- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz matterhorn #48 üzenetére
Nem tudom mit javasoltak, én erre az esetre gondolkodást szoktam javasolni.
CAD, nagy teljesítményű munkaállomás, könnyű, kis méret.
Ez így egyben az életben nem lesz, nem csoda, hogy nem tudtak rá mondani semmit, konkrétan én sem tudok. De ha átjössz a milyen notis topikba akkor megnézzük milyen álmot kergetünk.
toyone: Van egy limit, amit illik tartani. Tehát ha olyan síkok vagyunk egy témához mint az Alföld, akkor nem megyünk eladóskodni, mert hasba fognak akasztani nonstop. Totál mindegy kinek az anyja, apja, állatja nője vagy pasija az, amúgy is egyenjogúság van, mindig ezt kell lobogtatni, szóval coki.
Ha tök hülye vagyok valamihez és mégis felvesznek annak sok oka lehet. Vagy mert csókos, vagy mert apróért dolgozik stb. ezt már mindenkire rábízom. Zokszó nélkül szoktam lehülyézni a hozzá nem értő eladókat-"hozzáértőket", ha nekem nonstop up-to-date kell lennem és güriznem a pénzért, akkor a pápa is dolgozhat ott ahol én venni akarok valamit, azt is lemarházom majd, ha a funkciója nem több, mint egy felolvasótábla. Szvsz ofc.A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
adalbert1
veterán
Megnéztem a notebook.hu-n árult két E6430-as konfigot, mindkettőt láttam máshol 30-40k-val olcsóbban. Illetve a legtöbb E6X30-ból elég szegényesnek tűnik a választék. Persze ezek a modellek most fognak kifutni, kíváncsi vagyok, hogy E6x40-ből mekkora választék lesz milyen áron. De ha a márkabolt is hasonló árral/készlettel dolgozik, akkor nem hiszem, hogy egyhamar vásárlójuk leszek (legalábbis ha máshol is megkapom 3 év NBD garanciával a terméket, ugyanolyan kiépítésben, akkor valahogy nem látom a kellő hozzáadott értéket, ami miatt ott kellene vásárolnom).
-
matterhorn
csendes tag
Sajnos ez a bolt elég nagy csalódás volt számomra.
Szerettem volna javaslatot kérni egy nagy teljesítményű, CAD-es munkára alkalmas, de a jelenlegi Latitude 6530-nál kisebb méretű és könnyebb gépre. Sajnos az eladó nem volt túl felkészült, így végül tanács és vásárlás nélkül távoztam.
-
Graphics
Jómunkásember
"Gyakran nem is a nyereség a cél, hanem sokkal inkább a márka megismertetése minél szélesebb vásárlói réteggel."
Ehh.....
-
törölt tag
Kicsit elvagytok ti varázsolva. Az eladó az eladó. Nem szakember. A szakemberek nem eladók. Az eladó max azt tanulja meg ami a kísérőkártyán van és csók. Többre nem kell mert
1. Az igényes vásárló előtte úgyis tájékozódik.
2. Cégeknél a rendszergazda csak tudja mit vesz vagy mire bólint.
3. Aki meg csak úgy bemegy vásárolni annak tulajdonképpen mind1 is mit vesz.
4. Egy jó szakember nem fog aprópénzért eladóként kufárkodni.Ez van. De nincs ez másképp a piacon se mikor zöldséget veszel. Egyszer kérdezz rá mennyi fehérje van az almában. Gyanítom a kufa nagyokat fog pislogni.
-
törölt tag
Ahogy írtad is, be kell tanítani. Most nyílt a bolt, ennyi beleférhet, de ha hónapokkal később sem tud majd érdemben válaszolni a hasonló kérdésekre, az már baj.
Amúgy az olyanokra, hogy mikor érkezik X termék, simán mondhatta volna, hogy erről még nincs információja, de igyekszik megérdeklődni, itt a névjegy, holnap bátran telefonáljon. Ehhez nem kellett volna szakértelem. (Csak esetleg rutin, de azt majd megszerzi.)
[ Szerkesztve ]
-
toyone
őstag
Azért mert Nő és esetleg nem tudott választ adni monitoros kérdésben, attól még nem egyenesen arányos hogy azért veszik fel amiért te gondolod. Mert ha mondjuk a te nőd/testvéred/anyád dolgozna ilyen helyen és bármilyen jól van kiképezve, lesz olyan amire nem tud majd választ adni. És akkor mehet a mocskolódás ugye?
Válogasd meg a szavaid!(#3) deja vu
Majd amikkor elkezdesz dolgozni 10-11 órában, örömmel fogod venni a most hozzád hasonló "önmagukat szórakoztató" tagokat.
[ Szerkesztve ]
Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊
-
deja vu
addikt
Ja, csak bementem okoskodni(franc0), hogy lealázzam a spinét(Peter13), de közben lecsekkoltam a didkókat is. Majd belejön a hölgy, mint én a műkörömépítésbe. A viccet félretéve simán lenyomhatja bármelyik itteni kockát karácsonyra. Nem akartam bántani, de szinte minden boltban annyiban kimerül a "szaktudás", hogy az jobb mert több megapixelt tud meg hasonló.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
rudi
nagyúr
-
Orcsi
aktív tag
Rudi, azt lehet tudni hogy fogják itt helyben is forgalmazni az új tableteket?! Mert jó lenne élőben is megnézni mielőtt az ember megvenné, illetve azt nem mondták, hogy mennyire követik az új termékeket ... venue pro-k mikor lesznek itthon ... kint lassan már lehet venni ... de ebből mikor lesz itthon is termék ?!
Same shit, different day!
-
longwild
aktív tag
Nem teljesen értenék egyet...
Volt szerencsém egy barátom kedvéért betérni egy USA-beli Apple boltba, ahol nagyon csinos kis hölgyek vártak, fülig érő mosollyal... Gondoltam én is a kanapén szerezték a melót eshetőségre, de nem!
Bármit kérdeztünk, mindenre flottul válaszoltak, bár igaz, ott többnyire szoftveres kérdések voltak...
Lehet, hogy a Dellnél a hölgyek a fentiek előfutárai. Még csak a csinosság megy :p
szoftver szakmabeli && Beverly250
-
FefeeX
veterán
Ha egy hozzáértőt kérdezel, filmezésre a plazma még mindig sokkal jobb, mint az LCD (most az OLEDet és a LézerTV-t hagyjuk, az elérhető technológiák számítanak), így ugyan lenne létjogosultsága a technológiának, de a pénzért hazudni és hazudtatni elv nagyon bejött a Samsungnak
-
ONEFREE
aktív tag
Mekkora igazad van...A hozzáértő srác az nem jó,de helyette kap a vásárló egy adag fölösleges blablablát és két domborodó vásárló csalogatót amit jó esetben a hölgy be is mutat csak vásárolj ....
Gondolom Alienware sorozat még az újságban sincs nem hogy képen kirakva
[ Szerkesztve ]
-
rudi
nagyúr
Vá, ezt majd olvasgatom, amikor E-450-et meg E1/E2 procikat és A-1250-et tesztelek Nekem ezek a megoldások fájdalamasan lassúnak, tötymörgőnek tűnnek még úgy is, hogy fél évvel ezelőttig 2 GHz-es C2D volt a munkára használt desktop gépem, a notebookom meg máig 1,83 GHz-es C2D. Már a nagyobb képek közti lapozgatás, 3-4 böngésző ablak között váltásnál is nagyon megtorpanósnak tűnnek nekem ezek a kis APU-k és az Atomok is. Persze, nem a proci lassú, csak az OS túl nagy rá
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
FefeeX
veterán
Valóban, ha ki akarjuk tágítani a feltételezést, az összes eszközteszt is fizetett hirdetés.
Szerintem ez egy teljesen korrekt leírás. Engem érdekelt, elolvastam. Akit nem érdekel nem olvassa el. Aki megírta, az meg él valamiből, nyilván nem ingyen csinálja, mert ő sem ingyen kapja a gázt, villanyt, áramot, meg a kaját sem. Azt meg hogy ki, honnan, hogyan teremti elő a pénzt, ne firtassuk, senkinek semmi köze hozzá. Szerintem
-
Peter13
senior tag
Én ebben nem vagyok olyan nagyon biztos, de tegyük fel hogy úgy van....és akkor mi van?
Nem azt írták, hogy "Dell az Isten" vagy "vegyél Dellt merazalegjobb" vagy "dell az mind fölöt, Dell az egyetlen", "urald az 'akármit' Dell 'akármivel', stb.
Olvashattunk egy beszámolót. Nincs teszt, nincs ajánlás, csak elmondták hogy van, eddig nem volt, mi van benne, milyen csatolt szolgáltatások érhetők el általa, mik a tervek/kilátások. Ennyi, és szerintem ez jó (legalábbis én informatívnak találtam), hirdetés vagy sem..."No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
-
FefeeX
veterán
válasz |DavidWoody| #20 üzenetére
Szinte semmivel nem gyengébb a Brazos E-450-es asszonygépe, mint a MacBook Air 11" C2D 1.4. Böngészés közben a 2 giga rammal egyik sem egy atom állat, de mindkettő tökéletesen használható általános feladatokra...
Ezt csak ahhoz, hogy azért az E350 nem mai csirke, lehet itt almát hasonlítani körtével, minden esetre árat szokás árral hasonlítani, mert ha neked 100 forintod van, nem kapod meg a 200 forintos kiflit érte csak azért, mert ugyanannyi liszt van benne mint a 95 forintosban...
Emellett a TDP nem valós fogyasztás és minden gyártó máshogy számolja.
Lehet itt sztárolni a brutál drágán mért Inteleket, csak nem érdemes. Nagyon rég gondolkozom asztali proci cserén, no nem azért, mert a C2D E8200 nem lenne elég bármire, hanem mert ott a kisördög, a pénzkölthetnék, meg még pár teljesen szubjektív tényező. Nincs objektív ok arra, hogy gépet cseréljek. Aki nem kódol 24/7ben egyébként annak totál felesleges a százhúszmagos intel Core i999, egy középkategóriást inkább megdob egy SSD-vel aztán röhög az ePenis sebességhuszárokon...
Az a kategória, amit az Intel procik 90%-a képvisel a feleslegesen magas teljesítményű processzorok. Lehet, hogy egyszer lesz majd olyan rendszer, ami a játékokon meg a renderelésen kívül is kihasználja majd, de az nem hinném, hogy mostanában lenne... Aztán visszatérhetünk az almát körtével esetéhez. Megint csak az ár a legfontosabb tényező, és nem a TDP, de nem akarom századszorra is leírni, a kognitív disszonanciával rendelkezők úgysem fogják ezt megérteni, mert nem akarják (összedőlne a belső világuk).
Mindezt úgy mondom, hogy én is rengeteg felesleges dolgot összevásárolok, a különbség az, hogy én legalább nem próbálom bebizonyítani, hogy nem az.
-
szal
csendes tag
Kedves Olvasó. A DELL fizetett hirdetését olvashatták.
-
őstag
válasz |DavidWoody| #20 üzenetére
Szerintem nagyon nem értesz ehhez.
Ultrabook soha a büdös életben nem lesz AMD-vel, mivel az az intel saját márkája vagy márkaneve / kreálmánya.E350 ellenfele tudtommal az Atom volt, azt meg simán hozza. Az i5 4200u egy 2013-as proci, ezt ugye te is érzed hogy nagyon nem fair egy 2011-es cucchoz hasonlítani? Azt leszámítva hogy még csak nem is ugyanaz a kategória.
Idei A szériás APU-hoz hasonlíthatnád, lehet hogy annál is jobb az az intel, de az érvelésed így akkor is sántít. -
Tikakukac
titán
Úgy néz ki a buli, hogy az AMD legdurcibb mobil procijait úgy egy közepesen erős Intel reggelire elfogyasztja. Az APU meg jól hangzik, csak kérdés mire nem elég egy 4500MHD is egy átlag embernek, plusz a Haswell olyan integrált egységeket ad, amivel ki lehet fingatni a legtöbb alsó-középkategóriás rendes dedikált kártyát.
Na ezért nincs AMD. Pedig van otthon Brazos alapú gépünk, szóval messze nem vagyok fanboy. De ami igaz az igaz.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
|DavidWoody|
tag
Kicsit felre ertettel , az atom a vilag legnagyobb hibaja szerintem is. Szerintem ott inditsuk el a dolgot hogy laptop procinal a kategoriakat tdp szerint kezdjuk el csoportositani. Ebben az esetben a brazos mondjuk e2k parja az intel i5 4200u v i7 4500 . Kell barmilyen osszehasonlitas vagy eleg ha megegyezunk annyiban , hogy az intel ugyan akkora fogyasztas mellett mondjuk 10szer akkor pontot hoz cpu benchmarkban? Van brazosom , e350 + 4 giga ddr3 1866 , jutubon nem szivesen rakom 480p nel feljebb. Emellett van egy laptopom , egy vaio pro 13 (i5 4200u ) tehat en ugy beszelek errol a 2 rendszerrol ,hogy mindkettot hasznalom napi szinten. Maradjunk annyiban hogy haggyuk a brazost , nagyon haggyuk
Szerk : nyilvan a benchmark azert nem minden , de ahol a brazos 500 pontot kap az i7 meg 4300 at ott azert nyilvan hasznalat kozben is erzekelheto az a 3800 pont
[ Szerkesztve ]
-woody-
-
törölt tag
válasz |DavidWoody| #15 üzenetére
Éppen a múltkor beszéltük cimbivel, hogy hiába a fejlett APU, játszani úgysem fognak rajta, a többire meg egy inteles is elég.* Ehhez jön, hogy az Intel sokkal nagyobb név.
*Vannak kivételek, de általánosságban ez az észrevétel.
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
És mi a helyzet az AMD APU-val? Annyival jobb lenne az Atom, mint pl a Brazos?
Persze ez inkább volt szarkasztikus mint komoly kérdés, csak mert félinformációkat, fél piacot, megszokásokat akarsz általánosítani.Mobil megoldásokban pont hogy elég lenne a legtöbb gépbe egy AMD APU, olcsón, ehelyett a sok idióta eladó (már bocsánat) rábeszéli az egyszeri vásárlót hogy:
- vegyen Atomot mert az intel a legkirályabb (ezeket büntetőtáborba küldeném minimum, mert aztán jön a kolléga, hogy reteklassú, szar a gép és hogy nem lehet rajta semmit csinálni)
- vegyen Celeront (ez a ritkább, legéletképesebb alternatíva)
- vegyen i3-mat/i5-öt mert az sokkal jobb, és szüksége van rá (dupla áron kb, persze, az anyját is eladná, ha jó pénzt fizetnének érte)Apple termékben kizárt, hogy bármikor is AMD processzort fogsz látni, még akkor se, ha az AMD olcsóbban gyárt majd 20%-kal jobbat. Mivel az Apple-nek egyedi megállapodása van az Intellel, sok processzort már akár fél évvel a debüt előtt is nagy mennyiségben kap az új gépeihez. Arról nem is beszélve, hány sutyiszerződése van az Intelnek kizárólagosságra... Na ezért nem nagyon látsz Retina APU-t, nem azért mert rosszabb lenne, mint az Intel. Ezt hívják úgy, hogy piaci fölénnyel való visszaélés...
-
Gicz
addikt
pontosan. egyszerűen AMD procival azonos teljesímény mellé, plusz 25-30% fogyasztás társul, ami azért notebookban nem mind1, sem a hűtést, sem az üzemidőt nézve.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nézd, nem röhögte ki, nem szégyenítette meg, de a tapasztalatait leírta ide, nagyon helyesen. Oké, a személyes megjegyzések nem kellettek volna, de ettől még közérdekű információ, hogy az eladó hölgy érti-e a dolgát, vagy inkább csak dekorációnak tekintendő.
Idővel azért remélhetőleg betanítják majd, nem agysebészet a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
|DavidWoody|
tag
Rettento egyszeru a valasz , azert nem szerelik amdvel mert az intel mindenben jobb. Jobb teljesitmenyben , magasan jobb fogyasztasban , alapvetoen sokkal fejlttebb es nem mellesleg sok program inkabb intel barat. Felre ne ertse senki , nem vagyok fanatikus inteles , csak van ami jo meg van ami nem. Ultrabook sincs amdvel ,az se veletlen , mobile workstation sincs amdvel az se veletlen , komoly asztali munkaallomast sem epit senki csak intelre , ez se veletlen. Az amd egyszeruen mindenben le van maradva az intelhez kepest , akar valos hazsnalatot nezel akar benchmarkot , mindig az intel lesz a jobb. Eleg megnezni azt , hogy asztalon a csucs amd parja a kozepkategorias intel. Nincs ertelme amdvel szerelni egy notebookot , mert csak hatranyai vannak. Egyetlen felirhato elony az integralt grafikus mag lehetNE , de erdekes modon egy retina mbpt a maga 2560*1440 es felbontasaval vagy az uj samu series 9et a 3200*1800 as felbontasaval is inkabb epitenek egy hd 4400 ( a mbpt meg csak sima hd4k ra) mint apura , mert hiaba a jo grafika , ha a processzor egy celeron tudasat hozza. Na ezert nincs sok notebook amdvel ( sok kategorian belul pedig egyaltalan nem , mobile ws , buisness ,gamer stbstb)
-woody-
-
FefeeX
veterán
Nálunk a MacBook Airemen kívül minden lapos AMD-s (3 másik van). De olyan ez, mint a Plazmatévé, aminek a gyártásából most úgy néz ki, kiszáll a Panasonic (az egyetlen, számomra minőséget képviselő gyártó), hiába az egyik legjobb minőség a cucc amit gyárt, ha a birkának a szamszung ledtévé kell - meg esetünkben a túlárazott intel proci, mert a sok hülye boltosnak sincs fogalma sem róla, ezért elintézik annyival, hogy az AMD az szar. (nem egyszer találkoztam ilyennel)
A gyártás meg sajnos akkor éri meg, ha a birka is azt veszi, mert komoly mennyiségi eladást kellene produkálni..."Sajnos ez a mennyiség kevés ahhoz, hogy magyar lokalizációt (billentyűzetkiosztást) kapjanak ezek a remekbe szabott modellek."
Ez pedig a látásmódom szerint akkor kicsit oda-vissza játék, és ezzel a hozzáállással nem is fog nagyobb piacot hódítani magának.[ Szerkesztve ]
-
-
Peter13
senior tag
-
rudi
nagyúr
válasz Translator #4 üzenetére
Ahogy a cikkben is szerepel, a bolt a notebook.hu-val együttműködésben nyílt, annak a honlapján nézelődj árakkal és konfigurációkkal kapcsolatban. AMD-s Dell notebook meg egyelőre nincsen, minden bizonnyal azért, amiért a többi márka és a legtöbb eladó is ódzkodik tőlük: a vásárlók döntő többsége nem igazán tud róluk, nem keresik őket, ezért nehéz eladni őket. Tudom, ördögi kör, meg a műértő közönségnek azért lenne rá idénye, de tényleg ez van, az AMD-s notebookok rárohadnak a kereskedőkre.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
vivanto
tag
Előbbire nem tudom a választ (jó lenne ha itt is lenne legózható notebook, de ez rendszerint csak usa dolog), utóbbira meg válasz a Dell hivatalos weblapja az ott látható termékkínálattal. De röviden, nem, én legalábbis nem láttam egy AMD-s laptopot sem tőlük.
-
Whysperer
addikt
válasz stargazerhu #6 üzenetére
Klasz akkor ott is marad a válasz! 8)
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
stargazerhu
aktív tag
Szerintem a kérdésekre a választ ott tudod megkapni!
-
Whysperer
addikt
Két legjobb kérdés! Jó lenne tudni 8)
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Translator
tag
Két kérdés:
- van a boltnak honlapja (esetleg összelegózható konfigokkal)?
- tesznek ezekbe a laptopokba AMD procit is? (Ha nem, miért?)Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin
-
deja vu
addikt
Jártam bent, a bolt jól néz ki. Egy eladó hölgy volt bent, akinek halvány lila fingja sincsen semmilyen termékről, meg akartam nézni a u2413-at, u2713H-t, de nem volt bent kiállítva. Aztán megkérdeztem, hogy a komolyabb monitorok ki lesznek állítva, és itt elkezdett hadoválni, hogy a felbontás és méret alapján választanak az emberek monitorokat, olyan mintha anyámat hallgattam volna, aki szintén technikai analfabéta. Kérdeztem, hogy az u2413-ból mikor jön ki az új revizió, mert abban javítanak dolgokat, erre megnézte az árát, amivel én is tisztában vagyok. Lerítt róla, hogy lövése sincs semmiről, maximum a papíron lévő speckókat föl tudja olvasni. A magam szórakoztatására még kérdeztem pár dolgot, de néha nehéz volt megállni hogy ne röhögjem ki. Ez azért szomorú, mert már jártam több olyan technikai boltban, ahol hozzáértő eladók vannak. Engem most csak monitor érdekelt, de megkérdeztem van-e quadro-s laptop, hogy maximálisan ki lehessen használni a moncsi színterét, erre benyög, hogy a dual graphics meg tököm tudja sokkal jobb, de oldalakon lehetne sorolni a hülyeségeket.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
őstag
remélem volt annyi eszük hogy a bolt nyitást akciókkal is megtámogatták
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
Gusztáv
addikt
Na igen, kevés helyen lehet ennyi Dell-t megtapogatni (ez főleg az XPS-re igaz). Remélem nemsokára kapnak az új Inspiron 7000 sorozatból is, azt szívesen megnézném.
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Eladó Dell XPSL701X/17,3"/i7-720QM 4x2.8GHz/8GB RamDDR3/3GB GPU 445M/240GB SSD/Eredeti WIN10HOME/!!!
- Eladó /HP ProBook 455 G3/AMD A8-7410 APU 4x2.2 GHz/ 4GB DDR3L/ Win 10 Pro/!!!
- Eladó/Dell Latitude E5470 Notebook/I5-6350U/8GB DDR4/Win 10Pro/14" HD/!256GB SSD/!!
- Eladó/HP ZBook 15 G5 /I7-8850H/16GB DDR4/VGA P-1000 4GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest