- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Lehet hogy xy letöltötte, de pl. nem sajnálta a pénzt egy 100k-s hangfalszettre, vagy egy 20k-s egérre, stb.
Na, látod ezzel van a baj.
Akkor én mondjuk melléd költözöm, és nyúlom a gázt tőled, rendben?Ettől még jó ember vagyok, ráadásul a maradék pénzemet egy szép 100K-s hangfalrendszerbe fektetem, amit majd úgy fogok ordíttatni, hogy garantáltan nem a gázlopás lesz a legnagyobb bajod.
Viccet és hülye példát félretéve: a 100K-s hangfalrendszer egy költség; a 30K-s Windows is egy költség. Ha akarok egy 100K-s hangfalrendszert és egy 30K-s Windows-t, akkor ez 130K-s költség.
A 100K-s hangfalrendszernél sem mondhatod azt, hogy neked csak 70-et ér, de azért kell és viszed. A Windows-nál sem mondhatod ezt, csak lehetőség van mégis vinni és használni.Arról nem is beszélve - mert ez látom sok embernek érthetetlen -, hogy nem az a lényeg, hogy te ELKÖLTSD a pénzt. Azzal, hogy vettél egy 100K-s hangfalrendszert, NEM FIZETTED KI A MICROSOFT TERMÉKÉT. Ugyanúgy, attól, hogy vettél egy Windows-t, nem fizettél ki SEMMI, DE SEMMI MÁST, csak a Windows-t.
Nem lett tőle jogod vírusirtóra, játékra, grafikus szoftverre, pelenkára a baba segge alá, fülbevalóra a nődnek vagy kajára a hűtőbe. -
Morden24
nagyúr
aki lehet hogy egyébként ugyanolyan normális ember
Ahogyan az adócsaló is lehet szerető családapa, senki nem mondta, hogy egyébként rossz vagy nem normális ember - ettől még az illegális tevékenység az illegális tevékenység.
Senki nem akar meggyőzni senkit arról, hogy ne warezoljon. Arról akarunk egy-két embert meggyőzni, hogy nem kéne büszkének lenni a warezolásra, vagy nem kéne felháborodni, amikor hoznak egy új módszert a warez megnehezítésére.
Ugyanis a warez egy illegális kiskapu, nem pedig alanyi jogon járó mindentletölthetek-cetli.Aki warezol, tegye, csak kussban, és ne dörgölje mások orra alá.
-
Nem magánügy, mert a nem becsületes emberek miatt szívnak a becsületesek. Vajon miért lett bevezetve az aktíváció, a másolásvédelem és még rengeteg dolog rengeteg pénzért, melyet beépítettek a termékek árába? A magánügy duma jól hangzik, de csak saját magadnak hazudsz vele.
-
shev7
veterán
-
moha21
veterán
És ki mondta neki vegyen 100k-s hangrendszert? Vegyen 80-ért és vegyen egy XP-t. Én még mindig az XP-met nyövöm ( haha nem az enyém fateromé), játékot mondjuk minimálisat játszok az is olyan, mint a double dragon 3 meg ilyen "gagyik". De pl assszem 2 éve vettem a swat 4-et kemény 1900Ft volt a kiegészítővel együtt. Én ennyit szánok játékra, ezt is csak akkor ha tetszik. hogy honnan tudom tetszik -e? Utánaolvasok, demo-t próbálok, havernál látom stb.. filmekkel ugyanez a helyzet látom mozi/TV megvárom míg 2-3 e FT-ért meg lehet venni és megveszem / Trainspotting, ponyvaregény, HEAT stb... 990 Ft-ért is megvehetők/.
És igen nekem fontosabb a pia, cigi, stb... de ennyit ki tudok így is gazdálkodni. 1 DVD = 2 doboz cigi.
Programozni meg lehet linux alatt van gcc meg 1000 minden, van openoffice sőt millió game is van a net-en, ha nem is a legújabbak, de el lehet velük játszani / akinek van rá ideje/.
-
kelzsoca
félisten
Lövessünk agyon mindenkit, aki warezol.
Az jó sok időbe telne.
Egyébként meg abból elég, hogy idejön a warezhuszár, és szó szerint hülyének/luzernek (mind1 hogy hívjuk) nézi azt aki elkövette az a főbenjáró bűnt hogy eredeti szoftvert használ.
Mert a warez már annyira megszokott, hogy az a hülye aki nem csinálja.
-
bobsys
veterán
az ingyne elok (by morden24) kulonbozo nevetsegesebbnel nevetsegesebb kifogasookal indokoljak tevekenyseguket es hirdetik ami szurja azon emberek szemet akik fizettek a termekert, a topicnak amugy sem errol kellett volna szolnia, hanem inkabb arrol hogy azon emberek akiknek kibukik a windowsa milyen lehetosegeket kapnak a problema megoldasara, de ez eddig nagyjabol 2 hozzaszolasban szerepelt.
aki warezol, maradjon csondben es ne dongesse itt a mellet, hogy milyen fasza gyerek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Mobilinternet
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G7 - i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest