- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mini PC
- SSD kibeszélő
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
válasz
#95462144 #98 üzenetére
egyáltalán nem mondtam, hogy az összes nagy lesz, evvel tisztában vagyok, tudom, hogy csak R9 re van pletyka amik elvileg nagyobb TDPvel jönnek...
De alapnak gondoltam, hogy ez egyértelmű lehet (hogy a kisebbeknek nem kell annyi "kaja" és kevesebb lesz a hőtermelés), így nem akartam részletezni...Tyrel:
pont ő is húzott már le MSI alaplapot, az SMxxxx mosfetes darabok kerülendőek attól még...
De a hűtéssel egyetértek, sajnos sokszor a design áldozatává válik a valódi hűtőborda és csak valami formára vágott alumínium tömb, ami csak épp, hogy jobb mint ha semmi se lenne rajta.
De azért a P4 érában sokkal jobb hűtő volt egyik-másik vrm-en (csak csúcslapokon volt jellemző, de volt) ... valódi lamellák, alumínium-réz keverék ... csak nem menő manapság mert nem "designos"...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Intel Core Ultra 9 285k /// Teljesen ÚJ // Üzletből, számlával és 2 ÉV Garanciával
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest