- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
válasz
#32839680 #62 üzenetére
Ez maradjon is maganvelemeny, en most munkahelyvaltasnal kaptam a full fem, a vilag legjobb touchpaddal rendelkezo 2021es Macbook Pro helyett egy Dell Latitudot. A macbook 880 volt ez 690 ezer, tehat oriasi ardifi nincs, ellenben buildelesnel melegszik es hangos (i7 1165G7) mindezt ugy hogy lassabb
Nem tudom kinek hogy, nekem a full fem haz+palmrest kicsit minosegibb,, mint ez a bioplastic csufolt froccsonottt sz*rrakas. XPS-t szerettem volna ott legalabb a karbonszalas palmrest hasonlo szinvonalt kepvisel. Raadasul ebben a Latitudben mar klikk gomb sincs van helyette cserebe olyan touchpad ami nem viccelek egy 150 ezres belepo kategoriaba is kicsit szemoldok felhuzos tortenet lenne. A rendszergazda/beszerzo mondta is hogy ezt csak egerrel hasznjam, nem akartam vissszakerdezni hogy akkor megis miert ezt a szarrakast kellett egy Zbook vagy Thinkpad helyett.
Kijelzo is rosszabb, a webcam+mikrofon talan egy szint.
Egyedul a tobb es valtozatosabb port kinalat ami elony (marmint a Latitudenel, az XPS az konkretan egy Macbook Air szinvonalat hozza abban).500 ezer Ft felett nem is tudom ki vesz barki mast Macbook Pron kivul, ha mar elkoltod a vilag penzet akkor talan egy M1Pro szintu dologra kolts, ne egy melegedos es lassabb intelre/amd-re. Egyedul akkor van ertelme ha Windowshoz vagy kotve vagy rengeteg 16HB-nal tobb RAM-ra van szukseged a munkahoz.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Bloomberg információi szerint a vállalat értesítette a partnereit, hogy nem számítanak az üzlet megkötésére.
- Háztartási gépek
- Politika
- Amatőr csillagászat
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest