- Milyen TV-t vegyek?
- HP notebook topic
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Asztrofotózás
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
nyikszi #2289 üzenetére
Hali hát őszintén nem tudom.Sajnos korlátozott a tudásom a ledes tévéket nézve.Szerintem lehetetlen,hogy bele égjen mivel a hőfok sem nagy,és úgy tudom energia gazdaságos.CRT 21 colos 4x annyit fogyaszt.A másik nekem szürke felületen kicsit húzom lassan lefele a képet akkor a negyed monitor enyhén sötétebb egyes részeken.Érdekes.Az volt az elméletem,hogy sokáig volt kirakva,és az automatikus ki kapcsolást ki kapszolták bár meg lesem a menüjét
Meg pihenő üzemódban egy LG kocka pattog a monitorban.Amúgy nagyon furfangos az LG.Bal felső sarokban nagyon halványan nem ugrik be valamilyen színél amit nem nagyon látunk játékok meg amire használjuk egy tenyér nagyságú LG vízjel van benne
Ez érdekes gondolom ez valami formalitás nehogy hamisítsák a kijelzőt
Új hozzászólás Aktív témák
ph LED háttérvilágítású, passzív 3D-s, LCD okostelevíziót teszteltünk, de ezúttal a kedvezőbb árkategóriából.
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Cambridge Audio Dacmagic DAC Kiváló állapot, dobozában!
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest