Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- "Áramvonalasított" kompakt AIO-val bővítette portfólióját az MSI
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Én profinak érzem magam word, excel, power pointból! Általánosban is és szakképzőben is (elölről
) azt tanultuk végig! A gépek csoda, hogy működtek... nagyon ganék voltak... remélem egy informatikát oktató intézményben jobbak vannak.
Nemhogy wifit tanultunk volna beállítani vagy tűzfalat... fölösleges így az infó, még most is ez megy tudom. Le merem fogadni még mindig xp-n oktatnak, holott már a vérpistike gépén is w7 van. De ez nem az iskola hibája! Nem kapnak pénzt a gépek fejlesztésére, csak más intézmények leselejtezett pc-iket kapják meg pályázattal...
Külföldön nem tudom milyen egy infó óra, de kétlem hogy ez menne ott is. No elég is ebből hagyok másnak is helyet...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Aful Explorer
- Új, felbontott Sencor RESONEX MAXI 100W hordozható bluetooth hangszóró - 2 év bolti garival! -
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 3 akku, táska, FPV RC2
- Insta360 X4 akciókamera Invisible Dive Case
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
Üzleti előfizetők hirdetései
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm Bluetooth / 1 hónap garancia / zöld / szép állapot
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest