Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- TPM (trusted platform module) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
Morden24 #285 üzenetére
Nem, nem érted. Az nem zavart eddig se, hogyan néz ki, meg ilyenek. Sokan a BF2 után a Bf2142-t lehurrogták, nem tetszett nekik, pedig "csak" annyiban más, hogy más a környezet, a jövőben "játszódik". Persze ez sarkítva, leegyszerüsitve igaz, de mindegy. Nincsen a kettő között akkora nagy külömbség. Ergo, engem ez a rész is le fog nyűgözni, mint JÁTÉK! De, sejtem, hogy tele lesz bosszantó hibákkal. Pl kidobál az asztalra, igazi elfogadható ok nélkül. Tehát, azon, hogy rosszul van megírva ilyenekre gondolok, és nem olyanra, hogy mondjuk pirossak lennének a fák, és az nekem nem tetszik.
Bosszantó hibák, melyeket már előző verziókban (BF1942, BF2, BF2142) már megcsináltak aránylag jól, most megint kezdik majd elölről.
Nem érzem, hogy ezért én lennék a hibás, mert megveszem. Tetszeni fog, már a BÉTA is tetszett, pedig alig láttam belőle valamit, azt is max 10 fps-l.
De abban is biztos vagyok, hogy egy hónapon belül (de inkább 2 hetet adnék) jön a PECCS! Ha nem így lesz, igérem, hogy veszek wint! (ha mégis igazam lesz, akkor is megveszem persze)
(mondjuk a lentebb leírt alternatívákat figyelembe fogom venni, mindenkinek köszönöm az ötleteket, hogyan lehet olcsóbban EREDETI winem!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest