Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Az majd jól megoldja, a feleségtől elrekvirált spejzban, mint én több éven át. Vagy megoldja úgy, ahogy én egy komplett lakást raktam össze: a 24 m2-es lakás szobájának a közepén... Nem kell kifogást keresni, irány a barkácsbolt aztán fúró, sarokcsiszoló, dekopír, pár csiszolópapír és egy-két kézi szerszám megvásárlását követően már mehet is a modding, vagy bármilyen más barkácsolás...
Én is így kezdtem.
Ugyan ma sincs még nagy műhelyem (22 m2), de a 10 évvel ezelőtti 3 darab kézi elektromos gépemtől, ma már elég messzire jutottam. Nem mondom, hogy nagyon komoly gépparkot sikerült összeszednem (mert nem szakmám semmilyen "kétkezi munka", tehát nem ebből élek csak hobbiból foglalkozom bármilyen barkácsolással), de azért nem panaszkodom... Mondjuk ez csak átmeneti hely, de remélem jövőre már az új és sokkal nagyobb műhelyben fogok dolgozgatni.
De hidd el, hogy ez nagyon nem egyik napról a másikra ment közalkalmazottként. Cirka 15 évről beszélünk, mire könyvtárosként elértem azt, ahol most tartok.
Szóval csak türelem, szorgalom és kitartás kell, vagy az is megteszi ha van egy tehetséges gázszerelő a családban...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Hivatalosan is bemutatta a Thermaltake a View 28 RGB Gull-Wing Window háza, ívelt ablakkal és opcionális VGA-kiemelővel.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest