Hirdetés
- Riasztó topik
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Majki1990
csendes tag
Szia.
Bocsi, most láttam, hogy írtál. Volt olyan ismerősöm, aki úgy használta, hogy leszedte a görgőről a gumit és csak a műanyag henger maradt. Persze így is lehet használni, de ha van egy rossz felaldozgató olyan egered, amiből én csináltam, akkor rá lehet applikalni.
Egyébként én is ezt az egeret használom a mai napig. 🙂 -
nasa68
csendes tag
Drivert kerestem hozzá, és olvastam itt a sok lehúzó hozzászólást. Valóban a gumi résszel gond volt, ezt hamar ledobtam róla! 2010 óta azaz 12 éve használom, napi szinten rengeteget. előtte próbálkoztam minden féle 20 ezer forintos vackokkal, de ennél jobb egerem soha nem volt. megy mindenen, semmi gond vele. családban van még három, más típusú icon 7 egér, és hibátlanok 12 éve! inkább ez lehetett a kereskedelemnek vele!
-
esox
senior tag
Sziasztok,
nem tudom elére-e még valakit az üzenetem, azért próbálkozom...
Szóval,
3 éve cseréltem le a Z500at pont a görgő miatt, de nem dobtam ki, itt volt a fiókban.
Vettem utána egy CM Octane bill+egér kombót, amiből az egér egy éve elkezdett duplán klikkelni, ezért újra előbányásztam az icon7-et, a billentyűzet pedig pár hete kezdett szivatni, 1-2 billentyű egyszer csak nem működött...szétszedtem...működött, most megint nem... lett helyette. egy CK350 mechanikus.
Most bill ok, de az egér görgővel kellene kezdenem valamit. @Majki1990 nincs még egy ilyen gumigörgőd véletlenül?
Szétszedés, tisztítás nem segített egyébként senkinek? Addig nem szedném szét amíg nincs biztos megoldás láthatáron. -
adatfalo
senior tag
Szerintem minden második ember leszedte már a görgő gumiját az egérről.
Ez gyakorlatilag egy olyan konstrukciós hiba, amiről a tervezők nem nagyon tehettek, de azért még is nagyon idegesítő. Én is gumi réteg nélkül használom már évek óta. Ráadásul nekem 1 fél év se kellett és úgy megdagadt a gumi, hogy nem lehetett görgetni. Ezenkívül a szenzor nagyon rendben van, nem tudom ki, hogy használja, de nekem a 2-es állás(DPI) ami a "legkézenfekvőbb".
-
Majki1990
csendes tag
Én úgy orvosoltam a problémát, hogy leszedtem az eredeti gumiréteget a görgő műanyag testéről, és egy rossz, már nem használt "Logitech premium optical wheel mouse" egérnek a "gumiját" raktam át rá. A méret kb ugyanaz. Amíg nem raktam össze voltak kételyeim, amint összecsavaroztam már éreztem is hogy tökéletes. Azért is jó, mert jobb az anyaga.
-
Algotis
addikt
Na, 3 év után nálam is előjött a görgő szorulós hiba.
Esetleg valahogy meg lehetne oldani, hogy kiszedem azt a gumit, lereszelem róla a felesleget és visszarakom?
Igazából játékban pont nem használom, csak görgetésnél a neten, de amúgy meg kurva jó egér, és nem akarnék ezért újat venni... -
jeni
félisten
érdekes,mert én 3-t vittem vissza abból.
egy Z300-t utána feljebb lépve kettő Z500-t vittem vissza mind garis cserével lettek megoldva. a 4.-ket már megköszönve közöltem nem kérek belőle többet. kivétel nélkül a görgő idő után megnyúlik és megszorul. nem csak nálam jött elő a hiba. azóta nem is kapható ilyenfajta egér.U-i: eredeti gyári tappancsok,és a cserélhetős szövetes sosem használt fedlapom van a Z500- egérhez
[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
Nekem eddig kb. 1 éve megvan... K*rva jó!
(Icon7 Z500)
-
Valaki tudna esetleg egy linket adni, ahonnan letölthető egy normális driver a Z500hoz?
-
Oposszum
tag
Igen lehet hogy mázlim volt. Sőt az a sejtésem, hogy több széria készült a termékekből, ugyanis a kollégának aki feltöltötte a képet a szétszedett Z300-ról szövetborítású a vezetéke, az én Z300-asomnak meg sima műanyag. Ezért lehet, hogy pl. nekem is 5 éve semmi baja. Egyedüli gondom vele, hogy a jobb oldali gomb mikrokapcsolója néha kihagy, de öt év MW-után ez belefér.
Egyébként el akarom adni a G9-et, hamarosan meghirdetem. Mindig kézbe veszem a Z300-ast és azon gondolkodom, hogy mennyire jó kis egér. -
jeni
félisten
válasz
Oposszum #140 üzenetére
Akkor mázlid volt/van,de ha a Z300 Icon egered van akkor miért a Logi G9-t használod,ha a Z300 tökéletes és hibátlan?
Rajtad kívül mindenkinek elromlott és többen is egymás után cserélgették gariban.Tudásra szépségre tökéletesek voltak.Ennyi és semmi több.
Na akkor miért tűntek el a Icon Zxxx egerek és egyéb Icon termékek a boltokból?
Mert a minőségük és a tartósságuk rosszak voltak.
-
Oposszum
tag
Nem értem ezt a sok panaszt a görgőkre. Nekem Z300-am van, 5 éve használom, de volt Z500 is, mindkettőnek tökéletes a görgője, sőt ilyen jó görgőt nem találtam egyetlen egeren sem eddig. Nagyon kényelmes a szilikon, pont jó az erőssége a görgő lenyomásnak. Most egy G9 -et használok, a görgője meg sem közelíti az Icon7 görgőket... ez az én tapasztalatom véleményem.
Viszont, amit sajnálok, hogy valami történt a céggel. Elérhetetlen a honlap, és az üzletekből is tűnnek el a termékeik. Kár, szerintem jó áron, minőségi terméket adtak.... -
jeni
félisten
válasz
madarasz92 #137 üzenetére
Azonnal VIIIIIIDDDDD Vissza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vagy passzold el még gyorsanNa azzal jól átvertek téged az TUTI
ez pont olyan nesze fogd meg jól hozzá állás a részükről
ha megtartod ne gyere vissza ide sírniAz a bolt vagy szerviz totál hülyének nézi a vevőit !!!
[ Szerkesztve ]
-
bandiras2
senior tag
Nekem nem szorul a görgő, hanem lekopott a folyamatos használattól vagy szorulni majd csak szután fog? Már nem olyan erősen tapad mint újkorában, szinte csúszik rajta az ujjam, de még jól kezelhető.
-
jeni
félisten
válasz
madarasz92 #133 üzenetére
ebből láthatód,nincs is a listán az az egér-ebből tuti csere lesz.
ha teheted inkább a PCX boltban vásárold le mert ott jobb egeret kapsz olcsóban.ilyenre talán erre? esetleg még ez?
tiednek mennyi volt az értéke,mert cserénél azt veszik figyelembe
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz
madarasz92 #131 üzenetére
én az Iponnál vettem és 1-2 hét várakozás után cserélték ha kértem, a 4.-re már a pénzt kértem. Ott külön szerepelt a gari jegy.
A dobozon rá van írva,hogy 3 év erre lehet hivatkozni.Hivatkozz a sorozatos Icon Z teremékek görgő hibáikra. Szerintem ők is tudják.
[ Szerkesztve ]
-
madarasz92
őstag
-
jeni
félisten
válasz
madarasz92 #129 üzenetére
Hello
Tuti,hogy a pénzt kapod vissza vagy levásárolhatód. Szerintem már nincs forgalomban,KIVONTÁK.
Sorozatos görgő hibával. Nálam mind a három Z egérnek görgő hibája volt.
Vegyél inkább Logitech egeret. -
madarasz92
őstag
Sziasztok!
Gondom akad az Icon7 Z500 egeremmel az a probléma hogy szorul a görgője .
Ezt cserélik garanciába ?
A Media-ban lett vásárolva 2010.09.17-én -
djozsi
senior tag
Én ez az egér megvétele előtt legalább 1 napig bújtam a webshopokat, hátha találok valami számomra ismerős márkájú egeret ugyan ezen tudással, de nem találtam, ezért vettem végül is ezt.
Lehet, hogy rossz felé keresgéltem, nem tudom.
Nincs sok elvárásom, annyi, hogy szimmetrikus kivitel legyen és legyen bal- és jobboldalon is minimum +1-1 gomb, tehát összesen 2 hagyományos + 2 oldalsó + 1 görgő.
Régebben a Logitech MX310 tökéletesen kielégítette ezt a vágyamat, de azt már sehol nem tudom beszerezni.
-
jeni
félisten
Szia
Az Icon7 Z300 és a 2 darab Z500-ről végképp megszabadultam.Kiváló egérnek indultak és jók lennének ha maga a görgőt nem olyan vacak nyúlós anyagból csinálták volna meg.
Én Logitech G500-t használok.Nem szimmetrikus,de hibátlan. Vannak balos egerek is amelyeket érdemes keresni.
Logitech-A4Tech-Microsoft stb... amiket érdemes keresni.
Vannak nagyon jó-kiváló A4tech 7 egerek amik tökéletesek lennének neked.[ Szerkesztve ]
-
djozsi
senior tag
Szia, történt azóta változás?
Én is megjártam ezzel az egérrel, nekem is szorul.
Egyelőre annyit tettem ellene, hogy a két elülső csavart lazábbra hagytam épp annyira, hogy a felső rész ne lötyögjön és így a görgő se szorul annyira, de ez szerintem nem fog sokáig tartani. Ahogy a reszelés se, ezért se estem neki ilyen drasztikus megoldásnak.
Esetleg sikerült találnod valami tartósabb megoldást?jeni:
Engem azért bosszant különösen a dolog, mert amúgy szerintem egy tök jó egérről van szó, fontos, kényelmes, amit akár évekig is szívesen használnék. Ráadásul balkezes vagyok és szimmetrikus, sok gombos egeret nehéz találni manapság. ha tudsz ajánlani jó, kényelmes, szimmetrikus, mindkét oldalt oldalgombos egeret (vagyis olyat, ami valóban alternatívája ennek), akkor ne tartsd magadban![ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Ez a termék már nem kapható, kifutott termék. Valószínűleg ma már vásárolhat egy szebb és jobb terméket ehelyett.
[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
Hát nem tartott sokáig a reszelgetés hatása.
Már megint kezdem érezni, hogy valahol súrlódik a görgő. Persze még nem annyira mint reszelgetés előtt, de ez siralmas. Következőnek tényleg a görgőből reszelés marad. Vagy valami más anyagot kell oda berakni, de az nem lesz egyszerű.
SOHA ne vegyetek ilyen egeret és aki tud szabaduljon meg tőle! -
jeni
félisten
Z300-ról váltottam Z500-ra 2x = 3 Icon7 Zxxx egerem volt 3x ugyanazzal a hibával.
A görgőt leszámítva tökéletes volt,de a lényeg ebben a rágcsálóban,hogy tudjunk ide-oda görgetni.
Hivatkozz arra,hogy javíthatatlan a cucc. Ha arra cseréled akkor megint a nyakukban leszel.
Kérdés mit kapsz a Corában? Pénzre menj vagy egyszerű egérre ami lehet éppen a kínálatban náluk. Rosszabb esetben veszel annyi tejet amennyi kitelik abból[ Szerkesztve ]
-
djpety
tag
Igazából én ezt nem neten vettem, hanem a Corában
. Mert volt olyan akciójuk, hogy minden vásárolt termék 20%-át visszaadják, és így megérte (amúgy nem Z500 hanem Z300). Van náluk pár egér, de ha visszaadják az árát, akkor körül néznék a neten egy másik egér után.
Nyoma nincs a szétbontásnak, csak lepattintottam meg kicsavaroztam, asszem nem volt festett csavar meg semmi ilyesmi. De akkor megpróbálom kicseréltetni.
-
jeni
félisten
Ha nem veszik észre,hogy megbontottad a Z500-t,mert akkor ugrik a gari.
Én a Z500-ról a Logitech G500-ra váltottam.Azóta semmi gondom vele.
Microsoft? A4Tech? Nézd meg a boltot ahol vetted ott mi kapható? Turira cserélik vagy a pénzt adják oda.
Az tény,hogy az Ipon már nem is forgalmazza ezt a szar egeret,amit sorba vittek vissza,de nem lennék messze attól az igazságtól,ha egész magyar boltokban már nem is forgalmazzák az elfuserált görgőseket.
Tulajdon képen csak az a baja neki,hogy megnyúlik !!!!! -
djpety
tag
Szia!
Nekem is pont ez a bajom, szorul a görgő de nagyon. Elősször azt hittem be piszkolódott vagy valami, elkezdtem törölgetni, de semmi. Aztán én is szét pattintottam, úgy simán ment, és láttam kevés a hely a burkolatnál. De nem faragtam vele semmit. Most pedig olvastam a hsz-ed. Valószínűleg visszaviszem gariba (már terveztem).
-
Valaki tud helyette javasolni hasonló kaliberű, akár ennél jobb egeret?
-
Ribi
nagyúr
Tehát 2 kép szétszedett állapotban
[link]
[link]
Másodikkon látszik, hogy lent a nyákból reszeltem egy keveset valamint fent a narancsos szinű műanyagrészből. Nem látszik, de a görgő mind2 oldalán reszeltem, viszont legfelül van az USB kábel szorító pöcke ami miatt nem lehet sokat kireszelni onnan.[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
-
Ribi
nagyúr
válasz
bandiras2 #105 üzenetére
Milyen képeket kérsz?
Az egész beléről, vagy a reszelt részekről csak?Úgy voltam vele, hogy fene tudja merre van a gari papírja és amúgy is eléggé megutáltam, hogy vagy megjavítom, vagy feláldozom a használhatatlan szarok oltárán így nekiestem szétkapni lesz ami lesz. Először rossz helyen feszegettem, de nem jött szét és érezhető volt, hogy össze van csavarozva valahol. Így csak a nyomógomb műanyag takaró vacka maradt, miután a tappancsokat és az alján levő matricát is leszedtem róla.
-
Ribi
nagyúr
Nos hát nekiestem az egérnek lesz ami lesz és sikerült szétszedni.
Le kell pattintani azt a burkolatot, ami egyben van a nyomógombokkal.
Alatta pedig van 3 csavar. Onnantól már szétjön.
Ki kell reszelni a tetejét és anyákot is alul. Nem kicsit.
Én addig halogattam a szétszedést, hogy már alig lehetett görgetni.
A görgő egy elég duci cucc 2 lap közé rakva. Reménykedtem, hogy egy vékony réteg egy alap műanyag görgőn, de sajna nem. Akkor valszeg nem is lenne vele gond, ha ilyen lenne.
Szóval az a görgő rész kb a végtelenségig ki fog tágulni. Következő szorulásnál megpróbálom kicserélni valami szilárd anyagra.Akinek van rá gari az cseréltesse ki egy normális egérre akár ráfizetéssel is, mert ezzel csak a gond van és egyre rosszabb lesz.
-
jeni
félisten
erre az Icon Zxxx termékekre csak annyit lehet mondani 3x,hogy:
eladni -
Ribi
nagyúr
Tudja valaki hogy lehet szétszedni a Z300-ast?
A tappancsok alatt nem találtam csavar helyet. -
lalakov
senior tag
Használ még valaki ilyen egeret? XP-n nem volt semmi bajom vele, de Win 7(64) alatt hiába állítom át a gombjait, nem működik.
Se a régi, se az újabb driverével.
-
TROG AIR
aktív tag
Mióta lecseréltem....nyugi van.....
....a Logitech nem csak ígér.....nyújt... -
Kelvin
őstag
Így van, senkinek sem ajánlom az icon7 egereket. A görgő nekem is megadta magát és valahogy az egész olyan gagyi, anyaghasználat, kinézet. Nem is tudtam megszokni, vissza se küldtem gariba mert ebből nekem nem kell több. Nem is értem mért nem egy mx518-at vettem ebből a pénzből. Most már azt használom nagy megelégedéssel, ég és föld a kettő.
Senkinek nem ajánlom, igazi noname sz×r az icon7!
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz
bertike16 #96 üzenetére
Szia
Azon a z300 egérnél nem ragad a kerék hanem megszorul idő után mivel az a csíkos gumis megnyúlik későbbiek folyamán. Azt ha vetted a boltban 3 év garival azt egyből cserélik újra. Nekem már 3 db-t cseréltek ki gariba.1 z300 és 2db z500.Sose többet z300 és z500
hiába 3év garancia rá,fél éven belül elromlik. Ha nincs gari rá akkor szétlehet szedni és a nyáklapból kicsit lereszelni,egy kicsit meg emelni a kereket,és ha a tetőt ráteszed akkor a tető nyílásánál ahol még hozzá ér onnan is lereszelsz egy kicsit. Ugyanis maga a görgőből nem érdemes mert akkor nem lesz olyan szép,vagyis tojás alakú lesz.Amúgy nagyon kényelmesek főleg a Z500,de a görgő miatt szarok azok,hogy a tekerésnél elnyúlnak kissé,és emiatt akadnak meg egy irányba való elforgatásnál.
-
bertike16
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
z300-as Icon7-es egeremmel az a probléma, hog ya görgető gumi gyűrű ragad és meg kéne takarítsam...
Van erre valamilyen mód? Szét lehet szedni az egeret kalapács nélkül?
Választ előre is köszi!
-
TROG AIR
aktív tag
-
jeni
félisten
A dobozon is szerepel a 3 év garancia meg a Icon 7 honlapján is szerepel a 3év garancia a ternékeikre.
Szerintem érdemes elmenni a XIII.ker.PCX boltba és ott érdeklődni,hogy miért csak 1 év garancia van rá ha dobozon is szerepel a 3év garancia[ Szerkesztve ]
-
TROG AIR
aktív tag
Z300 -am van .....kb 2 hónapja.......a hangos görgőn kívűl semmi gond vele...
-
jeni
félisten
A nálam levő Z500 szerencsére most jó,kipróbáltam. remélem egyedi hiba volt vele
-
pepe792
tag
Melyik egeret vegyem meg szerintetek?
Icon7 Z500 vagy Razer Abyssus -
jeni
félisten
Hello
Van egy gondom az icon7 egerekkel(!)
Tavaly az Icon7 Z300 vettem meg,és annak kb.fél év használat után a görgető kereke visszafelé forgatva egy ponton elakad. Gariban az Iponnál cserélték,cseréltettem a Z500-ra. Sajnos a mostani Z500 idény februárjától van meg és ennek is szintén a görgető kereke szarakodik visszafelé,egyszerűen megakad,kiesebb erőt kell kifejteni,hogy tovább görgessem a kereket.Ez is olyan amilyen. Ezek után az összes Z sorozatú egér görgője olyan amilyen a kukába való(?).
Tutira cseréltetni fogom egy más márkájúra. Igaz most már nem adnak 3 év garanciát egyikre sem. ezek szerint emiatt is. Sorozatosan elromlanak,érdekes,hogy másik irányban nem akad el,csak visszafelé tekerve. Ha nem lenne leplombálva szétszedném és megnézném mibe akad el egy ponton állandóan.
[ Szerkesztve ]
-
juger89
csendes tag
Közben találtam egy jó kis progit, ami megoldotta a problémámat:itt van, ha kéne vkinek
Frankón be lehet programozni az extra gombokat, de akár programonként más-más utasítást is rendelhetsz hozzájuk. így az iConfig feleslegessé vált. -
juger89
csendes tag
Na teszteltem, az van h ha letörlöm a drivert, akkor jól működik a játékban, viszont nem tom beállítani windowsban a másolás/beillesztást a program nélkül. Ha meg felrakom a konfigprogramot, megin fos lesz játékban.
-
juger89
csendes tag
Hello, megvettem a Z500at, jónak tűnik, egy gondom van vele. Nemtom van-e vki aki COD4ezik, de ha beállítom görgőt, mint középső gombot gránáteldobásra, akkor hiába tartom nyomva, egyből eldobja. (nyomva tartva ki kéne biztosítania és pár másodperc múlva robbannia), úgyanígy viselkedik a stun-flash gránát ha beállítom a plussz gombokra. Régi egerem nem csinált ilyet, vhogy biztos át lehet állítani. Nálatok mi a helyzet?
-
Zolás
addikt
Ezek szerint enyém az egyetlen progi a Z500 hoz ami jó gyáriba is
Mondjuk felraktam a honlapról a frissített változatot mert a legfrissebb driverekkel szeretem a gépemet. Csatlakozom az előttem szólóhoz nekem is nagy a kezem szóval már nem egér hanem patkány kell a kezembe
. Ez jó nagy és jól írányítható is. Már csak egy nagyobb egérpad kéne amin jól szalad és minden bajom megoldódik ezen a téren
Mindenkinek csak ajánlani tudom akinek a tenyere egy lapátéval vetekszik -
juger89
csendes tag
Persze elfogyott... akkor asszem marad vmelyik webshop.
-
juger89
csendes tag
Üdv!
Szóval semmi gond nincs az egérrel(Z500)? Semmi rossz tapasztalat? Mert akkor holnap megyek is megvenni.
-
Tom5
addikt
Sziasztok!
Tegnap tettem szert egy Z500-as egérre. Már képek és az ajánlások alapján is nagyon bejött. De élőben mégjobban tetszik. Olyan nagykezű embereknek mint én tökéletes. Nemfárad el a csuklóm használat közben. Precíz szépen működik. Szép a körítés is mellé. Egyedül a hozzá adott driver rossz (feltelepíted és nincsen szöveg a menükben) de ez orvosolható a honlapról letölthető új driverrel.
Az új drájverrel már szépen tetreszabható minden gomb és a lézer érzékelője is. Eddig pirospont az egérnek. -
Nickson
csendes tag
Hi! Vettem egy Icon7 Z500-as gameing egeret. minden szép és jó csak egy gondom van. Felrakom a szoftvert és mikor megnyitnám az egér beállítást nincsenek betűk, tehán semmit nem jelez ki, beadja az ablakot de nincs semmi írás, beállítani be tudnám csak nem láto mit xD
Ha vki tudja, hogy mi a gubanc és hogy tudom megoldani megmentené az életemet.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Godefroy
senior tag
válasz
tupacamaru #63 üzenetére
Jó volt!
Télleg.
(egyébként azért volt magas pontszáma mert gyógyító volt a lelkem ha megnézed a képet mellette az ikon, és azok gyógyításoként 5 pontot kapnak. Sok frag hunter megy is rájuk ezerrel
)
-
Csoltojev
csendes tag
válasz
TheDragon007 #68 üzenetére
http://prohardver.hu/dl/rev/2008-11/2572/pic/z300__setup_trig_b.jpg
Nézem ezt a képet de sajna ettől se vagyok okosabb.....
Próbáltam a beállitás gombot a kép alapján de semmi siker. -
Csoltojev
csendes tag
válasz
TheDragon007 #66 üzenetére
http://images.netbag.hu/20081111/16524732942.jpg
Hátha ez már jobb...
Ja igen ...a icon7 hivatalos weboldalán a regisztráció után se tudtam letölteni semmit. A másik amikor kiválasztanád a terméket amihez szoftvert akarsz letölteni, ott nincs is még feltüntetve se a z300-as se az 500-as. Próbáltam másik gépen ugyanaz lett a vége. Programon belül nem hiszem hogy lehet állitani. Biztosan nem tudom mert nem láltom hogy hol is lehetne állitani. Mert semilyen szöveg feliratot nem látni. -
TheDragon007
senior tag
válasz
Csoltojev #65 üzenetére
A képfeltöltés.hu használata nem volt túl jó választás, nekem még 5 perc után sem jön be a linked...
Így csak a következőket tudom ajánlani:
A feltelepített programban nem tudsz valahogy mégis nyelvet beállítani? Esetleg próbáld ki egy másik gépen is vagy más oprendszeren. Jah és csekkold a driverfrissítéseket. -
Csoltojev
csendes tag
Nos az a problémám : Amikor sikeresen lefut a telepités majd újrainditás. Utána klikk az óra melletti ikonra amit kipakolt, bejön az egér config képernyője de semmi felirat. http://kepfeltoltes.hu/view/081111/R_gz_t_s-2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg ime a hibajelenség. Az elején még lehet választani a nyelvek közül , én buta a magyart választottam. Utána hiába távolitom el , törlöm a registry-ből már csak magyarul hajlandó felrakni. Akkor meg nincs felirat . Ami elég idegesitő. Hát ennyi röviden ,ha valaki tud segiteni előre is köszi.
-
Csoltojev
csendes tag
Hello !!
Van már valakinek z500-as egere?? Mert én vettem egyett tegnap de van egy kis problémám vele.
-
LonGleY
veterán
Közben sejtem, hogy igen a válasz – a driver screenshotjai alapján. Az viszont nem valami meggyőző a gyártó részéről, hogy:
1. csak regisztráció után lehetne letölteni drivereket
2. ha egyáltalán működne az email verifying...
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
A Z500 leírásnál:
"A szoftver ugyanaz az iConfig for Gamers, mint amit a Z300-nál is láttunk már. Az ottani beállítások mindegyike elvégezhető a Z300-nál is..."
Gondolom ez utóbbi 300-as egy 500-as akart lenni.
Tetszetős az 500-as egér, valahol meg kellene tudni fogdosni... :]
Annyi kérdésem lenne, hogy a scrollgomb és a dpi választó
badarság is beállítható más funkcióra?[ Szerkesztve ]
-
Vezér
tag
válasz
benedekco #42 üzenetére
Nekem is razer diamonback-em van, már vagy 5 éve. hihetetlen jó és már anyám is félrebiggyeszti a száját ha másik egéret kell használnia. Pedig ő csak netezik vele.
Egyébként az adatok alapján és kinézetre is nagyon jó vételnek tűnnek ezek az Icon egerek és senkinek ne legyen kétsége afelől hogy 800 dpi felbontás mellett tud akorát rántani az egeren hogy az ne tudja lekövetni. Tehát innetől kezdve már csak a kinézeten és a kényelmen van a hangsúly. 3200dpi? brutál, de minek, ezzel 1ütt még mindíg olcsóbb mint logi vagy razer tehát megéri.(elvileg)
-
GeGexx
aktív tag
Ez a Z500 nekem nagyon tetszik!
-
lalakov
senior tag
Végre egy egér(Z300), amivel idővel leválthatom az MX 310-emet. Szeretem, ha a két plusz gomb jobb és baloldalt van(bár el tudnék viselni még két gombot alattuk). Munkára használva - másol/beillesztként - nagy segítséget nyújt.
-
Lewzke
őstag
Komolyan mondod , hogy Microsoft egeret?
A szomszédban Microsoft wirelles kit van és magyarul megmondva egy kalap *art nem ér .
(igaz nem játékra volt tervezve de desktopra is ratyi )
Én a sima Wheel Mouse Logimat nem adnám egy gamer Microsoft egérér
Nemtudom hogy vagytok vele de egy jó játékos átlag mouse-al is jó játékos kell legyen . -
illusiON
őstag
fene ezekbe a formatervezőkbe meg a dpi hajhászatba meg a sok villogó is kajak értelmes ha a kezedbe veszed
vissza a gyökerekhez microsoft egeret a népnek
-
Godefroy
senior tag
Igen, nagyon eltalált példány az biztos.
Mondjuk, ahogy elnézem nem is egy árkategoriában vannak.
Egyetértek azokkal hogy A4 eleve már Logitech kopipészt.benedekco: Igen így van ez. Mondjuk én speciel CODban, de ugyanez, odafutsz megszerzed a csipát, aztán átváltasz snájperbe DPI-t és mehet is a kemp.
Általában kick vagy ban a végeSokat számít egy jó egér.
[ Szerkesztve ]
-
Kekszi
csendes tag
En anno mx500-rol valtottam 510-re (skin update), azota is az van. Terrorista-Elharitozashoz vasaroltam, sok csatat megelt, kivalo a celra.
Mostanra mar kezdek kioregedni belole, de meg mindig nem latom ertelmet lecserelni. Lehet hogy jobb lenne, de annyival nem hogy megerne...[ Szerkesztve ]
-
kössz ezt nem értettem... szal ha CS-ben dúrvítasz és átváltasz kemp üzemmódba ;) akkor hamahama átlövöd, hogy pontosan tudj célozni
okos...
Én megdöbbentem azon, hogy mennyien gondolják azt, hogy a DPI növelés a sebesség növelésére jó
Én magas DPI értéken használom az egeret, de visszavettem a mous sens-t és minden windózos egértrükközést/gyorsítást kikapcsoltam így nyersen Én kezelem az egeret (olyan mint mikor kikapcsolod játékokban a célzás rásegítést) szal a DPI-t sztem jó magas értéken használni és pici sens-t beállítani nekije (kivéve ha valami progamer vagy és már megvan a saját technikád)
eredetileg Én is game-re vettem a Razer Diamondback-et de osztán leszoktam a gammáról így maradt neteznide qrva nagy egér az fix, nem sok mindennel vagyok megelégedfve az életben de ezzel igen hehe
-
$p@rr0w
őstag
Z500 jónak tűnne de ezen az áron már inkább mx518, azért az mégsem ez a ketegória... Ráadásul a teszt is elég semmitmondó...
(#30) tzsolesz: Itt játékos egerekről van szó, ez nem az...
(#31) old gray: Ott a pont.
-
brumesz
aktív tag
nekem a4-tech x750f van,max 2500dpi-t tud,hát azt nem használom ki,de menet közben állítható 600-2500ig lépésekben.amikor megvettem,800on használtam,majd kis idő múltán 1200on,most meg már vagy egy éve 1600on,és már ha valami kevésbé érzékeny és pontos egeret használok,akkor az kényelmetlen :/
[ Szerkesztve ]
-
64b0r
aktív tag
@ndavid: az előző tesztre mutató link nem működik!
-
Godefroy
senior tag
válasz
benedekco #11 üzenetére
Arra jó, hogy menet közben tudsz váltani:
Ha pl. játékban ban ha szépen játszol és ölöd az ellent, majd belenézel a távcsöbe és átváltasz a felbontásban és kisebb mozgást végzel el azonos területen mozgatva az egeret.
Tehát finomabban és durvábban is lehet mozgatni egyetlen gomb megnyomásával.Marad az MX518
[ Szerkesztve ]
-
old gray
addikt
Teszt.
Játékos egerek, játékok nélkül tesztelve.
LOD-ról, rángatásról, az érzékelő játék közbeni viselkedéséről semmi info. Ez nem teszt hanem egy reklámanyag....
-
tzsolesz
nagyúr
Nekem viszont fontos hogy vezeték nélküli legyen a cuccom, mert gépről hallgatom a zenét, és azon nézem a filmeket is, természetesen ágyból....
Ezért is esett a választásom a Trust DS-3700R-re. Róla van szó, és nekem játékra is alkalmas
Tud 800-1600dpi-t. Nekem nem kell ennél jobb, és nem is drága, bár én 12K-ért vettem a mediában....
[ Szerkesztve ]
-
TheDragon007
senior tag
1920x1200as a monitorom ezért nekem a 2000dpi nem tűnik túlzásnak, piszok gyorsan elérek mindent vele. Ellenben a 800dpi beállítás már olyan szinten lassú h használhatalannak tűnik, a 400dpiről nem is beszélve.
-
vfeco
aktív tag
19"-es TFT-n 400dpi-n használom az MX518-at game és win esetetében is. Nálam már a 800dpi is felesleges.
Ez a dpi mizéria elég marketingszagú, mondhatni "parasztvakítás". Lehet, hogy ha ezt ló betűkkel ráírják a dobozra, akkor több fogy. Én sosem azt nézem vásárláskor. Nálam a lényeg, hogy oldalt 2 gomb, kényelmes legyen nagy kézhez, ne legyen lézer (az is parasztvakítás), zsinóros USB és pontos Optika = MX518. Ezt dobta a gép.Ez is tud 1600dpi-t, de minek... az életben nem mentem 400 fölé vele.
[ Szerkesztve ]
-
superecneB
őstag
Az a különbség ha egy hozzá nem értő egeret akar venni akkor kifizet inkább 2-3ezer forintot mert juuj ez csak 800dpi az meg 3200dpi hát az négyszer olyan jó!
- Egyébként (Dot Per Inch) egységnyi részt (1 inch=kb. 24-25mm) mennyi képpontra bont fel. Nyilván több információt gyűjt be egy nagyobb felbontású rész de játékhoz már 450 is bőven elég, grafikusoknak se kell szerintem sokkal több, már egy 800dpis egérnél is ha egy képponttal odébb akarod vinni az egeret (ha pontosan 1 képponttal) akkor 0,030625mm-t kell tolni az egeren namost szerény véleményem szerint ehhez igen-igen pontos remegés mentes kéz kell[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
Ide nekem 1 Icon7 Z500-ast! Ugyis kéne egy vezetékes már a logi mx revo mellé!
És még "óccsó" is! -
Franklin
addikt
Nem azért kell nagy DPI, hogy gyorsabban mozogjon az egér. Arra ott van Win alatt az egérkurzor sebességének beállítása.
Azért kell nagyobb DPI, hogy az érzékenységet lejjebb véve is pontosan kövesse az egér minden mozdulatunkat. Főleg a rántásokat.
-
v.tom
őstag
Én nem látok ezekben az egerekben semmi eget rengető dolgot. Nagyon sok hasonló termék van a boltok polcain. Persze kipróbálva lehet hogy más lenne a véleményem.
-
válasz
Blood Mage #18 üzenetére
Nekem az 500dpi kevés, ezért inkább az 1000-est használom, csak nagyon ritkán kattintok mellé.
Szerintem azért találták ki a nagy dpi-ket, mert ugyebár ma már lehet akár 30"-os monitorod is és azon nem biztos, hogy órákon keresztűl jó lenne 800-on az egérrel nyomatni. Persze egy 15"-os moncsihoz elég a kisebb dpi is, de nagyobbon tuti kell a több. -
Blood Mage
senior tag
jut eszembe! van egy haverom akinek extra érzékeny az egere és katasztrófális mindenki csak szidja. Azt hittük hogy elromlott az egér, még jó hogy nem vitták vissza gariba mert hülyének nézték volna
Viszont mostmár értem/tudom mi a dpi és lényege... már csak 1 dolog hiányzik: hogy mi az értelme?!az ilyen cikkekből az jön le hogy a profi egereknek minnél több dpi-je van, de pont sztem pont hogy minnél kevesebb legyen!!
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz
Blood Mage #18 üzenetére
Így van ahogy írod, szerintem. Az én egeremen 2000 dpi a legnagyobb, de még 800 fölé nem mentem, se Windows-ban, sem játékban.
-
Blood Mage
senior tag
válasz
tupacamaru #16 üzenetére
hmmm.... érdekes... ha viszont ez igaz akkor elég vicces lenne. ergo azt állítod ha 800dpi-n 5cm-el mozdítom az egeret az 1600on 10cm. és 3200dpi?? az mire jó?! 3x körbefordúl a karakterem játék közben, de nemcsak játék de még egy ikonra is nehéz rányomni mert csak milimétereket mozdítod az egeret ésmáris áthasít a fél monitoron. Na jó picit túloztam, de akkor a 800dpi az ami a legalkalmasabb bármerről is nézzük bármire..
mod: köszi azért Elmörnek is így legalább más is megerősítette.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Blood Mage #14 üzenetére
Érzékenyebb egérmozgást jelent, valahogy így tudnám a legegyszerűbben megfogalmazni. Az én egerem 500 és 1000dpi-t tud. Ha 500-on van, akkor ugyanakkora mozgatásra a képernyőn kisebbet mozdul, mintha 1000dpi-ben lenne! Tehát ha húzom le mondjuk a válasz gombra, akkor többet kell húznom az asztalon az egeret 500-ban, mint 1000-ben. Olyasmi, mint autókban a szervókormány, kevesebbet kell "dolgozni"!
Nem vagyok szakmai, így biztos lesz, aki full pontos meghatározást tud adni!Látom közben a 16#-ban már meg is előzött a kolléga!THX!
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz
Blood Mage #15 üzenetére
Egységnyi egérelmozdulásra eső kurzorelmozdulás. Ha az egeret egy cm-ert elmozdítod az egérpadon akkor ha a 800 dpi-t vesszük egy egységnek akkor 1600 dpi-n dupla elmozdulás lesz a képernyőn. Asszem.
[ Szerkesztve ]
-
Mans20
addikt
Jó ez a Z500,kicsit olyan mint a reaper EDGE,z a mostani ergo525 nyekereg mint a retek,úgyhogy lehet hogy tégla alatt végzi.
-
vfeco
aktív tag
Én MX518 ról sztem MX518 újra váltok
Annál jobb egeret még nem találtak fel.
[ Szerkesztve ]
-
Archer
őstag
Jó cuccnak tűnik a Z500 csak kicsit drága (egyelőre).
-
BloodRay
veterán
Z500 tényleg szimpatikus.
-
fpeter07
veterán
800 és a 3200 dpi között mi a különbség?
-
Gyusz
őstag
A Z500 nekem is tetszik, de az oldalsó gombok közül az alsó nekem nem kéne oda.
-
törölt tag
Húú, az a 3200 dpi már fölöslegesen sok!
Amúgy nagyon jónak tűnnek az egerek.
-
Typhoon47
senior tag
basszus a Z500 tökre bejön
még a végén olyat veszek
-
GBX
aktív tag
csak én láttam vagy tényleg el van írva, hogy a usb polling rate 125,500 és 1000 MHZ? Az nem mhz hanem simán hz.
üdv
-
Franklin
addikt
Jöhetnek a "Logi-koppintás!" "A4-koppintás!" és hasonló szintű hozzászólások! :-)
Sztem jól néznek ki, és az áruk sem vészes. Karácsonyra pont jók lesznek, már csak a villogó ledek miatt is... :-P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Egy hagyományos és két játékra tervezett, gombnyomással állítható felbontású, lézeres egeret próbáltunk ki.
- Politika
- Ingatlanos topic!
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Macska topik
- Riasztó topik
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest