Hirdetés

Ívelt ablakkal érkezett a Thermaltake View 28 háza

Hivatalosan is bemutatta a Thermaltake a View 28 RGB Gull-Wing Window háza, ívelt ablakkal és opcionális VGA-kiemelővel.

A CES-en még csak demóként láthattuk a Thermaltake View 28 házát, amelyről akkor nem sok mindent tudtunk meg – most viszont megérkezett a hivatalos bejelentés is, vele pedig a részletesebb információk.


[+]

Ezekből kiderül, hogy a teljes nevén View 28 RGB Gull-Wing Window ház legfontosabb ismertetőjele a bal oldalon és a tetőn végigvonuló, egy darabból álló ablak, amely betekintés enged a belső térbe. A Gull-Wing név ennek az ablaknak az alakjára utal, míg a RGB természetesen arra, hogy a kötelező RGB kivilágítás ennek a háznak is része. Az előlap mögé került LED-es rendszer 256 színt és 11-féle kivilágítási üzemmódot támogat.

A midi méretű torony szerszámmentes szerelést, 410 mm-es VGA támogatást kínál, az előlap mögé pedig egy 360 mm-es radiátor fér be. A házhoz tartozó kiegészítőkkel a VGA kártya kiszerelhető az alaplap fölé is, sajnos a bekötéshez szükséges kábel nem része a csomagnak, hanem csak opció. Az árakat illetően 80-90 euró körül összegre számíthatunk – a magyar ár ennek megfelelően 30 ezer forint környékén mozoghat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés