- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- E-book olvasók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
Hello
Van egy gondom az icon7 egerekkel(!)
Tavaly az Icon7 Z300 vettem meg,és annak kb.fél év használat után a görgető kereke visszafelé forgatva egy ponton elakad. Gariban az Iponnál cserélték,cseréltettem a Z500-ra. Sajnos a mostani Z500 idény februárjától van meg és ennek is szintén a görgető kereke szarakodik visszafelé,egyszerűen megakad,kiesebb erőt kell kifejteni,hogy tovább görgessem a kereket.Ez is olyan amilyen. Ezek után az összes Z sorozatú egér görgője olyan amilyen a kukába való(?).
Tutira cseréltetni fogom egy más márkájúra. Igaz most már nem adnak 3 év garanciát egyikre sem. ezek szerint emiatt is. Sorozatosan elromlanak,érdekes,hogy másik irányban nem akad el,csak visszafelé tekerve. Ha nem lenne leplombálva szétszedném és megnézném mibe akad el egy ponton állandóan.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest