- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Steam Deck
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesporigo
aktív tag
válasz
UnknownNoob
üzenetére
Úgy tűnik, eddig rossz topikokban jártál.
Nekem is előfordult, hogy nem kaptam választ a kérdésemre egy adott topikban, de a többség segítőkész és az általam szívesen látogatott részekben jó a társaság. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
UnknownNoob
üzenetére
Rengeteg topikban járhattál.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
--------------------
Eh, #45-ben bennemaradt a typo. Brühühü.
-
hallador
addikt
válasz
UnknownNoob
üzenetére
Nem tudom, én eddig bármilyen kérdést feltettem megpróbáltak segíteni. Tele van az oldal segíteni vágyó emberekkel. Az, hogy vannak kötözködő, meg magasabb öntudattal rendelkező egyének, mint amúgy azt alaphelyzetben is megkövetelné az adott szituáció, az egy dolog, meg az is, hogy kéretlenül is megjelenik a politikai meg az egyéb nem ide illő dolgok garmadája a szakfórumokban. Na de ez elkerülhetetlen a történelmünknél fogva.
Magyarországon a Prohardver fórum/topik minősége egyedül álló. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
UnknownNoob
üzenetére
Nem jó helyen olvasgatsz akkor.
-
Ispy
nagyúr
válasz
UnknownNoob
üzenetére
Hát a PH fórumánál hasznosabbat itthon nem találni, akármilyen számtech kérdés kapcsán, nem tudom te melyik fórumot olvasod...
-
atike
nagyúr
válasz
UnknownNoob
üzenetére
Ha a megfelelő helyen kérdezel akkor válaszolnak nagyon is. Azaz ha pld alkalmazást keresel egy adott feladatra a telódra és kérdezel egyet a megfelelő rendszer topicjában jön a segítség. Pld. De ez a fórum legtöbb részén így van.
Nem egy adott hír kommentjei között kell kérdezni / választ várni az tuti, bár még az ilyeneknél is előfordul azért, hogy tényleges segítséget kapjon valaki (vagy épp útbaigazítást).
Szóval nem tudom milyen fórumot olvasol...

-
válasz
UnknownNoob
üzenetére
A 444 az egyetlen oldal Magyarországon, ahol komoly oknyomozó cikkek jelennek meg. Nem gyakran, de a tldr.444.hu minőségét más sajtókiadvány nem éri el itthon. Ez pártállástól függetlenül kijelenthető.
A többi része bulvár, nyilván.
Új hozzászólás Aktív témák
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mazda topik
- Házimozi belépő szinten
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Gigabyte G5 MF5 i7-13620H 16 GB DDR5 1 TB SSD RTX 4050 6GB FHD 144 Hz RGB akksi 100%
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- Lenovo Legion 5 /Ryzen 7 5800H / RTX 3060 / 1 TB/ 32 GB! Eladó
- Apple Macbook Air M1 2020
- Dell Precision 7520,15.6",FHD,E3-1535M v6,32GB DDR4,512GB SSD,4GB VGA,WIN11
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem is előfordult, hogy nem kaptam választ a kérdésemre egy adott topikban, de a többség segítőkész és az általam szívesen látogatott részekben jó a társaság.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)