Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GeryFlash

veterán

válasz #32839680 #62 üzenetére

Ez maradjon is maganvelemeny, en most munkahelyvaltasnal kaptam a full fem, a vilag legjobb touchpaddal rendelkezo 2021es Macbook Pro helyett egy Dell Latitudot. A macbook 880 volt ez 690 ezer, tehat oriasi ardifi nincs, ellenben buildelesnel melegszik es hangos (i7 1165G7) mindezt ugy hogy lassabb :C

Nem tudom kinek hogy, nekem a full fem haz+palmrest kicsit minosegibb,, mint ez a bioplastic csufolt froccsonottt sz*rrakas. XPS-t szerettem volna ott legalabb a karbonszalas palmrest hasonlo szinvonalt kepvisel. Raadasul ebben a Latitudben mar klikk gomb sincs van helyette cserebe olyan touchpad ami nem viccelek egy 150 ezres belepo kategoriaba is kicsit szemoldok felhuzos tortenet lenne. A rendszergazda/beszerzo mondta is hogy ezt csak egerrel hasznjam, nem akartam vissszakerdezni hogy akkor megis miert ezt a szarrakast kellett egy Zbook vagy Thinkpad helyett.
    Kijelzo is rosszabb, a webcam+mikrofon talan egy szint.
    Egyedul a tobb es valtozatosabb port kinalat ami elony (marmint a Latitudenel, az XPS az konkretan egy Macbook Air szinvonalat hozza abban).

500 ezer Ft felett nem is tudom ki vesz barki mast Macbook Pron kivul, ha mar elkoltod a vilag penzet akkor talan egy M1Pro szintu dologra kolts, ne egy melegedos es lassabb intelre/amd-re. Egyedul akkor van ertelme ha Windowshoz vagy kotve vagy rengeteg 16HB-nal tobb RAM-ra van szukseged a munkahoz.

Új hozzászólás Aktív témák