Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Amennyiben lusta disznó vagy és az adott területet nem megérteni akarod, hanem teljesíteni. aki megérteni akarja, az meg fogja. hogy késöbb nem használja? Sanszos. De amikor kell, akkor nem bambán néz maga elé, hogy mi a fene ez, van fogalma róla nagyjából mi a terület, merre kell keresnie a szakirodalmat, s nem nulláról kell megtanulnia.
Tudatosan bogarásztam magamnak össze egy halom tárgyat, alig puskáztam, s igyekeztem megérteni az elméletet, hogy a gyakorlatot utána könnyebben tudjam tetszöleges problémához adaptálni. S bizony munkám során rendszeresen találkozom vele, nem csináltam rosszul, volt értelme ezen az úton haladni. Pedig jó, ha az ott megszerzett ismereteim tíz százalékát használom. De évfolyamtársam másik tizet, harmadik haver harmadik tizet.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Szólánc.
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Horgász topik
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest