Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pbalintka
csendes tag
válasz
fordfairlane
üzenetére
Például a google is sok helyen pythont használ vagy használt (lehet párat átírtak GO-ra, nem tudom).
Pl: AppEngine, Youtube, code.google.comÉn PHP-val kezdtem, néha még tolom is ha kell, de szerintem python sokkal átláthatóbb és tisztább nyelv. De hát ki mit szeret és mit szokott meg, ugye.
-
Béééla
őstag
válasz
fordfairlane
üzenetére
Ez az anomália abból fakad, hogy a + operátor összeadást és stringösszefűzést is végez, és mivel a javascript gyengén típusos nyelv, ezért az operátor viselkedése sokszor kiszámíthatatlan.
Igen, puskát adni a csecsemőnek
És pont ezért kényelmetlen mert nem azt kapod amit ösztönösen várnál.Nincs ebben semmi megfejthetetlen, ismerni kell a nyelvet, amit használsz.
Attól még hogy ismeri az ember, felesleges gödrök vannak amikbe bele lehet esni. -
Stanlee
őstag
válasz
fordfairlane
üzenetére
Nalunk a foiskolan az r-t toljak rendesen, en se hallottam elotte rola, csak itt a nemeteknel. Ha ertenek a programozashoz biztos ezt is beprobalnam, mert eleg jo dolgokat lehet banyaszgatni vele :-)
-
válasz
fordfairlane
üzenetére
ahogy jön fel az adatbányászat, imho úgy fog feljönni az R is.
-
vaso123
csendes tag
válasz
fordfairlane
üzenetére
Olyan nyelv mint az S
))A weboldalukon legalább is ez áll
) -
vaso123
csendes tag
válasz
fordfairlane
üzenetére
Ja, amúgy én már csak röhögök ezeken a felméréseken, grafikonokon.
Pl. a múltkor volt egy olyan, hogy a PHP-sokat, meg Javascripteseket nagyon nagyon keresik, tehát ha ez a szakmád, akkor jó vagy, és akkor volt egy lista, hogy akkor viszont aggódj ha ez a szakmád. És a grafikonon ott volt hogy full stack webprogrammer vagy ilyesmi.
Lehet, hogy ful stack nem keresnek (amit nehezen tudok elképzelni), de ha már az vagy, akkor értelemszerűen értesz a fentiekhez. Doh...
-
válasz
fordfairlane
üzenetére
"Én sem tudom, hogy kik használnak Pythont."
A Pythont magában nem nagyon láttam, de amolyan kisegítő scriptnyelvként folyamatosan. Teljesen alkalmas arra, hogy néhány száz vagy ezer soros segédprogramokat összerakjon benne az ember - de ezeket nem Python fejlesztők írják, hanem pl C++ fejlesztők.
-
Ixion77
addikt
válasz
fordfairlane
üzenetére
Érdekességként rákerestem címszavakra egy német álláskeresőben Münchenre szűrve az angol nyelvű hírdetésekben (=jellemzően multik):
java developer: 217 result
javascript developer: 133 result
c developer: 98 result
python developer: 46 result
php developer: 29 result
web developer: 258 resultSzóval keresik a Pythont is, csak nem nagyon. De pl. PHP-nál jobban.
Persze ez egy igen kis területre vonatkozó mintavétel volt, globálisan lehetnek egész mások az arányok.(#11) vaso123: Az én PHP tapasztalataim valóban 6 évvel ezelőttiek. OOP már volt akkor is a PHP-ben, de minek... A fejlesztés meg text editorban történt. (Miközben a Javához az Eclipse már brutál kiforrott keretrendszer volt)
-
válasz
fordfairlane
üzenetére
Itt körülöttem elég sokan!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- BestBuy topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen program, ami...?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- További aktív témák...
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

))