- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-vitya-
őstag
válasz
Dr. Akula #177 üzenetére
Nem hiszem, hogy ez nagyot mondási verseny lett volna. Nálunk teljesen nyílt, hogy van 14 fizetési kategória, abból az 3-12-ig használható szakmai embereknek (felső kettő csak nagy mánággáknak, alsó kettő meg olyan tanulmányi szerződéses, meg mittomén kicsodáknak...).
Ezen belül a senior/expert/architect kategóriák is meg vannak különböztetve (az adja ki a besorolási mátrixot
) - és aki egy bizonyos szakmai szint felett van, az NEM KERESHET kevesebbet a saját sávjánál. Igaz többet sem.
Szóval igen, nálunk a 10-12-es kategória (A senior, exper, architect) bizony átlagban keres ennyit. Nem tudom mennyi lehet a 10-es alsó határa, bevallom, mert én valóban a 12-esben vagyok, de kötve hiszem, hogy csak 300 nettó lenne: mert ha az lenne, akkor a 300 nettó alá be kellene férjen még 9 kategória - ami fizikai képtelenség, szerintem ;-) Szóval maradjunk annyiban, hogy 600-1000e nettó, havonta, ezekben a kategóriákban az átlag. És nem 1-2 emberről beszélek, hanem százakról. Itt ha jól emlékszem kifejezetten a felső szakmai kategóriákról volt szó. Javítsatok ki, ha elsiklottam valami junior szó mellett ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged