Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Télbúcsúztató hardvermix
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Milyen házat vegyek?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OKalman02
újonc
A tájékozottságod az egeket verdesi a jelek szerint. Te is annak a régóta kiérlelt gondolatomnak a mintapéldánya vagy amit röviden úgy tudnék összefoglalni, hogy profi fejlesztő, de ha kezébe kerül a PHP akkor elfelejt programozni, holott csak ugyanazt az elvet kellene követnie mint amit megszokott más nyelven, mert nagyrészt már lehet.
-
floatr
veterán
Ez az elmélet, amivel tudományosan meg lehetne magyarázni, ha a gyakorlat nem teljesen mást mutatna.
A nyelv és a kapcsolódó ökoszisztéma egy eszköz. Van aki tud és akar vele élni, van akinek meg büdös. Én sem szeretem, de elfogadom, hogy sokaknak sokkal jobban kézre áll, mint bármi más, és az sem elhanyagolható, hogy a LAMP stack népszerűsége nem intézhető el egy tudományos vállrándítással.Egy csomó ügyfél kifejezetten azzal jön hozzánk, hogy LAMP-ben gondolkozik, vagy már van egy konkrét framework/eszköz, amit elvár, hogy használjunk, ha neki fejlesztünk. Egyiknek sem fogod megmagyarázni, hogy tudománytalan.
-
Hunpriest
senior tag
Hát a most agyon hype-olt React is ezt hozta be, csak fordítva... ott JS kódba van ágyazva a HTML.
Hírhez: hát akkor a Javascript nem mostanában fog kihalni, pedig bízom benne, hogy a WebAssembly előbb utóbb teljesen leváltja és akkor igazi program nyelvekkel is lehet majd webes front-endet fejleszteni.

-
vaso123
csendes tag
Tény és való, hogy a PHP nagyon nagy változásokon ment át. A 7-nél én húztam volna egy nagyon erős vonalat, és azt mondtam volna, hogy ide már csak az jöjjön, akik lemondanak a visszafelé kompatibilitásról.
Nem fogok leírni mindent, megtették már előttem (https://eev.ee/blog/2012/04/09/php-a-fractal-of-bad-design/) persze azóta rengeteget kijavítottak már.
Igen, van vele gond, de milyen alternatívát tudsz mondani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Opel topik
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G9 S49CG934SU Monitor
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-3740QM I 16GB I 500GB I 15,6" FHDI Nvidia I Cam I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP ZBook 17 - i7-4800MQ I 32GB I 256SSD+750GB I Nvidia I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 - i7-4800MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Series S játékkonzol
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- Lenovo Thinkpad X230 TABLET,12.5",HD IPS KIJELZŐ,i5-3320M,4GB DDR3,320GB HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest