Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem használhatsz bármit. Ha jól tudom az NV a MinGW-t támogatja. Mondjuk az jó, de nem ICC szintű.
Ezek alapján, ha egy opció bekerül mondjuk egy driverbe, de nem említem meg, hogy az a fícsőr egy konkurensnél már van, akkor én elfogult voltam? Érdekes feltevés.
Ez alapján már hihetetlenül sokszor kedveztem az NV-nek és az Intelnek is. Fura, hogy pont most érzed úgy, hogy le kellett volna írni a konkurens támogatását.
Mi a véleményed a platformosodásrólról? Az NV tapsikolva asszisztál majd hozzá, hogy az IGP-k egyre jobban elvegyék a piacot a diszkrét kártyáktól? Már 2009-ben 73 milliós volt a diszkrét kártyák eladása és ennek több, mint fele MXM modul. Jövőre rosszabb lesz, és azután még annál is rosszabb. A VGA gyártók alaplapot fognak csinálni jövőre, mert nincs elég nyereségük a VGA-kból. Ez brutálisan egy rétegpiac lesz, és ezt az NV is tudja nagyon jól. Másképp nem írnák le a PC-t, nem szólnának a brókercégek elemzései arról, hogy kell az x86 az NV-nek. Nyilvánvaló, hogy a VGA-k nem tűnnek el, de te el tudod képzelni az NV-t másodhegedősnek, akik platform hiányában beletörődtek a sorsukba, és egy évről évre szűkülő piacba vetik minden bizalmukat? Gondolom ebből látható, hogy miért nem kapunk híreket az NV OpenCL támogatásáról, és miért kapunk heti két alkalommal CUDA anyagot.
Az sem véletlen, hogy az Apple váltott AMD-re. Ha olyan korrekt lenne az NV hozzáállása az OpenCL-hez, akkor miért kellett eldobni a GeForce-okat? Az Apple-nél az OpenCL elég sokat számít, és a GF100-on kívül teljesen jók a GeForce termékek a fogyasztás szempontjából, az sem gáz, hogy a régi szériák a DX11-et nem támogatják, mert Mac OS-ről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest