Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Riasztó topik
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Dell notebook topic
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Közben rájöttem, hogy az Apple-féle megoldás azért szigorúbb mert ott a GPU kimenetét is integrálni kell és nekem főleg azért furcsa ez a kártyás dolog. Azért arra kiváncsi vagyok, hogy teljes értékű megoldás-e ez így?
-
ufocsalad
tag
A firewire csatit is minden deszkára rábiggyesztik de embert nem láttam, hogy használná.
Ez is valami zsákutca lesz. -
M@trixfan
addikt
Ha a vezérlő a kártyán van akkor elég alacsony szinten kell kivezetni a dogokat. Ez mondjuk elég furcsa.
-
orbano
félisten
válasz
matteo_szg #22 üzenetére
terméktámogatás mit mondott erre?
-
jones965
Modder
válasz
matteo_szg #22 üzenetére
Akkor lehet mégis csak a support-al lesz a gond, és nem velem.
-
matteo_szg
őstag
Hát, én két ilyen Thunderbolt kártyát próbáltam életre kelteni R3BE lapban. Az audio rész mindig tökéletesen működött, de a Killer 2100 NIC extrém módon problémás volt. Egy kártya ment a kukába, mert a driver nem tudta normálisan frissíteni a hálózati lapka firmware-jét, és utána minden egyes újabb driver is megállt ennél a pontnál. A keretprogramot feltette, elindult, de jelezte, hogy a firmware nem töltött be, kb. bekaphatom a hálókábelt, amit bedugtam. És sehogy sem tudtam újraéleszteni. Se ASUS driverrel, se Bigfoot Networks pure driverrel.
Horror...
-
jones965
Modder
válasz
matteo_szg #20 üzenetére
Köszi a kiegészítést.
Sajnos driverrel sem ment, de valószínűleg user error, vagy a lapommal van gond, mert már a wifi-t sem érzékeli eszközkezelőben.Mindenesetre:
-
-
jones965
Modder
Nekem a R3 BE alaplapomhoz adtak thunderbolt kártyát, de használni sajnos még nem tudom.
Az ethernet portra rátettem a routert, de meg sem nyikkan. -
orbano
félisten
hihetetlen, elkezdik a PC-ket úgy árulni, ahogy megtervezték: a funkciókat megveheted bővítőkártyák formájában.... hi-he-tet-len
-
i are robot
senior tag
Hát épp ez az, hogy egyelőre szinte semmit nem tesznek eléd. Majd ha elterjed – és ha nem tévedek van is már ilyen koncepció – akkor pl. a monitorod elé sorosan a mazzzagra kötsz egy külső vga-t, és ultrabookon nyomod a Crysis négyet, miközben a szintén ugyanarra a mazzzagra kötött 10 terás külső vinyódra meg szedegeted a torrentet lefele.
-
Mikiller
aktív tag
Mi az a Thunderbolt? Valaki röviden leírhatná,mert a cikkből nem derült ki
-
Tigerclaw
nagyúr
Lehet hogy ez csak egy egycsatornás TB implementáció és nem kell hozzá sok vezeték. Azt mondjuk nem értem, hogy ezekre a rohadt drága alaplapokra miért nem integrálják rá rendesen. Azt várják, hogy 5 forint legyen a chip hozzá?
-
Cobra.
őstag
De nem lenne egyszerűbb egy sima PCIe x1 slotos kártya?
Nem szóltam, most olvastam a megkötést.[ Szerkesztve ]
-
Male
nagyúr
Vajon arra a "TB_HEADER"-re mit vezettek ki? Talán egy PCIe sáv, vagy USB3?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
stranger28 #1 üzenetére
egy tökéletes elterjesztés...
-
stranger28
addikt
Korrekt megoldás szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A termékek egy része már fel van készítve az új termék fogadására.
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest