Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
llax
senior tag
válasz
Brutális eb
üzenetére
Biztos lehetsz benne, hogy sokan vannak, akinél vegyesen van legális és illegális tartalom a gépen.
De egyben biztos lehetsz: még ők sokan is ahhoz a kisebbséghez tartoznak, akik hajlandóak fizetni szoftverért (ha nem is mindért)... Legalábbis Mo.-on így van... -
Morden24
nagyúr
válasz
Brutális eb
üzenetére
Abban is biztos vagyok,hogy az itt jelenlévő erediti oprendszeresek gépén is található nem kevés illegális warez tartalom
Szerintem ez a feltételezés nagyjából azzal egyenértékű, mint ha azt mondanám, hogy biztos vagyok benne, hogy a warezosok a szomszédtól lopják a gázt.
Leginkább nincsen alapja, maximum a saját magadból, vagy a környezetedből származtatott tapasztalatok.
Rövidebben úgy is mondhattam volna: frászt!
-
válasz
Brutális eb
üzenetére
Egyaltalan nem. Eleg sok ember van ugy vele, ha sokat kell a feltoressel foglalkozni, akkor inkabb megveszi -- vegulis valami 50k korul van ha jol emlekszem, ez negy-ot evre nem tulzottan sok..
Új hozzászólás Aktív témák
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Update 11.21. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest