- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az a baj hogy már nem tudom értékelni, a mai kor igényszintjének megfelelő technikai "csodákat".
Amikor kis keresgéléssel, ugyanennyiért olyan dolgot lehet összerakni, amitől az ember lefossa a bokályát. Lehet hogy nem írja ki WELCOME, de nem is ezért halhat az ember ZENÉT.
-
törölt tag
Gondolom hogy Digitális a végfokozat, mert azt gazdaságosabb legyártani, nem kell hozzá emberke aki beforrasztja azt az otromba nagy tranzisztort/ic-t, cserébe kása lesz az egész hangkép. De legalább nem fogyaszt sokat
Ez már egy rosszindulatú, minden alapot nélkülöző, feltételezés volt!
-
lipi67
nagyúr
válasz
#16939776 #26 üzenetére
Szar hangsugárzóknál szoktak hatásvadászat miatt ilyne"kiemeléseket" (hangszínszabályzók tekergetésést) ezközölin 14 év alatt Kolompár vezetéknévvel..
Egy trágya erősítővel megtámogatott sokol rádió, bár az sztem analóg hangzása miatt élvehetőbb. Nem is ez a vicc, hanem az, hogy van aki megveszi.. -
eclipse006
őstag
válasz
Ares_lovag #29 üzenetére
Azt a Philipset én is meghallgatnám
Azért szerintem a régebbi mini-hifik közt lehet találni olyat ami rendben van, a 90-es évekre gondolok,ezek még nem a csilli-villi kinézetről szóltak.De amúgy is ez az LG mikro hifi ha jól tudom. -
törölt tag
XDSS Plus, az LG prémiumnak nevezett hangeffektje a mélyebb, dübörgő basszusok megteremtésére is képes.
Persze "DÜBÖRGŐ" basszus egy 3 literes ládából, amiben van egy 84dB-s érzékenységű hangszóró, mindezt 10W négyszöggel megküldve.
Garantált Koncertélmény!
-
törölt tag
ezeket csak a "dizájn" adja el, meg a hihetetlen számok amik rá vannak írva
Akiben kifejlődött az évek során bármilyen ÍZLÉS, az nem vesz ilyet. Persze vannak kivételek, akik inkább nézik a "HIFI"-"tornyot" és nem hallgatják.
"Egyetlen gombnyomással kiemeli a magas és mély hangokat" végül is a többi úgysem kell a "zene" élvezetéhez
Valaki írta: mp3plalyer hangszóróval
-
eclipse006
őstag
Hát,nekem nem nyerte el a tetszésemet egyáltalán sem az ár sem a kinézet. Ezt azért nem hivnám mini hifinek.
D.Orion osztom véleményed!
-
N4ri87
senior tag
Hát látva a különbségeket a hozzászólásokban, asszem nem fogjuk eldönteni, hogy jól szól vagy nem. Jobb lenne tapasztalatból beszélni. A design egyébként nekem tetszik.
-
D.Orion
veterán
Hát az tuti, hogy nekem egy pár jó hangfal és egy csöves erősítő mindig többet fog érni ezeknél a kis apróságoknál. Ezek pont arra jók, hogy egy 5nm-es helyiségben lehessen hallgatni a rádiót...
-
brumesz
aktív tag
ezt még ők sem gondolhatják komolyan. legalább írtak volna rá valami baromságot, hogy dizájn győztes vagy valami, akkor talán megvenné a nép még 70k-ért is. de így?!
-
M107
addikt
Nevetséges lehet bármilyen márka
Lejárt lemez -
szuper-t
őstag
A hülyeség netovábbja erre mást nem lehet mondani!
én 2x 10W al akárkit kizavarok a szobámból
akkor ezzel házat lehet bontani vagy mi a gyász
RMS vagy PMPO? esetleg Szuper PMPO -
^Clown
addikt
Iszonyatosan túl van árazva...
-
Sicilian
addikt
Valami vicc, ez a cucc 160W és 70000 Huf, hahahaha
-
Stiky
senior tag
Huhh, nem kicsit húzós az áruk.
"Mindkét termék elegánsan ható lakkfekete borítást kapott"
Érintős kezelőszervek, meg fényes felület. Na ez a kettő így együtt pont nem elegáns ha használják... jó persze ott a távirányító. Na de akkor is
-
Peter13
senior tag
Meg a DAB kompatibilitás...a nálunk ennyiért kínált modellekben legalábbis benne van.
Hmm.
A tesztelők nem szerették a csillogó fekete bevonatot (kérdés ki milyen gyakran tapogatja a hangfalait miután beállította), és megoszlanak a vélemények arról hogy az oldalsó mély hangszoró most csak hangerőt növel vagy mélyeket is...
Szerintem pofás darab. Épp' a minap gondolkodtam hogy hova lettek az olyan jó kis mini hifik mint a CHC P11 anno, ami nem volt olcsó, de nem esett szét ha feltekerted a hengerőt. Nem vagyok benne biztos hogy ez a válasz, de mindenképpen lépés abba az irányba. 60W-os teljesítményfelvétele van (hátlap szerint), ha ennek csak a felét tudják az erősítőbe vezetni (a többi veszteség meg az egyéb cuccok vezérlése), akkor az már megszólal rendesen. Egy kisebb szobába simán elég lehet.
Egyébként a méret alapján ítélkezéssel csak óvatosan. Én is két 110cm magas hangfalat használok a nappaliban, de a hálóba nemrég vásárolt Connected Acoustic p10-esek valami eszméletlent szólnak (2*20W-al). PC mellé, meg utazó hangfalnak vettem (direkt vadásztam hogy kicsi legyen), de ha valaki bejön a szobába, rendszerint keresni kezdi a mélyládát
(pedig nincs, csak be kell lőni hogy milyen messze legyen a faltól). Szóval kérdés hogy van összerakva, a méretétől nyugodtan szólhat normálisan.
-
MMIX
addikt
A cikkből kimaradt a DVD és DIVX lejátszás képessége és szerintem jó dolog még a slot-IN-es CD/DVD olvasó is. LG.com.de [link]
-
shteer
titán
ennyiért a webrádió képesség már igazán illene
-
Hát botrányosa drága,és szerintem nem valami fényes a hangjuk.Talán olcsóbban is lehetne adni
-
Simán lehet annyi.
A csatormákat összeadva, azok teljesítményét is csúcstól csúcsig nézve, kicsit torzításba vezérelve...
Így máris kijön a 160W a normálisan mérve 2*10W-os rendszerre...
És ez csak az erősítő. Ezeknek a kis puki hangszóróknak elég kicsi az érzékenységük, nem fognak akkorát szólni 10W-os bemenő jellel, mint egy 90-92 dB érzékenységű rendes hangdoboz. -
Probber
őstag
Szép darabok. Tetszik mind a kettő, főleg az FB164. Az áraik viszont húzósak.
-
gyiku
nagyúr
160w, na persze.
-
DroneZ
aktív tag
ezek nem hifik ezek mp3 lejátszók hangszórókkal
-
Eddie141
senior tag
Hát a 164-es egész szép, de 70000Ft-ért komolyabb sztereo rendszert is össze lehet rakni
(nem csak sztereot)
Új hozzászólás Aktív témák
ph Hamarosan hazánkban is elérhető a közvetlen USB felvételre is képes FB164U és XB64.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest