- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Novemberi hardverkavalkád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Értem én, hogy most a plexis házak fénykorát éljük, de nem lehetne, hogy néhanapján jön pár darab nem plexis, hanem mondjuk hangszigetelt, masszív és szép?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
x_o_n
veterán
Nem rossz,bár nekem eddig nem volt tul sok pozitiv élményem a tm házakkal,kicsit fura nekem ez az időalagut az elején a két fényörvénnyel(bár azok cserélhető ledes ventillátorok),de a hajlitott ablak,elég ötletes,kivéve ha takaritásnál nem karcolodik nagyon..Tény hogy az ára sem tul vészes, 67-80eu
[ Szerkesztve ]
-
Na az ívelt kijelző után már csak ez hiányzott.
Komolyra fordítva a szót, jó ötlet, bár ez a ház sajnos a Vér István stílusirányzatot követi.
Make Asia Great Again!
-
Fred23
nagyúr
Mondjuk ha pirosra állítanám az összes LED-et, nekem egészen bejönne!
-
KO.zmahov
tag
Nekem naon tetszik! A View-ek közül talán ez néz ki a legnormálisabban! A Thermaltake-nek már 15 évvel ezelőtt is frankó házai voltak.
-
zsolthee
senior tag
Egy szépen becsövezett, igényes konfig nagyon is szép lehet benne. Ha már igényesen becsövezem és letisztult, igényes a belső, miért ne lehetne megmutatni? Erre nem csak VérPistéknek van igénye.
Más kérdés, hogy milyen a ház merevsége, mennyire rezeg és milyen a lemez minősége... -
addikt
Nem rossz ház, gondolom a plexi a szokott módon igényli a finom bánás módot, ráadásul ebben nem is annyira egyszerű a cseréje.
A pci-e riser kábel meg talán jobb is, hogy nincs felszámolva a házhoz, elég sok helyen panaszkodnak a gyári TT kábelre.Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
EVL2
aktív tag
2017 is az ívelt mániás évek közé fog tartozni. Ívelt monitor, tv, telefon, vga, asztal, szőnyeg, vonalzó és minden más értelmes dolgok ívelt sora vár ránk idén is.
ui: amúgy nem néz ki rosszul, persze szolidabb színekkel.
[ Szerkesztve ]
-
kromatika
veterán
Elmegy szödával.
-
imibogyo
veterán
Leírom, ha már ez jött a nyelvemre: ez így nagyon b*zis...
Szeretem a jól kinéző házakat, szeretem is úgymond megmutatni őket, sőt még az RGB-vel sincs állandóan bajom, de ez a gép, így, ebben a formában akár egy melegfelvonulás szponzori plakátján is szerepelhetne...
[ Szerkesztve ]
-
HaZsolt
őstag
Ennyiért nem rossz vétel.
-
Ispy
veterán
-
Habugi
addikt
"Ez nem buzis, csak telibehányta egy csillámpóni.."
Jah, mindjárt egy egész ménesnyi, máshogyan nem jött volna össze a rózsaszín lötyi, azt csak a legkiválóbb csillám kancák tudják felköhögni, igen kis mennyiségben.., ritka és drága esszencia.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
imibogyo
veterán
azt csak a legkiválóbb csillám kancák tudják felköhögni, igen kis mennyiségben.., ritka és drága esszencia.
De ahhoz, hogy a kanca fel tudja köhögni, előbb a csillám csődörnek elő kell állítania azt és "cavum oris - tubularis - fluidum - infusio" eljárással el kell azt helyeznie annak nyelőcsövében. Épp ettől ilyen drága, mert mind a két félre szükség van...[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
Zseniális komment! Köszönet érte!
Én nem tudom Ti hogy vagytok vele, de eltekintve a modderektől (akinek amúgy nincs szükségük ilyenekre, mert ezért modderek és megoldják maguk) én sokkal inkább vágyom egy kulturált megjelenésű (ez viszonylag széles spektrumot jelent amúgy), de technológiailag (hűtés, szerelhetőség, jó anyaghasználat, ...) kiváló házra. Ez így ránézésre nem tűnik annak...
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
nyulnyulu
senior tag
Én a 27 est vettem,de rögtön lekaptam az elejét
privátra illik válaszolni
-
Duddi
aktív tag
A gyártóval nincs bajom és bele is vagyok most zúgva ezekbe a füstös üveg/ plexi mögött derengő 3 ventis előlapokba viszont a nagy bajom hogy a hát többi részét szeretném ha normális lenne nem dupla edzett üveg oldalak vagy ívelt plexi vagy egyéb nonszensz. Nem gondolnak azokra akinek asztal alatt van és csak az eleje látszik nem mindenkinek fér el az asztalon a gépe. + lehet ha már ilyen nagy ablakot tesznek erre is meg a 27 re is miért nem lehet jobbos és balost kapni belőle ? Tud valaki olyan gépházat aminek az eleje hasonló a 27 hez vagy ehhez de nem üveg az oldala ?
-
hemaka
nagyúr
Jól néz ki, bár üvegből jobb volna, akár még dupla áron is.
-
aginor
veterán
Nekem elsőre tetszik az elképzelés, de nem bízom a Thermaltake-ben a kivitelezés minőségét (igényességét) illetően.
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
hajbel
addikt
válasz nyulnyulu #28 üzenetére
Nekem is 27 van, de a minőség hagy kivánnivalót maga után. Annak jó ez a ház, aki egy jól kinéző házat akar olcsón. Árához képest persze nincs baj a minőséggel, sőt... Azért messze van egy NZXT, Corsair háztól minőségben, kábel menedzsment terén.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
nyulnyulu
senior tag
Nekem eddig nincs gondom vele,igaz hogy még épités alatt van az asztali,addig lapos van,de a 4cm vastag radit már beszereltem,ventik,táp a helyén,egyedüli problémám,hogy ventiszabályzót majd vhova el kell dugnom,mert nincs hely neki,elöl a 3 arcticot és a radin lévö plusz két ventit is meg akarom szabályozni.
privátra illik válaszolni
-
kovászos
tag
Ahogy nézem nem sok értelme van a vga kiemelésnek, ugyanis a meleget továbbra is a házba fújja.
-
aginor
veterán
válasz nyulnyulu #28 üzenetére
Ez jól hangzik, de az NZXT és Corsair is elég gány szarokat gyárt az elérhető árkategóriában (<50k). Pontatlan illesztések, hibás, szoruló menetek, rezonáló hdd keret, csavarodó keret, stb..
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
imibogyo
veterán
Ezért kell magadnak készíteni, vagy legalábbis átalakítani a házakat.
És akkor nincs ilyen probléma. -
hajbel
addikt
válasz nyulnyulu #30 üzenetére
Nincs vele semmi baj, persze. Teljesen elégedett vagyok vele. Nekem nem fért fel az asztalra, ezért volt fontos, hogy fentről belelássak a házba Nem bántam meg a vételt.
imibogyo:...és akinek nincs otthon asztalos, lakatos, esztergályos cecília műhelye?
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
nyulnyulu
senior tag
Vki kérdezte hogy hasonlo házat üveggel:
http://www.anidees.com/ai-crystal/ai-crystalprivátra illik válaszolni
-
depzoo
tag
visszatalalos komment
Ryzen + Vega (?)
-
imibogyo
veterán
Az majd jól megoldja, a feleségtől elrekvirált spejzban, mint én több éven át. Vagy megoldja úgy, ahogy én egy komplett lakást raktam össze: a 24 m2-es lakás szobájának a közepén... Nem kell kifogást keresni, irány a barkácsbolt aztán fúró, sarokcsiszoló, dekopír, pár csiszolópapír és egy-két kézi szerszám megvásárlását követően már mehet is a modding, vagy bármilyen más barkácsolás...
Én is így kezdtem. Ugyan ma sincs még nagy műhelyem (22 m2), de a 10 évvel ezelőtti 3 darab kézi elektromos gépemtől, ma már elég messzire jutottam. Nem mondom, hogy nagyon komoly gépparkot sikerült összeszednem (mert nem szakmám semmilyen "kétkezi munka", tehát nem ebből élek csak hobbiból foglalkozom bármilyen barkácsolással), de azért nem panaszkodom... Mondjuk ez csak átmeneti hely, de remélem jövőre már az új és sokkal nagyobb műhelyben fogok dolgozgatni.
De hidd el, hogy ez nagyon nem egyik napról a másikra ment közalkalmazottként. Cirka 15 évről beszélünk, mire könyvtárosként elértem azt, ahol most tartok.
Szóval csak türelem, szorgalom és kitartás kell, vagy az is megteszi ha van egy tehetséges gázszerelő a családban...
[ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
Vagy ha az nem is, de én mindenképp jobban érzem magam tőle...
(#41) hajbel: Köszi! Hát igen az ilyen gépek már egy másik szint. Rendelésre én is készítettem pár komolyabb gépet, de csak azért mert az nem az én pénztárcámat terhelte.
Őszinte leszek, én sajnálok túl sok pénzt kiadni egy-egy konfigra/átalakításra amennyiben saját célra készítem őket.
Inkább családra, több ingatlanra és például nagyobb műhelyre, vagy több járműre, szerszámra költöm el a fölös pénzeimet/pénzeinket. A gépépítés nálam mindig is csak egy DIY/barkács szintet érdemelt meg, ha magamnak készítettem (!!!)...
Nem ezt tartom követendő példának, de nálam így alakult. Sajnos nem keresek annyit, hogy az összes aktív hobbimat (motor, szerszámok, műhely, CNC, számítógép, fényképezés, hamarosan traktorépítés stb.), mindet nagyon magas fokon űzzem. De én kompromisszumra kész ember vagyok és inkább űzök több hobbit nem professzionális szinten, mint kevés hobbit úgy. Nekem az okoz örömöt (egyrészről természetesen), ha minél több mindent alkothatok és minél több önmegvalósítási élményt élek meg az életben. És pont ezt teszem most. Ezért költöztünk vissza vidékre a fővárosból, hogy lehessen egy baromi nagy telkünk, ahol 1000 különböző dolgot végezhetek a teljes évben (persze amiket a képen láthatsz, az több év lesz, mire megvalósul (ezért is van két különböző fázis, egy kisebb és egy nagyobb pl. a műhelyre), de úgy szép az élet, ha tervekkel teli)...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- NVIDIA® driverek topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik