Hirdetés
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- DUNE médialejátszók topicja
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossi
addikt
válasz
kelzsoca #445 üzenetére
Nem nyerő, de hadd legyen ez mindenkinek magánügye. Aki kockáztat és megszívja egy ilyen lépéstől (ami szerintem a MS-tól teljesen jogos), az ne panaszkodjon. De csak azért ne érezzétek már magatokat többnek, felsőbbrendűnek, mert megvettétek a windows-t. Lehet hogy xy letöltötte, de pl. nem sajnálta a pénzt egy 100k-s hangfalszettre, vagy egy 20k-s egérre, stb.
Kicsit off, de ott vannak a tervező szoftverek igencsak borsos áron, mégis megveszik a mérnökök, mert a tervet aláírja, és nyilatkozik arról, hogy jogtiszta programmal készült. Ellenkező esetben kopogtat a BSA és nem kicsit szopatja meg.
Na mind1, nem akarom tovább szítani az indulatokat, csak ez kezd olyanná válni, hogy én vagyok a menő mert nekem Adidas cipőm van, neked meg Wink és lúzer vagy.
-
Rossi
addikt
válasz
freelancer #443 üzenetére
Összeadtam. De szerintem senkit nem érdekel, az se ha warezolnál. Arra akartam rávilágítani, hogy kár ezen pörögni, nem erről szól a hír, hogy ki a nagyobb király.
-
Rossi
addikt
Ez az egész téma nem ér meg ennyi stresszelést. Nem kell meggyőzni a "warezolókat", aki lehet hogy egyébként ugyanolyan normális ember, vagy normálisabb mint a "nem warezoló", esetleg felelősségteljesebb munkája van, van már családja, gyereke, letett valamit az asztalra, de nem akar ennyit fizetni valamiért. Hadd döntse már ezt el mindenki maga. Majd ha nem lesz warez, akkor mindenki kénytelen lesz megvenni, mint ahogy az újabb/emelt adóterhek miatt is hőbörgünk, mégis befizetjük, mert nincs más lehetőség.
-
Rossi
addikt
Legyen előfizetéses verzió. Így lenne egy alternítva azoknak, akiknek egyszerre sok a 30-50-80k.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy remek állapotban lévő Google Pixel 9 telefon + az eredeti tokja
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest