- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
huh ... tényleg.. az irányítása az első 3D játékoknak eléggé "fura" mai ismeretekkel...
akkoriban ez nem tűnt fel nagyon.. csak szokni kellett, de mivel nem volt már, megszoktuk...
De észre se vettem (én legalábbis) de az évek alatt sokat finomodott minden.. Pár éve egy emulátorral PS1 Sillent Hill-ezni kezdtem.. nem pusztán csak a kamera nézetek miatt fura, hanem az irányítás nagyon "izé"..
... és igazából valamennyi játéknál ... kb. mindegy a műfaj.. autós játékok is "kockásan" mennek.. nagyon "fura" manapság, és az akkoriban szép grafika.. most mintha valami "garázsprojekt" lenne az összes... tényleg nem néznek ki jól.. míg a 8 és főleg 16 bites 2D platformerek tudnak szépek lenni. -
Csatlakozom
Ezeknek úgy lenne értelme, ha FullHD-sítanák a játékokat. Az eredeti grafikával az új FHD vagy 4K TV-ken pocsékul fog kinézni.
Egyébként meg én is imádom a retrót meg minden, de el nem tudnám képzelni, hogy ilyen grafikájú játékokkal játsszak. Kivéve persze, ha megcsinálnák amint fentebb mondtam, akkor ok. De sokszor én is rácsodálkozom, hogy hogy tudtunk mi anno ezekkel a mai szemmel csúnya grafikájú játékokkal játszani.Szerintem is felesleges még egy konzol, inkább adják ki sorban az új konzolra felújítva, ahogy azt a Shadow of the Colossusnál vagy a Crash Bandicootnál láttuk.
-
Plague666
tag
Látom nem vagyok egyedül ízlés dolgában. Szerintem a snes/mega drive 2d húzónevei sokkal szebbek, bájosabbak, vagányabbak grafikailag, mint az n64 vagy a ps1 korabeli formátlan szögletes 3d játékok. Számomra az nem retró, hanem ocsmány inkább, hd textúra patch nélkül neki sem áll az ember szívesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Sony Interactive Entertainment elnöke nem zárja ki egy klasszikus konzol megjelenését.
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Bambu Lab X1C + PEI Plate + 0.2mm hotend + csomó tartozék
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest