Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyersszotyi
tag
Egyetértek, 3 hónapja vettem egy LG-t de nagyon megbántam. Egyedül a képe 10 a funkciói 0-1.
Ez a tv kompletten úgy hulladék ahogy van. Mindjárt úgy indult, hogy az első nap mehettem venni hozzá egy univerzális távirányítót amiről nem hiányoznak az alap funkció gombok.
Egyedül az vígasztal, hogy filmnézés közben, ha éppen olyan kedve van és nem dobálja el a dekódert akkor szép a képe. Nem ismerem a többi márkát, nem akarok véleményt mondani, hogy hol helyezkedik el, de van egy sejtésem. Az meg gondolom mindent elmond, hogy vissza kellett hozni a szobába a Philips képcsövest.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A belépőszintűnek számító, 4K felbontású, HDR támogatású LG OLED A2 televízió járt tesztlaborunkban.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Politika
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest