Új hozzászólás Aktív témák

• ddekany

veterán

válasz ffodi #71 üzenetére

Érteni kell a neked szóló üzenetet: Ne Vegyél Semmit, csak ha már nagyon muszáj, nem kell a szaros pénzed. Nem tudom mióta ilyen életbarátok a gyártók, de nekem évek óta mindenhol ezt döngölik a fejembe: "Ne vásárolj, mert csak szopni fogsz, nem is tudja amit ráirtunk, ha meg igen, 1-2 év múlva tönkremegy és rohangálhatsz... Üljél seggeden, ami működik, ahhoz ne nyúlj hozzá, ne vásárolj.". Tiszta greenek mind, meg vagyok lepve. ;] Itt pl. ha netán eszedbe jutna legózni a gépeddel, hát nem fogod megtenni. Ilyenkor legalábbis nekem a természetes reakcióm nem az lenne, hogy vazze, akkor veszek egy új gépet, hanem "Jaaa... OK, akkor hagyom a picsába, inkább ráér ez addig, amíg már amúgy is tök újat vennék.". Persze még a mienknél is gazdagabb helyeken Jürgenék inkább bevásárolnak... akkor nekik meg más az üzenet ("Domborítani akarsz haverok előtt vagy nincs más életcélod, akkor fizess, kis hülye kényszeres user, hehe"), de ha annyi pénzük van, hát had öntsék a gyártókba, nekünk annyival jobb. Nálam amúgy úgy van ez, hogy ha lenne is pénzem, akkor is maradnék seggemen, mert idegesít ha hülyének néznek, szóval már csak bosszúból is, juszt is addig használok mindent, amíg darabokra nem esik.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák