Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sh4rKy

senior tag

nekem is volt egy vicces esetem a monitorommal még annó, mégpedig az történt, hogy egyszer csak hirtelen elment a kép és búcsút kellett intenem a monitornak...
    gondoltam leviszem a házzal szemben lévő számítógépes boltba, hátha megcsinálják nekem... nos levittem és jött a válasz, képcsöves... (ősrégi CRT, bár maga az eset is jó 5 éve történt... =) )
    mivel sajnos nem volt elég pénzem és ősök azt mondták hogy akkor már vegyünk egy új monitort (úgyis közeledett karácsony) később ezért nem kértem a javítást... az új monitorra kellett volna még várnom sajnos egy hónapot mert rosszul alakultak a dolgok, ezért felhúztam magamat és mivel szeretek szerelgetni gondoltam megnézem milyen a monitorom belülről...
    burkolat le és lám kormot láttam a kapcsoló körül.. no nekemse kellett több előkaptam a multimétert, és lám a kapcsoló volt elrohadva... fogtam kábelek elvág, összeköt, áramkör zár, áramba be, monitor működik... halvány lila fingom nincs hogy mitől szálhatott el a kapcsoló, de a 15ezer forintos képcső csere egy 250Ft-os kapcsoló lett volna... hát mit ne mondjak... mókás volt =)

Új hozzászólás Aktív témák