Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Közben rájöttem, hogy az Apple-féle megoldás azért szigorúbb mert ott a GPU kimenetét is integrálni kell és nekem főleg azért furcsa ez a kártyás dolog. Azért arra kiváncsi vagyok, hogy teljes értékű megoldás-e ez így?
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
ufocsalad
tag
A firewire csatit is minden deszkára rábiggyesztik de embert nem láttam, hogy használná.
Ez is valami zsákutca lesz. -
M@trixfan
addikt
Ha a vezérlő a kártyán van akkor elég alacsony szinten kell kivezetni a dogokat. Ez mondjuk elég furcsa.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
orbano
félisten
-
jones965
Modder
válasz matteo_szg #22 üzenetére
Akkor lehet mégis csak a support-al lesz a gond, és nem velem.
-
matteo_szg
őstag
Hát, én két ilyen Thunderbolt kártyát próbáltam életre kelteni R3BE lapban. Az audio rész mindig tökéletesen működött, de a Killer 2100 NIC extrém módon problémás volt. Egy kártya ment a kukába, mert a driver nem tudta normálisan frissíteni a hálózati lapka firmware-jét, és utána minden egyes újabb driver is megállt ennél a pontnál. A keretprogramot feltette, elindult, de jelezte, hogy a firmware nem töltött be, kb. bekaphatom a hálókábelt, amit bedugtam. És sehogy sem tudtam újraéleszteni. Se ASUS driverrel, se Bigfoot Networks pure driverrel.
Horror...
jupiiii
-
jones965
Modder
válasz matteo_szg #20 üzenetére
Köszi a kiegészítést.
Sajnos driverrel sem ment, de valószínűleg user error, vagy a lapommal van gond, mert már a wifi-t sem érzékeli eszközkezelőben.Mindenesetre:
-
matteo_szg
őstag
-
jones965
Modder
Nekem a R3 BE alaplapomhoz adtak thunderbolt kártyát, de használni sajnos még nem tudom.
Az ethernet portra rátettem a routert, de meg sem nyikkan. -
orbano
félisten
hihetetlen, elkezdik a PC-ket úgy árulni, ahogy megtervezték: a funkciókat megveheted bővítőkártyák formájában.... hi-he-tet-len
A vér nem válik VAZZE!™
-
Hokoyumi
tag
adattároló, külső vga, almánál monitor, meg idővel minden amihez kell bőven sávszélesség
de ahhoz még friss a technológia hogy 1 raklap cuccot eléd borítsanak
nem tud többet mint az eddigi adatátviteli megoldások (usb, ethernet) csak gyorsabbAmit nem tudsz nem fájl, ilyen a szájber tér. | "Jó lenne még a homokozóba ríni a dömperé"
-
i are robot
senior tag
Hát épp ez az, hogy egyelőre szinte semmit nem tesznek eléd. Majd ha elterjed – és ha nem tévedek van is már ilyen koncepció – akkor pl. a monitorod elé sorosan a mazzzagra kötsz egy külső vga-t, és ultrabookon nyomod a Crysis négyet, miközben a szintén ugyanarra a mazzzagra kötött 10 terás külső vinyódra meg szedegeted a torrentet lefele.
-
Tigerclaw
nagyúr
Ok, de egy 70 ezer forintos prémium alaplapnál számít még + 2 ezer Ft?
Tényleg a mac vonalon hogy oldották meg, hogy a TB csatlakozó egyben mini display port is? Ilyen lesz PC-n is vagy ez valami speciális dolog?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Mikiller
aktív tag
Mi az a Thunderbolt? Valaki röviden leírhatná,mert a cikkből nem derült ki
-
Tigerclaw
nagyúr
Lehet hogy ez csak egy egycsatornás TB implementáció és nem kell hozzá sok vezeték. Azt mondjuk nem értem, hogy ezekre a rohadt drága alaplapokra miért nem integrálják rá rendesen. Azt várják, hogy 5 forint legyen a chip hozzá?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Cobra.
őstag
De nem lenne egyszerűbb egy sima PCIe x1 slotos kártya?
Nem szóltam, most olvastam a megkötést.[ Szerkesztve ]
-
Male
nagyúr
Vajon arra a "TB_HEADER"-re mit vezettek ki? Talán egy PCIe sáv, vagy USB3?
-
ledgeri
nagyúr
válasz stranger28 #1 üzenetére
egy tökéletes elterjesztés...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
stranger28
addikt
Korrekt megoldás szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest