- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Közben rájöttem, hogy az Apple-féle megoldás azért szigorúbb mert ott a GPU kimenetét is integrálni kell és nekem főleg azért furcsa ez a kártyás dolog. Azért arra kiváncsi vagyok, hogy teljes értékű megoldás-e ez így?
-
ufocsalad
tag
A firewire csatit is minden deszkára rábiggyesztik de embert nem láttam, hogy használná.
Ez is valami zsákutca lesz. -
M@trixfan
addikt
Ha a vezérlő a kártyán van akkor elég alacsony szinten kell kivezetni a dogokat. Ez mondjuk elég furcsa.
-
orbano
félisten
válasz
matteo_szg #22 üzenetére
terméktámogatás mit mondott erre?
-
jones965
Modder
válasz
matteo_szg #22 üzenetére
Akkor lehet mégis csak a support-al lesz a gond, és nem velem.
-
matteo_szg
őstag
Hát, én két ilyen Thunderbolt kártyát próbáltam életre kelteni R3BE lapban. Az audio rész mindig tökéletesen működött, de a Killer 2100 NIC extrém módon problémás volt. Egy kártya ment a kukába, mert a driver nem tudta normálisan frissíteni a hálózati lapka firmware-jét, és utána minden egyes újabb driver is megállt ennél a pontnál. A keretprogramot feltette, elindult, de jelezte, hogy a firmware nem töltött be, kb. bekaphatom a hálókábelt, amit bedugtam. És sehogy sem tudtam újraéleszteni. Se ASUS driverrel, se Bigfoot Networks pure driverrel.
Horror...
-
jones965
Modder
válasz
matteo_szg #20 üzenetére
Köszi a kiegészítést.
Sajnos driverrel sem ment, de valószínűleg user error, vagy a lapommal van gond, mert már a wifi-t sem érzékeli eszközkezelőben.Mindenesetre:
-
-
jones965
Modder
Nekem a R3 BE alaplapomhoz adtak thunderbolt kártyát, de használni sajnos még nem tudom.
Az ethernet portra rátettem a routert, de meg sem nyikkan. -
orbano
félisten
hihetetlen, elkezdik a PC-ket úgy árulni, ahogy megtervezték: a funkciókat megveheted bővítőkártyák formájában.... hi-he-tet-len
-
i are robot
senior tag
Hát épp ez az, hogy egyelőre szinte semmit nem tesznek eléd. Majd ha elterjed – és ha nem tévedek van is már ilyen koncepció – akkor pl. a monitorod elé sorosan a mazzzagra kötsz egy külső vga-t, és ultrabookon nyomod a Crysis négyet, miközben a szintén ugyanarra a mazzzagra kötött 10 terás külső vinyódra meg szedegeted a torrentet lefele.
-
Mikiller
aktív tag
Mi az a Thunderbolt? Valaki röviden leírhatná,mert a cikkből nem derült ki
-
Tigerclaw
nagyúr
Lehet hogy ez csak egy egycsatornás TB implementáció és nem kell hozzá sok vezeték. Azt mondjuk nem értem, hogy ezekre a rohadt drága alaplapokra miért nem integrálják rá rendesen. Azt várják, hogy 5 forint legyen a chip hozzá?
-
Cobra.
őstag
De nem lenne egyszerűbb egy sima PCIe x1 slotos kártya?
Nem szóltam, most olvastam a megkötést. -
Male
nagyúr
Vajon arra a "TB_HEADER"-re mit vezettek ki? Talán egy PCIe sáv, vagy USB3?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
stranger28 #1 üzenetére
egy tökéletes elterjesztés...
-
stranger28
addikt
Korrekt megoldás szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A termékek egy része már fel van készítve az új termék fogadására.
- Nintendo Switch 2
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Mobil flották
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest