Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
OKalman02
újonc
Nem vagyok "anti-jQuerista", alapvetően anti-javascriptes lennék, ha nem tudnám, hogy a weben nem lehet vagy legalábbis nehéz megkerülni. Viszont amikor szabad kezem van a fejlesztésben ami szerencsére most gyakran megtörténik akkor igyekszem a szerepét minimálisra szorítani. A nem nekem írt hozzászólásodban viszont a PHP hígfos és szar mivoltával nem értek egyet mert valamilyen oknál fogva bármilyen programnyelvre el lehet mondani, hogy hígfos, de szerintem inkább a programozó rossz felfogása az oka a rossz használatnak mint maga a nyelv. Legalábbis az 5.x verzióktól felfelé PHP esetén.
-
-
OKalman02
újonc
A tájékozottságod az egeket verdesi a jelek szerint. Te is annak a régóta kiérlelt gondolatomnak a mintapéldánya vagy amit röviden úgy tudnék összefoglalni, hogy profi fejlesztő, de ha kezébe kerül a PHP akkor elfelejt programozni, holott csak ugyanazt az elvet kellene követnie mint amit megszokott más nyelven, mert nagyrészt már lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- AMD FX
- Építő/felújító topik
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Wise (ex-TransferWise)
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- OEM Nvidia Geforce RTX 3060 12Gb
- Apple iPad Pro 9.7 (A1674) 32GB Wi-Fi + Cellular - Asztroszürke (Jelszavas)
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Asus TUF Gaming VG258QM 280Hz 0,5ms Full-HD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Corsair vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 2400MHz C14
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest