- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
Modulos? Ez a "prémium" G-Sync új neve lett?

Oké hogy a hibák jórészt Win10 verzióhoz is köthetőek, de egy prémium árú, már nyíltan prémiumnak is nevezett, és aktív forgalmazásban lévő terméktől szerintem tök jogos elvárás volt már akkor is, hogy normális terméktámogatása legyen, és "utána húzzák" az operációs rendszer, vagy akár a piac bármelyik elemének változásának.
Erre semmi hajlandóságot nem mutattak, szerintem most sem tervezett javítások történhettek, csak simán hozzányúltak a driver ezen részéhez a FreeSync támogatás okán, és akkor vehették észre azt amiről néhány user már bő fél évvel előtte beszélt nekik...Nem volt egyébként annyira egyéni a problémám, mert nem minden játék tud exkluzív fullscreen futni, akkor sem ha arra állítod, Win10 hajlamos oda "hazudni" nekik egy olyan felületet ami igazából csak egy borderless window. Ha meg szándékosan utóbbi opcióval, tehát borderless window-ban játszottál, akkor még több játékot érintettek a problémák.
Ezeken javítottak valamennyit, pl. nem egy játéknál maga az egér kurzor megmozdulása képes volt kibillenteni a monitor frissítését és a játékbeli fps-t a szinkronból. Ilyeneket úgy tűnik már nem csinál, összességében mikrolaggolni is kevesebbet látom, de nagyon sok időt nem szántam még a tesztelésére.Nálam eddig az a tapasztalat hogy a "FreeSync driverrel" érezhetően jobb lett a G-Sync implementáció is, sőt a másodlagos monitoromat sem kell már kikapcsolnom ha egyáltalán bármi módon használni szeretném a G-Sync-et. Ez lehet részben szerencse is, engem ez az új másodlagos monitoros bug amit fentebb részleteztek pont nem érint. Akinél nem jön elő, annak sztem mindenképpen jobb az új driver.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 16GB GDDR6 Videokártya!
- BONTATLAN ASUS Prime Radeon RX 9070 XT 16GB GDDR6 OC Edition
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB GARANCIÁLIS, DOBOZZAL, SZÁMLÁVAL
- PC bontás - 1STPLAYER RGB ház, be quiet 550w gold, Z790i Plus ITX + i9-13900H ES, 32Gb, RTX 3070
- SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 9070 16G
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest