Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#95462144 #98 üzenetére
egyáltalán nem mondtam, hogy az összes nagy lesz, evvel tisztában vagyok, tudom, hogy csak R9 re van pletyka amik elvileg nagyobb TDPvel jönnek...
De alapnak gondoltam, hogy ez egyértelmű lehet (hogy a kisebbeknek nem kell annyi "kaja" és kevesebb lesz a hőtermelés), így nem akartam részletezni...Tyrel:
pont ő is húzott már le MSI alaplapot, az SMxxxx mosfetes darabok kerülendőek attól még...
De a hűtéssel egyetértek, sajnos sokszor a design áldozatává válik a valódi hűtőborda és csak valami formára vágott alumínium tömb, ami csak épp, hogy jobb mint ha semmi se lenne rajta.
De azért a P4 érában sokkal jobb hűtő volt egyik-másik vrm-en (csak csúcslapokon volt jellemző, de volt) ... valódi lamellák, alumínium-réz keverék ... csak nem menő manapság mert nem "designos"...
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házimozi belépő szinten
- Revolut
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest