HUF -
Raymond
titán
válasz
AxBattler #21 üzenetére
Ez mar volt tema par honapja is hogy hogy lehetnek mas marka keszulekei olcsobbak mint az LG ha LG panel van bennuk. Es erre az LG azt mondta hogy az LG TV premium termek, az hogy mas gyartok akik veszik az LG Panel kijelzoket mennyiert adjak a TV-iket nekik mindegy, ok nem fogjak az LG TV markat devalvalni.
Szerk: ha jol emlekszek az egyik HDTVtest videoban volt rola szo.
-
Chaser
legenda
oled topikban kérdezd meg
anno én is ezért választottam lg-t, itthon kiemeleten kezelik az oled tulajokat
többi gyártónál nem tudom hogy van, de gyanítom nem így - ugye lg-nek van panele mivel ő a gyártó, a többiek pedig tőlük veszik és gyaníthatóan nem túl olcsón -
de ha több százezer forintnyi a különbség akkor azért elgondolkoztató mit vegyen az ember -
Seirei
tag
válasz
AxBattler #21 üzenetére
Igen, csak a philipsnek a vevőszolgálata milyen?
Most gondolkodom én is egy 65ös 706 beszerzésén, cserélve ezzel a meglévő 55-ös B9-t, de LG-től egy ügyfélszolgálat felé intézett mail után 2 héttel már jöttek is a csíkozódott panelt cserélni, illetve a garancia is újraindult +2 évről.
Philipsnél is így van, ugye?
Félek a panel lottótól. -
Chaser
legenda
nem tudom hol kötekedtem
nincs kiírva a címben, hogy melyik méret, ennyi van:
LG A2: leteszteltük a legolcsóbb idei LG OLED tévét
nem ez az idei legolcsóbb lg oled, innentől zárható a "kötekedésem"
ha az lenne a címben írva, hogy teszteltük az idei legolcsóbb 65-ös lg oled-et - és a hivatalos ára annak a legolcsóbb -, másról beszélünk
a 42-es idei, egész biztos olcsóbb listaáron is szóval ez a cím nem fedi a valóságot -
rainman72
nagyúr
Viszont ha vki kicsit utána néz akkor látja hogy akciósan másik boltban
[a 65Oled806 kereken 500e.] -
A.K.
tag
idei = idei modell -
Chaser
legenda
ez a cím sehogy nem jó, ez 100% nem a legolcsóbb lg oled idén
ha hivatalos árakat nézünk a 65-ös kategóriábgyan, akkor lehet - nem tudom mennyiért mennek -
de ez így finoman fogalmazva sem igaz:
LG A2: leteszteltük a legolcsóbb idei LG OLED tévét
éppen elég lg oled van amiknek a hivatalos ára ennél jóval alacsonyabb volt idén IS -
Raymond
titán
Az utobbi hetekben akcios volt az A1 es meg kell mondjam nem egyszer elgondolkodtam rajta (par napig nyitva volt a tab) hogy veszek. A 77-es volt 1700EUR-ert, a 65-os ha jol emlekszek 900EUR korul/alatt volt.
-
Gomez86
őstag
Hát én ezt akkor sem értem -
Alig hat nappal ezelőtti az itteni teszt egy Philips OLED TV-ről [link] . Az 55-ös volt tesztelve. A teszt eredménye az volt hogy ajánlot. Azt a TV-t mindenféle keresgélés nélkül MM-ban (ez az első javaslat a philips oldalán) 65-ös méretben 540k-ért lehet megvenni. [link]
Hogy a fenébe van ideírva ennek a cikknek a végére hogy ennek a terméknek - ami nem értem hogy tud többet a Philipsnél - az ára "nem túlzó". Hát akkor mi? 350k a két készülék közt az árkülönbség. Az majdnem a kisebb philips ára.
(direkt nem arról beszélek hogy sok-e az 500k, vagy a 900k, hanem az arányokról)
-
kovsol
titán
válasz
69Raizen69 #4 üzenetére
Meglepne ha ugyan olyan panel lenne, mivel ezek nem tudnak 120Hz -t.
-
Sajnos van egy nagy hibája amire az Lg-nek sincs magyarázata Hálózatról lejátszott filmeknél a külön felirat file nem látszik, tehát nem rakható be alája. Usb-röl ilyen gond nincs. Az Lg vevőszolgálat azt válaszolta , hogy kihagyták ezt a funkciót.
-
törölt tag
A C1 tavalyi, lassan kifutó tévé. Azok mindig olcsóbbak. Mellé a PH!-n hozott árakról érdemes gyanítani, hogy külföldi árat váltottak át, aztán a magyar üzletekben vagy annyi lesz vagy nem, de inkább nem.
Az LG OLED tévék kezdőárai (euróban is) egyébként emelkedtek az idén.
-
69Raizen69
tag
Engem az érdekelne,hogy az A-szériában ugyan olyan minőségű OLED panel van mint a C2-ben?
Vagy a "gyengébben" sikerült panelekből lesznek az A és B-s tv-k? -
Croissant
aktív tag
Angol LG oldalon 2200 font az ára, tehát nem elírás. Az oka más kérdés.
LG magyar oldalán én pontosan ugyanezt a típust (OLED65A26LA) nem is találtam. -
Protezis
őstag
Én is csak nézek. Szerintem elírás lehet. 55-ös B8-at vettem kb 3 éve fele ennyiért. Vagy így elszálltak az árak?!
-
Nem értek valamit: ez egy belépő modell majdnem 900 ezerért, miközben a papíron jobb 65C11 elvihető 560-ért... hogy van ez akkor?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A belépőszintűnek számító, 4K felbontású, HDR támogatású LG OLED A2 televízió járt tesztlaborunkban.
- Milyen monitort vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest