Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- RAM topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Nem tud elég AI gyorsítót gyártani a TSMC
- Tápokról alaposan - mélyvíz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
kelzsoca
üzenetére
Bocsi, az SAJNOS KELL!
A játékokra nem az van írva (o.k., a dobozra), hogy szükséges konfig: Linux, hanem WIN XP/stb. Ennyi.
Gondolom, nem véletlenül.
A víruskeresőröl meg nem én tehetek. Kipróbltam nem egyet, de biza, csak arra jók, hogy komoly erőforrásokat használjanak a gépemben, ha telepítek valamit, már köhögnek, és jópárszor kicsesztek velem. Tudom, nehéz a munkájuk, mert alig fizetik meg őket, hogy JÓ szoftvert írjanak.
Mindegy, mondjuk van a gépemen egy, ami free, de ha játszani akarok, le kell állítsam.
A többi még roszabb volt, még olyan is, amiért fizettem is. 
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Apple Watch
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AliExpress tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Starlink
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A játékokra nem az van írva (o.k., a dobozra), hogy szükséges konfig: Linux, hanem WIN XP/stb. Ennyi.
Gondolom, nem véletlenül.
A víruskeresőröl meg nem én tehetek. Kipróbltam nem egyet, de biza, csak arra jók, hogy komoly erőforrásokat használjanak a gépemben, ha telepítek valamit, már köhögnek, és jópárszor kicsesztek velem. Tudom, nehéz a munkájuk, mert alig fizetik meg őket, hogy JÓ szoftvert írjanak.
Mindegy, mondjuk van a gépemen egy, ami free, de ha játszani akarok, le kell állítsam.
A többi még roszabb volt, még olyan is, amiért fizettem is.