Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
GeryFlash #75 üzenetére
A pc mindig erobol oldott meg mindent, a swes resze sose volt az erossege - a cpu teren kb hasonlo szinten vannak, a gpunal tudnanak jobbat (talan nem fogyasztasaranyosan). Az unified resz viszont sehol sincs pcben ilyen memsavszelesseggel. Lehetne, de nincs. Ez onmagaban is eleg eros csomag, a swes resze mar csak a hab a tortan, hogy hasznaljak is ezt a hwt.
Pcnel ha vki meg is csinalja, a hwgyartonak kell konkretan penzelni, hogy irjanak ra vmit. A macnel ez szinte jon magatol a piaci helyzete miatt.
A masik, hogyha az apple csinal vmit, a befektetett penz minden esetben naluk realizalodik, egyegy hwgyarto pcs oldalon, ha a platformba invesztal, azzal lehet a sajat vetelytarsat erositi, mert szuksege van ra (csak egy komponenst gyart), de mivel mindenki probal cpu/gpu vonalon is ervenyesulni, atfedesek vannak. Vagy itt van a ms, amire szukseguk van pcnel, de szerver oldalrol mar lehet vmi sajat megoldast hasznalnanak.
Az apple felelmetes hatekonysaggal dolgozik, elhagy egy csomo komponenst, a pcnel ez nem megoldhato, ha vki legozni akar. Igy tortenhet, hogy az ipad prot es a macet is gyk ugyanaz a hw szolgalja ki - errol pcn max almodnak. -
arn
félisten
válasz
#32839680 #74 üzenetére
Az nvnak mar volt par armos probalkozasa, de sose sikerult ugy a termekeket ugy bepozicionalni, a swes koritesrol nem is beszelve. A technologiak megvannak pcnel kulonkulon, az apple sok ujat nem talalt ki, csak megint ok gyurtak egybe, mint az iphonenal. Hiaba nem volt benne sok ujdonsag a reszeiben, egyben forradalmi lett.
Most ugyanez tortenik, kell egy cpu egy gpu, os - egy ilyet tudok meg, az xbox. De ott is hianyzana meg az a trendteremto szerep, ami az applenel megvan, a ms meg csinalhat akarmit, nem lesz ua a megitelese. Ha megnyitnak az xboxot wines gepkent ezen az aron, konkretan lekaszalna a pcs gaming piacot, foleg a mai videokartyas helyzetben. Talan epp ezert nem teszik.
-
S_x96x_S
addikt
válasz
GeryFlash #75 üzenetére
> mert az Apple jobb chipdesignt keszit. Sokkal tobb es kvalifikaltabb
> mernokuk van erre mint az AMD-nek, Qualcommnak stb.a jövő kiszámíthatatlan ..
Az Apple chiptervező mérnökeinek egy része most már
a Qualcommnál tervez .. ( pl. Gerard Williams,Manu Gulati, John Bruno )
https://www.theregister.com/2021/11/16/qualcomm_pc_chip/ -
GeryFlash
veterán
válasz
#32839680 #74 üzenetére
Mutass mar nekem hirtelen egy 10TFLOPS gpu-s AMD APU-t 110 wattbol. Mert ez a masik kedvencem, hogy a mekbuk azert gyors mert jol van optimalizalva. Nem. Azert gyors mert jol
van optimalizalva es rohadt jo hardver van benne. Volt par honapja cikk ahol valami exportot gyorsabban csinalt meg az M1 pro vagy M1 Max mint az 5900HS, mindezt ugy hogy a Macbookon virtual boxban futott egy windows es azon ment a wines program.
Nem csak macbooknal, iPhonenal is. Meg kell nezni hogy a Snapdragon 888 valahol az A13 (iPhone 11) es A14 (iPhone 12) kozott van. Nem, nem a jobb szoftveres kornyezet miatt, hanem mert az Apple jobb chipdesignt keszit. Sokkal tobb es kvalifikaltabb mernokuk van erre mint az AMD-nek, Qualcommnak stb.Ettol fuggetlenul teljesen egyetertek azzal amit a Windows kapcsan leirtal, hihetetlen az a totyogas amivel a piacra reagalnak.
-
arn
félisten
válasz
GeryFlash #69 üzenetére
Ezt nagyon nehez igy osszevetni… foleg jatekoknal, pl egyegy beallitas felezheti az fpst, es nem biztos hogy ugyanugy rendereli mindkettot. A masik, hogy laptopban nem draga az rtx.
Ami az applenel nagy elony, az az unified architektura, pc lassu buszon kommunikal ahhoz kepest, meg a swes optimalizaltsag. Az apple egy tollvonassal hozhat donteseket, az ilyen dolgokat sokkal konnyebb keresztulvinni, a pcnel meg x ceg osszefogasa kellene hozza, mar ha nem lennenek erdekellentetek bizonyos teruleten. Tobb eves lemaradasban vannak.
Szvsz az apple gyurja ki a pck utjat is, idovel mindenki hasonlo gepeket fog csinalni, kell egy reszponziv, olcson gyarthato kliens, a sok szamolast igenylo dolgok meg majd felhoben futnak. Erre most rajatszik, hogy baromira megdragultak a pck, az apple meg gyk tabletbonyolultsagu hwel lefedi a piacot. Meg tularazva is olcsonak tunik.
-
podtibi
senior tag
válasz
GeryFlash #69 üzenetére
Na de milyen áron? Játékokban akkor sem veri.(Bár ez megint olyan hogy az egyik ios, a másik meg windows, tehát hasonlítani is fölösleges.) Valószínűleg jobban meg van csinálva az m1 a saját háza táján és amúgyis minden egybe van forrasztva benne. Teljesen más kategória a kettő. Ami még fontosabb, hogy még csak októberben lett bejelentve a pro és a max, tehát a megjelenésével is csak azt tudta igazolni hogy nem borult még ki a kosár. Később úgyis kiderül hogy most hol is hibázott az apple.
Ha döntenem kellene akkor is asztalit vennék. Nem kockáztatnám meg hogy ilyen rohad drága eszközt magammal hordjak. A kártyák "normalizálódásáról" meg nem is beszéltünk. Jelenpillanatban tényleg jobban jár a magyar ember az apple-al,(Forintot tekintve.) de nem örökké. -
GeryFlash
veterán
Azt tudom hogy az M1 Pro a nem nativ alkalmazoskban is veri az RTX 3070-et, a 3080-tol elmarad, azt csak az M1 Plus hugyozza korbe. Egyedul tenyleg a problemas aka pofatlanul draga RAM upgradet tudom a macbook ellen felhozni, az tenyleg bicskanyitogato.
Ahogy az is hogy meg mindig el ez a ,,Macbook pro az nem munkas hanem konzumer notebook" nem, ez f*szsag. Nem esik szet 5 ev utan se heti 5 nap hurcibalas-nyitogatas utan, jelenleg a piacon kaphato legjobb teljesitmeny + nosie level.
Es nem csak kulonbozo videovagasos exportoknal jon ki az ereje de mar gameben is kepes eroset villantani: -
arn
félisten
válasz
GeryFlash #67 üzenetére
Mongy nalunk eleg jo mobil workstationoket adnak 32g rammal, meg rtxel - engem is a melegedes es a zaj tartott vissza (no meg hogy annyi wines ceges szarsag fut a hatterben, hogy azt is kepesek folyamatosan porgetni), inkabb kiprobalom a mac prot. Sajna csak a 13asat (m1) adjak, pedig a dell arabol siman kijonne az ujabb 14 pro is.
Otthonra lehet eleg lesz az air is, csak megvarom az m2ot bele. Addig van ideje normalizalodni a videokartya araknak (utobbi idoben sokat esett, mar csak 1200-1500 eur
).
-
GeryFlash
veterán
válasz
#32839680 #62 üzenetére
Ez maradjon is maganvelemeny, en most munkahelyvaltasnal kaptam a full fem, a vilag legjobb touchpaddal rendelkezo 2021es Macbook Pro helyett egy Dell Latitudot. A macbook 880 volt ez 690 ezer, tehat oriasi ardifi nincs, ellenben buildelesnel melegszik es hangos (i7 1165G7) mindezt ugy hogy lassabb
Nem tudom kinek hogy, nekem a full fem haz+palmrest kicsit minosegibb,, mint ez a bioplastic csufolt froccsonottt sz*rrakas. XPS-t szerettem volna ott legalabb a karbonszalas palmrest hasonlo szinvonalt kepvisel. Raadasul ebben a Latitudben mar klikk gomb sincs van helyette cserebe olyan touchpad ami nem viccelek egy 150 ezres belepo kategoriaba is kicsit szemoldok felhuzos tortenet lenne. A rendszergazda/beszerzo mondta is hogy ezt csak egerrel hasznjam, nem akartam vissszakerdezni hogy akkor megis miert ezt a szarrakast kellett egy Zbook vagy Thinkpad helyett.
Kijelzo is rosszabb, a webcam+mikrofon talan egy szint.
Egyedul a tobb es valtozatosabb port kinalat ami elony (marmint a Latitudenel, az XPS az konkretan egy Macbook Air szinvonalat hozza abban).500 ezer Ft felett nem is tudom ki vesz barki mast Macbook Pron kivul, ha mar elkoltod a vilag penzet akkor talan egy M1Pro szintu dologra kolts, ne egy melegedos es lassabb intelre/amd-re. Egyedul akkor van ertelme ha Windowshoz vagy kotve vagy rengeteg 16HB-nal tobb RAM-ra van szukseged a munkahoz.
-
arn
félisten
válasz
#32839680 #64 üzenetére
Felesegemnek most vettunk egy thinkpadet, de alig volt olcsobb, aztan nem epp az a szint sok szempontbol. A munkahelyi is thinkpad, de macbook prot kertem helyette, pedig a dell sokkal combosabb lett volna - de elegem van a ceges wines infrastrukturabol. Meglatjuk a maces jobb e.
-
arn
félisten
válasz
#32839680 #62 üzenetére
1500-2000 euroert akkor se veszek normalisabb videokartyat, ha nem lehet mast kapni, szarabb meg nem kell. Nem a penz az akadalya, csak szimplan dugjak fel ennyiert.
Egy hasonlo kvalitasu laptop, mint a macbook air pcben sem olcsobb. Meg csak draganak se lehet jelenleg mondani.
-
arn
félisten
Ezek az elofizetesek epp nekem valok
sose volt konzolom korabban, most havi 5 euroert elvagyok a par nem tul regi aaa cimmel meg a korabbi cimek garmadajaval. Mongy en minden szokoevben jatszom, erre valo. Pcben meg ott az rtx, de ha fel even belul nem lehet normalis aron kartyat venni, en itt be is fejeztem a kozel 30 eves pcs fejlesztest, es veszek egy macbookot.
A tvnel is eleg egyket elofizetes, nem az eletemet akarom elotte tolteni, csak idokitoltonek kell.
Valoszinuleg jovedelmezobb igy csinalni, amugy nem csinalnak. Engem nem erdekel, hogy egy jatek friss, vagy egy eves. A jo jatek kesobb is az lesz.
-
Zanik
addikt
Ez szerintem is egy aggasztó tendencia, hogy a nagy játékkiadók a már meglévő és bejáratott IP-kről húzzák le a sokadik bőrt, és amint valaki valami egyedit alkot, azt azonnal megveszik és folytatások készítésére késztetik.
A másik aggodalmam, hogy persze jó dolog a GamePass, örül neki az előfizető, de én azért kíváncsi leszek hogy hosszú távon ilyen havidíjakból lehet a finanszírozni ennyi játékfejlesztő céget úgy, hogy ugyanolyan színvonalú AAA játékokat alkossanak? Nyilván minél több előfizetőd van, annál nagyobb összegből tudod finanszírozni a játékok fejlesztését, miközben lehet hogy az előfizető a játékok töredékével játszik csak. A Netflix-nek is rengeteg pénze van amit tartalomkészítésre költ, mégis az elkészült alkotások átlag színvonala azért távol áll a mozifilmekétől.
Ráadásul már most jellemző, hogy késve és/vagy bugokkal teli jelennek meg játékok. A fejlesztők sokszor panaszkodnak hogy túl vannak hajszolva, sok helyen a céges kultúra sincs toppon, és akkor erre még rájön majd a "játék mint szolgáltatás" elképzelés, annak esetleg hátrányaival. Nagyon kíváncsi leszek a monopolizálódás hosszú távú hatásaira. -
arn
félisten
válasz
#32839680 #56 üzenetére
Itt nem errol az aktivizaciorol van szo, a tendenciakrol, tuti nem ez volt az utolso felvasarlasuk.
A jatekospiacon epp az tortenik, mint a filmeknel - olyan draga lett egyegy produkcio, hogy nem mernek mar kockaztatni, es a bevalt cimek xszazadik reszet huzzak le. Filmeknel mar szinte minden par nagy kiado kore csoportosul, es nincsenek onallo tortenetek, mint par evtizede. Ha sikerulne egyegy uj studiot felfuttatni, vagy sikeres cimet csinalni, epp ugyanerre a sorsra jutnanak. A mamutcegek felzabalnak mindent es megolik a kreativitast.
-
Sinesol
veterán
Amennyire tudom van sajat studio/ ami csak PS-re fejleszt, plusz a PS-t epp ezen fejlesztök exkluzivjai adják el, nem a huszadik CoD. Lehet hogy PS-re is rengeteg Cod-ot adnak el, de senki nem amiatt veszi. Egyebkent a Switch is igen jol teljesit az exkluzivjaival.
Na meg, csak mert a Microsoft megvesz studiokat, az nem jelenti azt, hogy exkluzivak lesznek a jatekok, butak lennenek a rengeteg penzt elbukni, amit a PS felhasznalok kifizetnek. Még hosszabb tavon is erösen kerdeses, hogy mennyire lenne kifizetödö. Legroszabb esetben, ha nagyon ra lenne kenyszerülve a Sony, akkor tuti lefejlesztetne valami szokasosan odab.szo cimet, aztan leshetné a Microsoft, hogy atmenjenek a Cod miatt.
Pl. ott volt anno a Criterion altal PS2-re fejlesztett Black, az maig az egyik legjobb fps.Amugy mar igy is van egyfajta premiumabb megitelese a PS-nek, erre még jobban raerösitene, ha minden cime exkluziv lenne, a szokasos premium minöseggel.
Ez sem arra mutat, hogy annyira megérné a Microsoftnak. -
fatpingvin
addikt
válasz
#32839680 #42 üzenetére
az kéne még hogy tovább szaporítsák az x86 piacot. a Zhaoxin oké, az egy földrajzilag lokalizált igényt fed le, megjegyzem sok szempontból korrektebben mint az AMD vagy az intel, de rétegcucc. nem sok vizet zavar. még egy orientalis x86 szereplőre nincs szükség, köszi. tessék a civilizáltabb architektúrák területén is csinálni valamit: ARM, POWER, RISC-V, SPARC.
-
podtibi
senior tag
válasz
SindaNarmo #41 üzenetére
"de kb semelyik másik játék fejlesztő cégnek nem lesz semmi hátránya abból hogy más kézbe került a blizzard." Kitudja. Viszont elég nagy kockázat a microsoft-tól hogy erre szánta el magát, ilyen kifizetéssel.
-
SindaNarmo
tag
Nagy, de kb semelyik másik játék fejlesztő cégnek nem lesz semmi hátránya abból hogy más kézbe került a blizzard. Az hogy mekkora kb senkit nem érdekel.
Az meg most azok az ip-k MS kézbe kerültek kb senkit sem érdekel. Max sajnálkoznak egyet hogy kár hogy nem nekik jutott eszükbe.Tippre ha csak az Arm gyártana csak Arm processztort és megvette volna az Nvidia, lehet hogy a kutyát nem érdekelte volna.
-
fatpingvin
addikt
válasz
#32839680 #36 üzenetére
technikai szempontból is meggyőzőbb a RISC-V. múltkor olvastam egy összehasonlítást, hogy azonos gyártástechnológia mellett hasonló teljesítményű magot RISC-V-ből negyedakkora lapkaterületen meg lehet csinálni. forrást most nem tudok de ha megtalálom beküldöm.
a licenszeléséről nem is beszélve, ráadásul a szoftvertámogatása is relatíve bitang jó: már azelőtt volt official support rá mielőtt az első RISC-V vasat megcsinálták volna hard szilíciumon.
-
Sinesol
veterán
válasz
#32839680 #33 üzenetére
Az Apple biztos nem fektet bele, ö csak nyert a jelelenlegi helyzettel, az nVidia meg elkezdett több tucat mernököt felvenni, csinalnak inkabb sajat M1-et, a többieknek meg marad az ARM posvanya, ami hoszabb tavon egyre inkabb lemarad majd.
Ha lesz Nvidia féle M1, amit barki megvehet, akkor a normal ARM megoldasok elegge versenykeptelenek lesznek.
Jobb lett volna ha az a tengernyi penz az ARM-ba folyik, de most mar mindegy. -
SindaNarmo
tag
válasz
#32839680 #31 üzenetére
Igazából még nem is azzal van a baj kb mindenben arm van. hanem az hogy ezt az arm nem mint gyártó csinálja. Ha gyártó lenne és lenne nagyobb hal megveszi, akkor annyi semmi sem változna, csak más néven menne a dolog.
Viszont mivel nem ő a gyártó, így én is elég homlokráncolva nézném ha az egyik konkurens cég ki sajátítaná a termékeim alapjául szolgáló technológiát és ezzel hátrányba kerülnék. -
podtibi
senior tag
válasz
Juhaszatti #29 üzenetére
És mitől rosszabb az egyik a másiknál? Mindkettő pénzt akar termelni saját magának. Egyik így másik úgy.
-
podtibi
senior tag
válasz
SindaNarmo #5 üzenetére
"Kb semmi hasonlóság nincs köztük, max annyi hogy az egyik cég meg vesz egy másikat." Erről jut eszembe hogy ez sem teljesen igaz ahogy írod. Mindkettőnek a pénz az első, tehát ha az egyikre xarsz, akkor a másikra is xarhatnál ilyen alapon.
-
podtibi
senior tag
válasz
Juhaszatti #6 üzenetére
Én a microsoft-ot és az nvidia-t tettem azonos helyzetbe, nem pedig az arm-et és a blizzard-ot. Már pedig jelenlegi helyzetben ugyanannyi joga van mindkettőcégnek a felvásárláshoz.
-
podtibi
senior tag
válasz
SindaNarmo #5 üzenetére
"De míg a Microsoft Blizzard-nál semmilyen másik fél nem érintett." Ez valószínűleg később derül ki. Mint ok és okozta.
Az hogy a felvásárlással melyik cég mit is akar kezdeni az egy dolog. De joga mindkettőnek meg van hozzá, legalábbis úgy lenne helyes. -
podtibi
senior tag
válasz
fatpingvin #7 üzenetére
Ezt eddig is tudtam hogy az nvidia így jobb helyzetbe kerül, ettől függetlenül nem változtat azon hogy ugyanannyi jóga lett volna az nvidia-nak felvásárolni az arm-et. Nem azzal van a gond hogy igazad volna, hanem hogy mennyire igazságosan.
-
válasz
fatpingvin #19 üzenetére
Gondold hogy az ARM bármilyen irányba való eltolódásával Intel és Amd, Risc-V több giga órás nem tudna konkurálni?
Pont ez lett volna a lényeg hogy az ARM ne lavírozzon hanem naggyá legyen konkurenciát jelentsen a fenti cégeknek hazai pályán nekünk meg lehetőséget adjon választani....
Így most annyi lesz hogy nem lesz konkurencia az ARM továbbra sem nekik és mostantól azért kell küzdeniük, hogy megmaradjanak értelmes működéssel és a RISC-V és majd később Intel és AMD ellen akik betörnek a mobil szegmensbe ne lépje le őket a .. csába mert fél év alatt több büdzséből fejlesztettek mint az ARM az utóbbi 5 ben , Softbanknak meg nem kellenek.
A Tőzsdei kivonulás pedig azt jelenti hogy akkor meg olyan irányba kell fejleszteniük és alkalmazkodniuk, amit a nem biztos, hogy szakmai befektetők jónak látnak ,ha meg szakmai befektetők akkor pl a Samsung főrészvényesként majd jónak lát, nem amit akarnak.
ez együtt fog járni egy áremeléssela z ARM irányából mert pénzt kell keresniük ezt pedig ki fogja használni a Risc aki alájuk ígér és máris elvett egy csomó megrendelőt..
Szóval ja, sokkal jobb lesz az ARM , ha mostantól állami cég lesz vagy tőzsdei biztos nem lesz befolyás alatt.. naív gondolat,hogy most megmenekült pedig most került rohadt nagy bajba, mert neki ez jó lett volna és akarták meg az Nvidiának is jó lett volna és nekünk is jó lett volna ebbe biztos vagyok, mert olyan dolgot raktak volna le az asztalra a két cég együtt amire várunk már pár éve.....
De azoknak akik pereskednek meg reklamálnak pont annyiba fog múlni 2 év múlva RISC-V/ X86 Mobil pályára rátérni és leszari az ARM sorsát mint most vagy itt pár forumózónak majd akkor venni más SOC -cal szerelt telefont . -
GeryFlash
veterán
Ezt nem teljesen ertem, mit akarsz mondani, kijar azzal rosszul hogy nem vettek meg az ARM-t? Mivel lett volna jobb ha az Nvidia-nal lenne az ARM? Miert baj hogy az AMD hulyere veri a ket lassu mammut chip gyartot? 2 dolog szamit, a knowhow es a gyartastechnologia, amig az AMD mindig az Apple levetett TSMC-re tenderezik es amig a Qualcomm a minosithetetlen Samsung nodeokat hasznalja ami 4nm-nek hazudott 5nm-en nem kepes a TSMC 7nm szintjet hozni addig mit akartok? Intelt ne is emlitsem 2025-ben megnyilo 5nm-es gyaraval
De azt is latjuk hogy mire kepes 100 wattbol az M1 Plus (10TFLOPS GPU, 5800U-nal erosebb CPU resz) es van sejtesunk mit tudna az AMD 5nm-en.
Tehat se knowhow se gyartastechnologiaban (TSMC-nek hala) nincs vetelytarsa az Applenek, teljesen mind1 hogy hol van az ARM.
-
Komplikato
veterán
Konkrét, friss hír, hogy Izraelben szeretnének proci fejlesztő részleget. Na most az Intel némelyik jobban sikerűlt CPU családjait is arra felé fejlesztették, aminek meg magyarázata lehet, hogy az USA után a második legnagyobb "agy-elszívó" az Izrael, az ottani egyetemek és fejlesztő cégek.
-
lordEVO
tag
En meg azt is hallottam, hogy az nvidia keszul, hogy sajat processzort tervez. Pletykak szerint rengeteg mernokoto kezdtek el fenni ilyen poziciokra.
-
fatpingvin
addikt
az hogy a microsoft milyen játékstúdiót vásárolgat az engem a legteljesebb mértékben hidegen hagy, nulla relevanciája van mindkettőnek, egyikért se lenne kár.
az ARM viszont jelen állás szerint nagyjából a legfontosabb architektúra IP-jeit tartja amit a teljes beágyazott meg mobil piacon használnak, aés a NV-nek bőven vannak konkurensei. -
SindaNarmo
tag
Kb semmi hasonlóság nincs köztük, max annyi hogy az egyik cég meg vesz egy másikat.
De míg a Microsoft Blizzard-nál semmilyen másik fél nem érintett.
Addig az Nvidia-Arm-nál van egy rakat másik gyártó (az Nvidia konkurensei) akik nagyon is érintettek lennének. Alóluk kb akkor ránthatná ki az nv a talajt (Arm) amikor akarná.
Persze az más kérdés hogy ezt meg tenné-e illetve hogy próbálnák biztosítani a dolgot hogy véletlenül se tudja. -
podtibi
senior tag
válasz
fatpingvin #2 üzenetére
Na akkor magyarázd ezt meg nekem légy szíves. Ha ez most ez annyira jó, akkor a microsoft-nál mért nem baj hogy felvásárolták a blizzard-ot?(Legalábbis nem veszem észre hogy panaszkodnának miatta.) Totál nem értem ezt az önellenmondást. Az nvidia-nak is ugyanannyi jóga van felvásárolni az arm-t.
-
Zanik
addikt
Az lehet, hogy jó hír hogy az nVidia nem veszi meg, de a SoftBank láthatóan nagyon szabadulna tőle, szóval hosszú távon valami megoldás csak kell az ARM jövőjét illetően.
-
fatpingvin
addikt
nagyon helyes.
-
dokanin
aktív tag
Szép bukó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Bloomberg információi szerint a vállalat értesítette a partnereit, hogy nem számítanak az üzlet megkötésére.
- Lenovo V15 G2 ALC : AMD Ryzen 3 5300U/12GB/500GB NVMe SSD/15,5"FHD TN/WIN11 Pro
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Plus 256GB gyári független akku 88%
- Új, HP OMEN Citadel gamer szék
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F +RTX 4060 / 4060 Ti / 4070 / 4070 SUPER +Új 16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Eladó Gamer PC
- Gmktec Mini PC Windows 11 Pro Intel N100, 12 GB DDR5 RAM, 500 GB SSD új
- Ryzen 7 Gamer félkonfig! B450 Gaming X + Ryzen 5700X + 32GB Kingston DDR4 3600Mhz! Garancia! Számla!
- Hori Fighting Commander Eladó - Switch és PC Kompatibilis
- Karcmentes Független Apple iPhone 11 Pro 64GB MidNight Green ! 1 Hó Jótállás
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest