Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
matteo_szg
őstag
Hát, én két ilyen Thunderbolt kártyát próbáltam életre kelteni R3BE lapban. Az audio rész mindig tökéletesen működött, de a Killer 2100 NIC extrém módon problémás volt. Egy kártya ment a kukába, mert a driver nem tudta normálisan frissíteni a hálózati lapka firmware-jét, és utána minden egyes újabb driver is megállt ennél a pontnál. A keretprogramot feltette, elindult, de jelezte, hogy a firmware nem töltött be, kb. bekaphatom a hálókábelt, amit bedugtam. És sehogy sem tudtam újraéleszteni. Se ASUS driverrel, se Bigfoot Networks pure driverrel.
Horror...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
ph A termékek egy része már fel van készítve az új termék fogadására.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest