Hirdetés
- 3D nyomtatás
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Felszínen nincs baj a PHP-val. Amíg az ember nem akar összetett dolgokat csinálni benne (átlag cms rendszer vagy webshop nem összetett dolog), és nem túl sok ember dolgozik egy projecten, addig tényleg nincs baj vele. A bajok akkor jönnek elő, ha nagy a csapat, vagy ha elég komplex a kód. Ekkor se amiatt jönnek elő a dolgok, mert x vagy y dolgot nem lehet benne megcsinálni. Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor egy nagyon programozó arc normális projekt / termékmendszer nélkül csinál végfelhasználói programot. A program tök jól fog működni, nem lesz benne hiba, és kézre is áll... feltéve ha pontosan úgy használják ahogy a programozó megtervezte, és ha meg se próbálnak olyan dolgot csinálni benne ami nem logikus. Mert ha ilyen történik, akkor menthetetlenül összeborul a program, illetve magától sose fog rájönni senki, hogy hogyan is kéne ezt helyesen használni. Ugyanez a helyzet a PHP-val. Ezerféle kódolási stílust megenged, semmi se kényszerít bele senkit egy konzisztens menetbe. Ha egy 20 fős programozó csapatból 2-3 ember nem OOP kódot ír, a másik 17 meg azt, a PHP egy kukkot nem szól érte. Persze tudom, erre lehet mondani, hogy a csapatvezető dolga, hogy rendbetartsa a csapatát, de ez pont olyan, mint ha azt mondanánk, hogy ne legyen felhasználóbarát a program, ott a manual, olvassa el, és csak azt csinálja ami oda le van írva. Nem lenne jobb, ha alapból a program nem engedne olyat ami hülyeséghez vezet?
Remélem érthető, hogy mire gondolok. -
elithun
őstag
Amiket én használok abból én főleg a C#-t és a PHP-t. (Még, ha utóbbi igazi rákfene is tud lenni debugolásnál.)
C#-ban igazán nem is a nyelvet, hanem a Visual Studiot szeretem, nagyon kényelmes fejleszteni benne, kiegészíti a szintaxist, sír mindenhol, ha baj van, de sok hasznos megoldást is ajánl. Debugolni és egész kényelmes.
PHP-ban azt szeretem, hogy seperc alatt össze lehet hozni benne azért bármit akár csak egy Notepad++-ba írva.
JavaScriptben (pontosabban inkább jQuery-ben) az izgő-mozgó butaságokat szeretem megcsinálni, még, ha sokszor elég agyfallosz is a kivitelezési mód.

Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2 Mega Pack - garancia 2027.12.28-ig
- Eladó erős gamer PC
- Samsung Galaxy A34 5G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Ezüst Színben, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 4G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X5c Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest