Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
dajkopali
üzenetére
Hadd kötekedjek én is egy kicsit. Miért szívás az egy felhasználónak, ha kiadják a mobilon elérhető adatait egy harmadik félnek, még ténylegesen nem szívatnak meg?
Tehát: össze szedi a progi az IMEI számomtól kezdve a, a helyinformációig az összes telefonos adatom, monitorozza a vásárlási szokásaim... ezt pedig a fejlesztő eladja. Oké. Eddig a pontig ugye engem nem ért semmi kár? Egy kéretlen cucc sem kötött ki a postaládámban, nem húzták le a bankkártyám stb-stb...
Sum: arra akarok itt kilyukadni, hogy ez jogilag és etikailag is aggályos, de még nincs negatív visszacsatolás felhasználói részről, addig pl. spec. engem nem érdekel mivel és hogyan kereskednek. Amíg engem kvázi "kihagy" a folyamatból és valóban csak adat gyűjtéssel visszaélést követ el, addig igazán nem tud érdekelni...
-
törölt tag
válasz
dajkopali
üzenetére
Felhasználhatja, innentől kezdve ha nincs benne a licencben, hogy nem adjha ki harmadik félnek, akkor mit számít? Az is felhasználás.
Egyáltalán egy szerencsétlen LED bekapcsolásához miért kell minden szir-szarhoz hozzáférnie egy app-nak? Ebbe senki nem gondol bele, mikor telepíteti? A probléma megint az emberi hülyeség. Az ilyet nem kell letölteni és felrakni. Pont.
Egyébként meg benne van a funkció az Androidban alapból, csak kicsit körülményesebb elérni. El kell indítani a fényképezőgépet, átváltani video módba és bekapcsolni a LED-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Könyvajánló
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Gaming notebook topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- MacBook AIR Égkék 13,6 M4 CHIP! 16GB/256GB SSD. Magyar Bill! 2028 Április 28-ig Magyar garancia!
- Asztali PC , i5 12400F , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő