Hirdetés
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Elengedte az AI gyorsítóinak kínai eladásait az NVIDIA
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Felszínen nincs baj a PHP-val. Amíg az ember nem akar összetett dolgokat csinálni benne (átlag cms rendszer vagy webshop nem összetett dolog), és nem túl sok ember dolgozik egy projecten, addig tényleg nincs baj vele. A bajok akkor jönnek elő, ha nagy a csapat, vagy ha elég komplex a kód. Ekkor se amiatt jönnek elő a dolgok, mert x vagy y dolgot nem lehet benne megcsinálni. Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor egy nagyon programozó arc normális projekt / termékmendszer nélkül csinál végfelhasználói programot. A program tök jól fog működni, nem lesz benne hiba, és kézre is áll... feltéve ha pontosan úgy használják ahogy a programozó megtervezte, és ha meg se próbálnak olyan dolgot csinálni benne ami nem logikus. Mert ha ilyen történik, akkor menthetetlenül összeborul a program, illetve magától sose fog rájönni senki, hogy hogyan is kéne ezt helyesen használni. Ugyanez a helyzet a PHP-val. Ezerféle kódolási stílust megenged, semmi se kényszerít bele senkit egy konzisztens menetbe. Ha egy 20 fős programozó csapatból 2-3 ember nem OOP kódot ír, a másik 17 meg azt, a PHP egy kukkot nem szól érte. Persze tudom, erre lehet mondani, hogy a csapatvezető dolga, hogy rendbetartsa a csapatát, de ez pont olyan, mint ha azt mondanánk, hogy ne legyen felhasználóbarát a program, ott a manual, olvassa el, és csak azt csinálja ami oda le van írva. Nem lenne jobb, ha alapból a program nem engedne olyat ami hülyeséghez vezet?
Remélem érthető, hogy mire gondolok. -
elithun
őstag
Amiket én használok abból én főleg a C#-t és a PHP-t. (Még, ha utóbbi igazi rákfene is tud lenni debugolásnál.)
C#-ban igazán nem is a nyelvet, hanem a Visual Studiot szeretem, nagyon kényelmes fejleszteni benne, kiegészíti a szintaxist, sír mindenhol, ha baj van, de sok hasznos megoldást is ajánl. Debugolni és egész kényelmes.
PHP-ban azt szeretem, hogy seperc alatt össze lehet hozni benne azért bármit akár csak egy Notepad++-ba írva.
JavaScriptben (pontosabban inkább jQuery-ben) az izgő-mozgó butaságokat szeretem megcsinálni, még, ha sokszor elég agyfallosz is a kivitelezési mód.

Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Androidos tablet topic
- Macska topik
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm, GPS, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest