Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
És az NV SDK-ja melyik CPU-s C/C++ fordítót támogatja?
Nem biztos, hogy ertem a kerdest. Nem tudok kulonosebb megkotesrol, gondolnam barmit hasznalhatsz.
Melyik hozzászólásomban értékeltem a Stream SDK, vagy az NV SDK jóságát?
En a #24-bol az alabbit tartom kulonosen problemasnak:
Persze az AMD SDK-ja egy komplett környezet a CPU-khoz, így nem kérdés, hogy azt érdemes választani.
Nem ertek az internetes ujsagirashoz, szogezzuk le. Ha csak az amd kuldene hirt tegyuk fel, es ezert csak amd-s hir lenne, pedig teszem azt, ami abban van az mar joval korabban van nv-nel, de errol egyik hirben sincs szo, akkor nekem az elfogultsagot jelentene. Errol van szo?
Amugy igp-rol meg gpu-rol en nem gondolkodtam, most csupan sdk-ra probaltam osszpontositani. Ertem a platformos elmeletedet, mas a velemenyem, de most koncentraljunk az sdk-ra.
mert csak a Stream SDK támogat CPU-t, vagy CPU-s C/C++ fordítót.
Ez tudtommal nem igy van. A driver tamogat vagy nem tamogat cpu-t. Az sdk-nak mind1. Nv sdk-val amd driveren irhatsz cpu-ra opencl alkalmazast. Bar szerintem nincs ertelme, de tudtommal irhatsz. Nyilvan az nv specifikus extension-ok nem fognak mukodni mas platformon, meg az amd specifikusak se, de tegyuk fel, hogy olyat irsz, aminek mindenhol kene mukodnie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Óra topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Szólánc.
- Megreformálná a PC-s kézikonzolok SSD-jét a Biwin
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest