Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Az majd jól megoldja, a feleségtől elrekvirált spejzban, mint én több éven át. Vagy megoldja úgy, ahogy én egy komplett lakást raktam össze: a 24 m2-es lakás szobájának a közepén... Nem kell kifogást keresni, irány a barkácsbolt aztán fúró, sarokcsiszoló, dekopír, pár csiszolópapír és egy-két kézi szerszám megvásárlását követően már mehet is a modding, vagy bármilyen más barkácsolás...
Én is így kezdtem. Ugyan ma sincs még nagy műhelyem (22 m2), de a 10 évvel ezelőtti 3 darab kézi elektromos gépemtől, ma már elég messzire jutottam. Nem mondom, hogy nagyon komoly gépparkot sikerült összeszednem (mert nem szakmám semmilyen "kétkezi munka", tehát nem ebből élek csak hobbiból foglalkozom bármilyen barkácsolással), de azért nem panaszkodom... Mondjuk ez csak átmeneti hely, de remélem jövőre már az új és sokkal nagyobb műhelyben fogok dolgozgatni.
De hidd el, hogy ez nagyon nem egyik napról a másikra ment közalkalmazottként. Cirka 15 évről beszélünk, mire könyvtárosként elértem azt, ahol most tartok.
Szóval csak türelem, szorgalom és kitartás kell, vagy az is megteszi ha van egy tehetséges gázszerelő a családban...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest