Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelancer
tag
Látom a warezhuszárok már mindent (szokás szerint) elsütöttek, hosszú volt végigolvasni minden hsz-t, nemtudom, hogy a mindentingyenakarok-mertamájkroszoftgazdag emberek mit gondolnak, DE kb. 2009 márciustól kezdve próbálgattam a hetest és megtetszett, előrendeltem egy dobozos Professional-t, megkaptam és elégedett vagyok sőt baleknek sem érzem magam. A privát véleményem az, hogy igenis szépen vegye meg mindenki ha használni akarja (legfeljebb 2-3 hónappal később cserél vga-t Bloody Warezman Steeve) mert sok ember sokat dolgozott azon, hogy létrejöjjön ez a termék és megérdemelnek annyit, hogy ne ellopjam (tudom, jogtalan felhasználás, de szerintem akkoris lopás), + ez nem egy esetleg új húdefaszaújjáték amit 2 nap mulva megun az emberfia. 1x meg kell venni tisztességesen és pár évig használod ... pont
(#442) Rossi
Felelősségteljes munka ... van
Család ... van
Mégsem warezolok ... ez add össze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest