- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
"Elég nagy teljesítményű processzor aminek a közelében sincs teljesítmény tekintetében a jelenlegi csúcs AMD proci (Phenom II X4 965)"
A jelenleg forgalomban lévő csúcs AMD asztali CPU a Phenom II X6 1090T. Itt egy teszt róla.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Puma K
nagyúr
válasz atti_2010 #93 üzenetére
Nem mondtam, hogy akarok 860-at, csak ha netalántán szükségem lenne a több magra a nagyobb teljesítmény érdekében (ügye a i7-860 az valójában 4 magos és a HT technológiával csinál 8-at) akkor az egy alternatíva számomra ha minden képen maradni akarok LGA-1156-nál, de nem kötelez erre senki. Amúgy meg nem tudom mi a problémád a 860 fogyasztásával. Elég nagy teljesítményű processzor aminek a közelében sincs teljesítmény tekintetében a jelenlegi csúcs AMD proci (Phenom II X4 965)
Mielőtt még elkönyvelnél magadban Intel fan boy-nak azt kell, hogy mondjam hogy mindig azt veszem amit az adott pénzért a legjobbnak találok teljesítmény/fogyasztás/ár tekintetében (ebben a sorrendben). Vehettem volna Phenom II X4 965 BE-t de a fogyasztása nem tetszik, se windows alatt se csúcson járatva. Ebben utol kellene érnie az Intelt ami fogyasztás terén de meg merem kockáztatni még teljesítmény terén is elég magasra tette a mércét.
Vége.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
atti_2010
nagyúr
Na ne viccelődj, i7-860 procit akarsz venni és érdekel a fogyasztás
Gyuri27.Nyugodtan cseréld le a házat is, nem fog az Intel megbotránkozni.
[ Szerkesztve ]
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Gyuri27
félisten
Az intel nyugodtan alkothatna új alaplap és táp szabványt. Mert én kevésnek tartom amit mostanában cserélni kell egy új intel generációnál.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Ren Hoek
veterán
"Most az FPS huszárok meg a bencsmarkolók nem érdekelnek"
Gyakorlatilag kihagytat azt az egyetlen területet, ahová tényleg kell a kakaó... ez pedig a melózás. Nem mindenki csak dedózik a gépével ugye. Pl nekem a 4-magosról 6 magosra, vagy Bulldozerre upgrade később nagy jelentőséggel bírhat... Mert egy 20-30-40%-os teljesítménynövekedés napokat heteket és több ezres villanyszámlákat spórolhat.
Melónál az egyetlen ami kell az a brutál processzor, 3D-nél még nagy OpenGL teljesítmény is elkél, de jelenleg a renderelés ott is CPU-ból megy.
-
Puma K
nagyúr
válasz atti_2010 #88 üzenetére
És? Neked fáj? Mert nekem nem. Ha plusz kraftra van szükségem akkor megveszem azt a 3 alkatrészt. Január végén váltottam LGA775-ről LGA1156-ra nem bántam meg. Nekem ez bőven elég jelenleg. Nézegettem az AMD összeállítást is de nagyon nem tetszik a fogyasztás. Ez a mostani konfig megfelel bőven csak később valami HD6xxx vagy új szériás Nv kártya kell DX11-re és annyi.
(#89) Oliverda: Igen tudom, hogy a legerősebb proci 1156-ba az a i7-870 és, hogy nem lesz hozzá 6 magos proci. Arra gondoltam, hogy majd a 22nm-es procikra váltok legközelebb.
[ Szerkesztve ]
-
atti_2010
nagyúr
Hajjrááá. Ha így látod az egészet,nem csak erről van szó, hanem hogy arcon köpnek és majdnem mindent kicseréltetnek veled mert megtehetik, nekem van Inteles és AMD-s procim is, de ez amit az Intel folytat nem jó senkinek, és most lehet fanoskodni de a következő.konfigod mégis jóval ár fölött veszed meg.
[ Szerkesztve ]
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Puma K
nagyúr
Nekem semmi problémám nincs az új foglalatokkal. Ha már kevés a kraft a 4 ismétlem NÉGY magos i5-750-nél akkor OC ha az is kevés akkor meg i7-860. Ha meg már a 860 is kevés lenne akkor meg az azutáni processzorok közül válogatok.
(Amúgy meg manapság mire nem elég egy négy magos processzor minimum 3.6Ghz-cen? Az a lényeg nálam, hogy normálisan fusson a játék akadás mentesen szépen folyamatosan. Most az FPS huszárok meg a bencsmarkolók nem érdekelnek)
Csááá csááá...
-
atti_2010
nagyúr
Elképzelhető, egyazon lapkán 32nm simán mehet.Azért az Apple nem akármiért cuppant rá a procira, ez ha bejön kicsit képen vágja az Intelt.Már le is nyomtak egy kötelező rizsát hogy a prociba integrált GPU-nál nem is olyan lényeges a teljesítmény, de nem a fenét, hordozható fronton nagyon is lényeges, ha elfogadható fogyasztás és hőtermelés járul hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
lehet hogy csak a piac 0,00000000000001%- vagyok de azt sikerült INTEL-nek elvesztenie
-
-
ddekany
veterán
Érteni kell a neked szóló üzenetet: Ne Vegyél Semmit, csak ha már nagyon muszáj, nem kell a szaros pénzed. Nem tudom mióta ilyen életbarátok a gyártók, de nekem évek óta mindenhol ezt döngölik a fejembe: "Ne vásárolj, mert csak szopni fogsz, nem is tudja amit ráirtunk, ha meg igen, 1-2 év múlva tönkremegy és rohangálhatsz... Üljél seggeden, ami működik, ahhoz ne nyúlj hozzá, ne vásárolj.". Tiszta greenek mind, meg vagyok lepve. Itt pl. ha netán eszedbe jutna legózni a gépeddel, hát nem fogod megtenni. Ilyenkor legalábbis nekem a természetes reakcióm nem az lenne, hogy vazze, akkor veszek egy új gépet, hanem "Jaaa... OK, akkor hagyom a picsába, inkább ráér ez addig, amíg már amúgy is tök újat vennék.". Persze még a mienknél is gazdagabb helyeken Jürgenék inkább bevásárolnak... akkor nekik meg más az üzenet ("Domborítani akarsz haverok előtt vagy nincs más életcélod, akkor fizess, kis hülye kényszeres user, hehe"), de ha annyi pénzük van, hát had öntsék a gyártókba, nekünk annyival jobb. Nálam amúgy úgy van ez, hogy ha lenne is pénzem, akkor is maradnék seggemen, mert idegesít ha hülyének néznek, szóval már csak bosszúból is, juszt is addig használok mindent, amíg darabokra nem esik.
[ Szerkesztve ]
-
atti_2010
nagyúr
A min fogyasztás 2,5w a max pedig 20w korul van ha jól emlékszem, ami azért nem semmi.
Duracellm.... Van igásság abban amit mondasz,pláne ha az ára is elfogadható lenne.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
eddig az volt hogy 1366 lesz a felső kategória és ide fognak érkezni a 6-8 magos cpu-k
erre jön a 1356-os foglalattal
Thanx 4U Intel.
egyszerűbb lenne ha alaplapra integrálnák a cpu-t egy vízhűtőblokkal egyetemben, így sokkal egyszerűbb lenne évente kicserélni
-
atti_2010
nagyúr
Egy példát azért adhatnál, mint alaplap. Csak azért kérem mert az Asus AM2 AM2+ átváltásnál 1 példánynak nem csinált biost, valószínű technikai okai voltak, van egy olyan érzésem hogy nem tudod miről beszélsz.
-
Bluegene
addikt
válasz LackoMester #75 üzenetére
egy év múlva jön a sandy bridge, szal nem két
persze attól még bőven jó az a Ci7
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
LackoMester
addikt
hmmm....
keverik a szart az Intelnél, mégbonyolultabb legyen minden.
Lexarom, 2 évig valahogy csak el leszek a C i7-el.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
smkb
őstag
Sokra lehet menni ugyanazon foglalattal, ha az alaplapgyártók úgyis tojnak 2 évnél tovább támogatni egy lapot biosfrissítéssel. Egyik sem hülye.Hiába dugod bele a foglalatba ha biosfrissítés meg nincs hozzá... van erre számos példa. Melyik gyártónak érné meg, hogy évekig ne vegyenek új deszkát...
Olyan ez mint a festéktakarékos nyomtató... egyik nyomtató gyártónak sem érdeke, hogy ne vegyék bele a festékeit, mikor alapvetően azon van a haszon nem a nyomtatón magán
-
atti_2010
nagyúr
Nem fogja az AMD -sem megoldani, eredetileg olyan 5670-es körüli lesz a prociba ha az menne hibridbe egy diszkrét 5670-el, már túl szép lenne.
ffodi. Sajnos ezek nem olyan dolgok amik csak úgy újragondolhatóak.
[ Szerkesztve ]
-
ffodi
veterán
Csupa jó hír....... Nem elég, hogy az új procikhoz új lapot is kell venni, még új ramot is kell.
Gondolom a köv. generációs platformnál (gondolom 1157/1376, vagy valami hasonló), már új vga is kell, és természetesen új ram, ami 1,1V-on működik, mert károsíthatja a procit.
Szerencsére csak jövőre fog megjelenni, szóval addig még van idő, hátha meggondolják magukat a mérnökök, és marad az s1156, és az 1,65V-os ram.
Ha nem lenne az amd olyan, amilyen(személyes véleményem), akkor én is azt vettem volna.(Gondolok itt a ramkezelésre, tuningra....stb...)
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
ddekany
veterán
Ez a beágyazott GPU akkor lenne értelmes játékos konfigok esetén, ha amíg nincs nagy igény, tud az futni a videókártya helyett. AMD gondolom ezt megoldja ha a kártya is AMD, de az Intel, hát nem tudom...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
HD Graphics variáns lesz, de átalakítják. A feldolgozók két külön tömbbe lesznek helyezve, hogy ez egyik tömböt le lehessen tiltani a kisebb prociknál.
Gondolom kap OpenCL támogatást is, már ha az Intel haladni akar a korral.Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
atti_2010
nagyúr
Pár érdekesség, aki nem olvasta volna.[link]
[ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
Színes, világító, cuccokra mindig is buktak Ha még egy kis etilt kapnak a vérbe, az mégjobb
Amúgy ezekbe az új Sandy Bridge-kbe, is ugyan azt a GMA-t rakják majd? Vagy fejlesztenek rajta? Monjduk a közös cache miatt biztosan kap egy kis átalakítást... Végülis ha HD videókat gyorsítja, másra úgysem kell egy irodában.
-
atti_2010
nagyúr
450g bor 25g szóda, 25g szörp.
Ren Hoek.Meg perverzek is, mert egy ideig a procit kellett a lapba dugni, most meg fordítva.
[ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
Hehe főleg csajokba kell tankolni mértéktelenül, akkor aztán könnyen plántálható a processzor az foglalatba Inteles nőm még nemvolt, mert félek a foglalat/chipset inkompatibilitástól
Móci: Szakértőként állíthatom, hogy a legjobb az 1 ujjnyi szörp, 2 deci bor, 2 deci szóda. (vagy 2x annyi bor) A hétvégén készült képen látható, a zöld fluoreszcens kiwiszörp pedig vonzza a női nemet. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
Jah és ez azért gáz nagyon, mert a "szar" AMD meg meg tudja oldani AM2+ , AM3-al már mióta...Még egy teljesen más felépítésű procit is majd. Intel meg még a hűtőfelfogatókkal is gec*zik... hogy még véletlenül se tudd rátenni azt se. Pedig nemhiszem el, hogy azt a pár mm-et nem lehetett volna megoldani...
-
titán
Anyazhatunk az uj foglalatok miatt, csak ertelme nem sok van. Az uj chipsetek miatt amugy is uj alaplapot kellene venni, innentol fogva szerintem teljesen mindegy a foglalat. Persze aki vevo az ujdonsagokra.
-
atti_2010
nagyúr
Ráadásul a drága csúcslapok általában Intelhez készültek, azokat nem azért veszi az ember hogy 2 év múlva lecserélem.
-
ddekany
veterán
Én csak azon csodálkozok, hogy annyi embert érint egy foglalat váltás. (Ha nem így lenne, az Intel sem játszana vele, gondolom...) Nekem az tűnt általánosnak, hogy addig használunk egy gépet, amíg feltünően nem lesz lassú az újakhoz képest (ez azért legalább 5 év), vagy be nem krepál az alaplap (na, ez sokszor már kevesebb idő...). Egyik esetben sem esélyes csak CPU-t cserélni. Legalábbis körülöttem CPU csere elvétve fordult elő. Mira el jön az újítás ideje, már mindig tök más volt minden, kb a házat meg néhány perifériát lehetett továbbvinni...
-
Ren Hoek
veterán
Erre a foglalat mizériára többen is azt szokták mondani, hogy "ugyan ki cserélné ki csak a procit? 1% max?"
Ha belegondolunk itt nem is ez a lényeg. Hanem maga a rabság érzése, hogy még lehetőségem sincs, egy rögzítőkar felhúzásával, egy zsírúj procit + erőt juttatni a gépembe. Mivel vagy nem lesz chipset kompatibilis, vagy a foglalat lesz rossz, vagy a memória, sőt még a hűtőm se működne rajta.
Jelen esetben ez a lényeg a foglalatokkal, hogy ha kellene majd a későbbiekben mégtöbb számítási erő, akkor egyszerűen cserélek egy Bulldozerre a 785-ösömben. Másrészt a régi procit is sokkal könnyebben el tudom adni, mivel a leendő vásárlók 99%-ának a lapjában menni fog! Ellenben egy Intel használt procit, a foglalat+chipset kombináció miatt, ennél jóvalkevesebb embernek tudom eladni. Jóljárok én, mert könnyen el tudom adni (egy 4 magos 955 BE, több év múlva is nagyon jó vásár lesz szerintem, némi ráfizetéssel egy Bulldozer + a régi jól bevállt hűtőm. Jóljár aki megveszi, mert fejlesztett a gépén.
Arról nem is beszélve, hogy az AM3-as alaplapok, is 100% értéktartóbbak, mint egy már kihalt foglalatú lap. Egybe egy konfigot szerintem sokkal nehezebb eladni jó áron, mint mondjuk csak a procit, ramok, lap, hűtő minden marad.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz #95904256 #39 üzenetére
tényleg nem gyengén túl vannak árazva desktop társaikhoz képest
mondjuk annyiba szimpatikusak ezek a Nehalem alapú xeonok, hogy olyan verziók is készültek belőlük, mint amilyen asztali fronton nincs... lásd 32nanós 4magos Wetmere, vagy HT nélküli 2 magos meg még sorolhatnám -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Angel1981 #23 üzenetére
A GDC-n sokan a fejlesztőfelületek iránt érdeklődtek. Az AMD már most kínál sajátot, és az Intel is fog. Nincs értelme nem hasznosítani. Ráadásul az Intel és az AMD felülete részlegesen kompatibilis lesz, egyedül a GPU oldalról kell dolgozni vele.
tzsolesz: A PhysX-et az NV zárja le. Az eleve nem téma, mert nem működik az APU-val.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz #95904256 #12 üzenetére
Már most is van még válogathatsz is közülük
-
gV
őstag
akkor memoriat nem kell cserelnem, Nehalembol kiindulva sebessegben nem lesz sokkal lassabb a SB ha a mostani 1333/cl9 ramjaim lesznek mellette pl. 2000/cl7 helyett
-
atti_2010
nagyúr
válasz julius666 #32 üzenetére
Mondtam én hogy szarok? Csak nagyon megszívatnak.
Eddie141. Az érintkezős foglalatnál is azt mondták hogy jobb mint a lábakkal mert biztosabb az érintkezés, erre egy csomó lapot láttam Intelest amin el voltak égve a kontaktok, amit nem is csodálok mert sokkal kisebb az érintkezési felület mint a lábaknál.[ Szerkesztve ]
-
Eddie141
senior tag
válasz julius666 #32 üzenetére
Naigen Az amd negalább eléggé egynemű. Az új 6magosok is belemennek majd a régi, akár 5 éves lapokba is. Ezt az intelről már nem mondhatjuk el. És szerintem, ha valaki gépet vesz, és mondjuk csak a lapra és procira többet ad ki mint 100e, akkor azért elvárná, hogy egy pár év mulva ne kelljen a teljes rendszert leváltani, ha fejleszteni akar az ember egy picit. Nomeg az 1366 is még csak 2-3éves.. Nemhiszem, hogy ekkorát fejlődtek volna az intelek, hogy folyamatosan új foglalatokra lenne szüksége.
-
atti_2010
nagyúr
Cserébe legfeljebb majd jó instabil lesz.
Móci. Ja, lehetőleg 1,25V ramokkal, és a PCI-E-t lecserélik ha lehet, nehogy rád romoljon a diszkrét VGA.
[ Szerkesztve ]
-
Móci
addikt
Hohó, lesz itt lehúzás, de rendesen! 1,5V-os ramok, mi? Eh, csesszék meg az egészet. 1-2 év múlva meg majd jön az 1154 ?
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
zsigus
őstag
válasz bitblueduck #19 üzenetére
A Processzorokban található memória sokkal gyorsabb a RAM-nál, de mondjuk az igaz, hogy sztem elég keveset raktak bele, ha a felsőkategóriás 20MB-ját rakták volna az IGP-sbe akkor jó lenne, de itt nincs szükség GB-okra közvetlen kapcsolat van a proci és a VGA között, és a mem is gyors, csak kevés!
-
Már megint új foglalat, hihetetlen... Erre csak egy dolgot lehet mondani: hajrá AMD.
-
Gyusz
őstag
Bár már megemlékeztek itt róla páran, de nekem is a max 1,5 V-os memória szúrja a szemem. Ennek tudja valaki az okát azon kívül, hogy új memória vásárlására kényszerítsék az embert?
A végén még megint változtatnak a hűtő felfogatáson is.
[ Szerkesztve ]
-
atti_2010
nagyúr
Bezony megérdemelnék hogy a Bulldozer nagyot üssön, habár nagy katasztrófa akkor sincs hiszen az Intel névvel a sz@rt is el lehet adni jelenleg, ahhoz hogy érzékenyen érintse őket mobil és asztali vonalon is sorozatosan verni kellene.
-
Angel1981
veterán
Ezen már én is gondolkodom egy ideje - de félő, hogy csak az utóbbi...
Meglátjuk, teljesítményben hogy fognak szerepelni, lehet nem lesz "kolonc" az az integrált GPU, és még így is verni fogja mondjuk a Q9550-et, vagy a I750-et.Abu:"Az IGP felől nem kell aggódni. Támogatja az OpenCL-t. A fejlesztők hasznosíthatják az erejét a fizikai számításokra." - sajnos félek tőle, hogy közel sem fogják kihasználni...
[ Szerkesztve ]
-
Bluegene
addikt
válasz atti_2010 #20 üzenetére
sztem nem véletlenül nem szemétkedik úgy mint az intel
1-másfél év alatt jól elterjed az AM3, és mire kijön a bulldozer nagy lesz rá a kereslet, mert sok embernek lesz olyan lapja(addigra megunják a phenomokat )
az Intel meg durr bele, ha új procit akarsz vegyél lapot is, megkockáztathatja, mert nem a túlélésért küzd
akkor esnek pofára ha az AMD bulldozere lenyomná őket, akkor senkise venné
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Egyelőre erről a két lapkáról lehet tudni az asztali és a mobil szinten. Szerverbe még lesz egy harmadik variáns is, de arról nagyon kevés az adat. A tokozás LGA2011 lesz.
Az IGP felől nem kell aggódni. Támogatja az OpenCL-t. A fejlesztők hasznosíthatják az erejét a fizikai számításokra.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
atti_2010
nagyúr
-
bitblueduck
senior tag
Nekem egyre kevésbé tetszik ez a fusion meg intel féle integrált grafika. Mégis hogy akarják megoldani mondjuk egy alsó-közép kategóriás VGA pár 10 GB/s sávszelét úgy, hogy a 4-8-x mag ne fuldokoljon? Mert ha középtávon a felsőkategóriát kivéve nem lesz diszkrét VGA akkor addigra illene egy olyan megoldás, ami egyenértékű egy mai 4000MHz-es 128/256 bites GDDR5-el.
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
Televan74
nagyúr
Nem elég az hogy új alaplapot kell venni.Még ramot is vegyél ujjat.Nehogy már jó legyen a 1,65v memória.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Bluegene
addikt
ehhez képest az AMD bulldozer menni fog az AM3-as lapokban, és ddr3 2000-ig vagy afölött fogja memóriákat hivatalosn támogatni
-
törölt tag
Vajon lesz 32 nm-en négymagos, IGP mentes processzor is? Vagy marad a két véglet. A méregdrága IGP mentes processzor illetve az olcsóbb CPU IGP-vel párosítva.
-
hfrankee
senior tag
Ez nem más,mint mesterséges kereslet generálás.A marketing non plus ultrája.
-
atti_2010
nagyúr
Persze az 1366 tokozásnál is ezt mondták hogy nem kell másikat venni és tessék, dugják a sej-hajukba, kár hogy már nincs lába.
Kopi31415. Miért az 1156 ment, és most most csak 1155 megy?
[ Szerkesztve ]
-
DeltaPower
addikt
érdekes, elkezdenek kijönni a 1,5v-os ramok, csodák csodája, az új intelhez pont ez fog kelleni...
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Gery15
addikt
Kicsit uncsi már ez a foglalat mizéria, de én ki tarok az Intel mellet.
HyperX
-
FRENK1988
veterán
Miért kell ez a Tik-tok stratégia?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
törölt tag
melyikötök tudná kivezetni a pci-e-t a jelenlegi lábakon?
-
keIdor
titán
Tehát új memóriák is kellenek majd az 1,5V miatt. Kíváncsi leszek ezeknek a 8 magosoknak az árára. Ha annyira drágák lesznek, mint most a Gulftown, akkor sokkal kevesebb Intel-es lesz a jövőben.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
kraftxld
félisten
USB 3 meg SATA3 lesz benne? Vagy még külön IC...
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
mmdms
addikt
Nagy patkányság az intel részéről ennyi foglalatot kiadni, szerintem rengeteg ember ezért vesz inkább AMD-t.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan Ryzen 5 3600 hűtőjével dobozában
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest