Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Lehet megpróbálom de kicsit bátortalan vagyok a legújabb nV driverekkel...
Egyébként akkor is elhittem neked, de te is leírtad hogy nem érint minden felhasználót. Te is kottáztad hogy csak Win 10-en problémás a dolog, az állandóan változó WDDM miatt. Ezzel nem voltál előrébb, és páran megunták hogy mindig ezen pörögsz.
Megjegyzem jogosan, mivel fizettél valamiért ami nem úgy működik ahogy kéne.Az a baj, hogy most hogy a VESA-s szabvány implementálásával összekeveredik a két dolog, hála az nV logikátlanságának. Komolyan nem értem hogy miért nem különböztetik meg jobban a két eljárást, ebből még lehetnek félreértések, főleg ha hibakeresésről és annak megoldásáról van szó.
Persze a régi a "Premium", de összességében ugyanúgy G-Syncnek hívják mindkét megközelítést, ami elég véleményes.
Ezzel már hibátlanul működik a modulos is nálad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Vírusirtó topic
- Mini-ITX
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- UHD filmek lejátszása
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- PowerColor Red Devil AMD RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- EVGA GTX 1060 SC ACX 2.0 3GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- MSI GTX 1660 Ti VENTUS XS OC 6GB Garanciával!
- Palit GTX 1060 StormX 6GB Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest